kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 mi da se šutiramo u dupe dok ne počnu da teraju čoatm možda im tada postave nekog kompetentnog, za sad je sve kako treba 1
Lord Stef Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Uostalom, kako kazu nasi stari, bolje gubiti mnogo i casno, nego ne gubiti necasno, povremeno nikad, kojekude.
SNARC Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 4 minutes ago, Shaq said: ma vi™ ste fakultet, nema sta.. ta sizofrena cepanja radovacu se pobedama koje su direktan plod™ vucica al cemo da se ogradimo od njega tako sto cemo mu vikati da je peder, ne prolaze ni na crtanom filmu.. tako da sto bi rekao vas general, bolje cutite i pokrijte se usima.. Sto da cutimo..onda bismo bili kao vi. Mi glasno i veoma cesto vicemo "Vucicu pederu". Vi ne mozete ni toliko 1
booyaka Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Samo kao vid pritiska da se dobije bolji tretman od tog istog Vučića. Mi nismo licemeri, Vučić se ne smenjuje u Areni, nego na izborima.
copkillah Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 To je tačno, naime, ako na sledećoj utakmici Evrolige budemo to skandirali barem 5 minuta kumulativno, dovodi nam Nikolu Jokića.
Nikola77 Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 1 hour ago, Shaq said: koja su komendija ovi gtr fenovi, kazu macvan pedercina.. lmao po cemu je to macvan veca pedercina od prosecnog gtr fena? predsenik kkp kadar sns, robija doveden od strana vucica kojeg je u vise navrata branio, vucic platio el, platio visemilionska pojacanja, al eto oni i dalje tripuju da su opozicija i da igraju el kao plod krvavih treninga ispodprosecnih igraca a ne sprcanih 60m eura za tri godine, i jos sebi daju za pravo da prozivaju manje licimure od njih samih.. skolski primer parapsihopatologije™.. ma pederčina, potpuno razumem reakciju navijače partizana, ali biće zanimljvo, načuo sam da sutra n1 objavljuje ekskluzivu da je ostoja mijailović, inače dugogodišnji bliski saradnik dragana đilasa, u stvari čan glavnog odbora SNS!!! posle početnog šoka, od pristalica crno-belih. onako principijelnih i opozicionih kakve ih je bog dao, ne očekujem ništa manje od masovnog bojkota utakmica svog kluba, pogotovo kad osim pravog ostojinog političkog opredeljenja otkriju i do sada nepoznate strašne istine: da je andrej vučić preuzeo klub 2017, da je aleksandar vučić lično učestvovao u dovođenju Željka i obezbeđivanju neograničenog budžeta, da je SNS projekat "kk partizan" politički profitabilnijii za SNS od svih kilometara autoputeva... 3
kralj Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 1 hour ago, SNARC said: I uprkos svemu tome..mi vicemo "Vucicu pederu" Vi cak ni to ne mozete Naši mandrili viču željko turčine, samo ih nema na forumu.
Hamlet Strašni Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Treba mi pomoć. U jednom predmetu mi se pojavilo pitanje priče kupovine sezonskih karata KK Crvena zvezda od strane Telekoma. Da li možete da me uputite od koga je u javnosti potekla ta vest i koji medij ju je prvi objavio. Nisam na strani Čovića i KKCZ u ovom predmetu...
MiddleClass Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Nisam na strani Čovića i KKCZ u ovom predmetu... 3
munze Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 12 minutes ago, Hamlet Strašni said: Treba mi pomoć. U jednom predmetu mi se pojavilo pitanje priče kupovine sezonskih karata KK Crvena zvezda od strane Telekoma. Da li možete da me uputite od koga je u javnosti potekla ta vest i koji medij ju je prvi objavio. Nisam na strani Čovića i KKCZ u ovom predmetu... dragana rakic valda, danas ili nova s. Edited December 11, 2023 by munze 1
Hamlet Strašni Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 1 minute ago, munze said: dragana rakic valda, danas ili nova s. аха, није нико пре ње то покренуо?
munze Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: аха, није нико пре ње то покренуо? ne da ja znam, u ovim tradic. medijima. 1
copkillah Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 Niste valjda toliko očajni da se za Čedu hvatate?
Recommended Posts