Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Heaviside said:

Cenim trud, ali komentar ti je nepotreban jer mi nemamo halucinacije da smo posebni zato što navijamo za jedan nebitan klub koji služi za ličnu promociju SNS kadrova iz šumadijske provincije i zaluđivanje budala kojima život dobija smisao jer su deo “najbolje evropske publike”.

Cenim to sto cenis, ali ja nisam pricao o nikakvoj posebnosti. Diskusija je krenula oko rekreativnog ucesca kkczbgd u evroligi i da li je taj sns projekat opravdao ulaganja... pa smo dosli do proletera, publike i sumadije, sto je neko bi zlonameran rekao skretanje sa teme

Posted
1 hour ago, Heaviside said:

To što osam godina za redom niste ni učestvovali u takmičenju samo potvrđuje da se radi o simpatičnom klubu iz druge lige evropske košarke. Kao Proleter u YU recimo. 

A ono jes. Kako ce Luton osvojiti ako ne igra CL

Posted
15 minutes ago, Filozof manijak said:

Glasam za nedeljni seksualni maraton, ionako je vreme savršeno za takve radnje.

Tacno. Heaviside ga ne vadi :fantom:

Posted

Oglasio se i portparol određenih učesnika ove teme

• Haha 2
Posted
1 minute ago, ZokiAsov said:

Uf ovo je bilo ko granom...

Ovo isto ono kao kad se kralj, bujaka & co samoubiju na bilo kojoj temi, ne moraš ništa da radiš, već samo sačekaš, nikad ne propuste priliku.

• Haha 1
Posted
3 hours ago, SNARC said:

image.png.31fada414d311153759770bd727cd568.png

SNARC : Moram da kresnem Sarliz Teron pre januara

Ja sam mogao ali nisam teo

Posted
31 minutes ago, copkillah said:

Oglasio se i portparol određenih učesnika ove teme

Da ima novinara u vasoj zemlji pitali bi Ostoju (Zoca) da li ce pad Vucica na izborima ugroziti finansiranje kkp :fantom:

• Tužno 1
Posted
48 minutes ago, MiddleClass said:

Bolji je primjer kk Bosna :fantom:

Za Bosnu sam znao, ali da je čak i Proleter Zrenjanin bio prvak evrope a da Zvezda nije, to već nisam znao :fantom:

Posted
12 minutes ago, ubibobi said:

Za Bosnu sam znao, ali da je čak i Proleter Zrenjanin bio prvak evrope a da Zvezda nije, to već nisam znao :fantom:

I tada je Proleter Zrenjanin drzava pojacavala, a o Zvezdi niko nije brinuo, bili su skrajnuti i tuzni.

Posted (edited)
19 minutes ago, MiddleClass said:

Da ima novinara u vasoj zemlji pitali bi Ostoju (Zoca) da li ce pad Vucica na izborima ugroziti finansiranje kkp :fantom:

i bez pitanja je, govorio želimir o tome

posle prošlogodišnjeg osvajanja aba lige

e

evo pozivaju te da dođeš sutra na studentski centar, besplatan je ulaz

za osnovce

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Haha 1
Posted
19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

i bez pitanja je, govorio želimir o tome

posle prošlogodišnjeg osvajanja aba lige

A Ostoja? Bi li pozvao navijace da glasaju za sns i plasio ih gasenjem ako dodju "zuti"? :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...