MiddleClass Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 https://www.danas.rs/sport/vujosevic-navijaci-partizana-treba-da-cute-jer-vucic-pomaze-kosarkaski-klub/ Brzo ste zaboravili da gam je djeneral porucio da cutite 2
bradilko Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 2 hours ago, Venom said: ma nije problem, samo je to u suštini jedina tema koju imate. sledeci put cemo raspravljati o vitgenstajnu kakvi tripovi da se na forumu mora diskutovati samo o " uzvisenim" temama. ubijamo vreme, hladna kisna nedelja, peckamo jedni druge, navijamo za nase klubove 24 sata dnevno, preziremo ( sportski natavno).. mozemo da pricamo i o cipelama, pardon patikama ili hrani ili dupe vs sise i sl. tako malogradjanska zamerka
SNARC Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 13 minutes ago, MiddleClass said: https://www.danas.rs/sport/vujosevic-navijaci-partizana-treba-da-cute-jer-vucic-pomaze-kosarkaski-klub/ Brzo ste zaboravili da gam je djeneral porucio da cutite Na jednoj utakmici urlam ja "Vucicu pederu" kad neko me potapsa po ramenu..okrenem se...kad ono, Zek Ledej.... 1
ZokiAsov Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 To me ne cudi kad sam video da je tipa 8 na listi snsa na savskom vencu 1
MiddleClass Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 13 minutes ago, SNARC said: Na jednoj utakmici urlam ja "Vucicu pederu" kad neko me potapsa po ramenu..okrenem se...kad ono, Zek Ledej.... Izgleda Dujana da se ne dira Vucic jedino poslusao Zoc 1 1
BWA Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 15 minutes ago, SNARC said: Na jednoj utakmici urlam ja "Vucicu pederu" kad neko me potapsa po ramenu..okrenem se...kad ono, Zek Ledej.... Je li ti podapeo nogu i gurnuo te?
bradilko Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 10 minutes ago, MiddleClass said: Izgleda Dujana da se ne dira Vucic jedino poslusao Zoc poceo raspust u hnovskim skolama? curi krov? jel bacas jos na ranba?
SNARC Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 28 minutes ago, BWA said: Je li ti podapeo nogu i gurnuo te? Pucao u mene.. Srecom nije bio u formi tad
booyaka Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 10 hours ago, ZokiAsov said: Popularni kk rekreativo vajldkardersi Nema većih vajldkardersa od vas u Evropi. Dva puta u dve sezone, u dva različita takmičenja. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 “kkcz niko ne može da zabrani kako će da se zove” 1 1 7
nenad Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 hihi, oni bi samo da pokazu kako su razliciti. nemate brige, tesko da cete bilo gde naci grupu ljudi koja ce se kolektivno radovati povredi nekog igraca, levijatan da ne pominjemo. 2
booyaka Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 3 hours ago, garmonbozia said: je l' zna neko na kom biračkom mesto glasa Panter ipak mu je sns yveyda završila pasoš U Jajincima.
Shaq Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 koja su komendija ovi gtr fenovi, kazu macvan pedercina.. lmao po cemu je to macvan veca pedercina od prosecnog gtr fena? predsenik kkp kadar sns, robija doveden od strana vucica kojeg je u vise navrata branio, vucic platio el, platio visemilionska pojacanja, al eto oni i dalje tripuju da su opozicija i da igraju el kao plod krvavih treninga ispodprosecnih igraca a ne sprcanih 60m eura za tri godine, i jos sebi daju za pravo da prozivaju manje licimure od njih samih.. skolski primer parapsihopatologije™.. 6 1
SNARC Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 I uprkos svemu tome..mi vicemo "Vucicu pederu" Vi cak ni to ne mozete 1
ZokiAsov Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Zato sto nisu nezahvalni i znaju da cene sta je sve za njih uradjeno
Recommended Posts