*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 1 hour ago, Eleniko said: eleniku prvi muštuluk da imamo novog moderatora na sportu čestitke krošek Da li je ovo ta nedelja? Bolja vam je koš razlika mogli bi da odete ispred nas za vikend.
ZokiAsov Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 1 hour ago, Eleniko said: eleniku prvi muštuluk da imamo novog moderatora na sportu čestitke krošek Leia je bila odlicna 1
Lord Stef Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 "Do kraja još jedna neispravna odluka, prva na štetu Partizana. Prilikom ubacivanja lopte na sekund do kraja Džordan Lojd je sa obe ruke čuvao Zeka Ledeja, što je trebalo da bude faul prilikom izvođenja lopte i da Partizanu donese slobodno bacanje i loptu sa strane." Izgleda letele koverte kao konfete 4
garmonbozia Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) lebranko potpisao podršku vučiću i sns, šokiran sam a i kuzmić Edited December 8, 2023 by garmonbozia 1
garmonbozia Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 43 minutes ago, MiddleClass said: EL priznala da je radila koverta Mućki provokator Prior to the release of the ball at the inbound, Jordan Loyd is guarding Zach LeDay with both arms around his body. This action restricted the freedom of movement of Zach LeDay and should have called a throw-in foul. The penalty of that foul should have resulted in one free throw for Zach LeDay and possession for Partizan Mozzart Bet Belgrade on the sideline closest to where the foul was committed. Incorrect no call. As part of the action, there was an incidental contact in the Jordan Loyd’s face when both players were falling to the floor as a result of the missed foul. That was a correct no call. i francuski ukrajinac dao kovertu, pa su većali čija je deblja
cedo Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) celu utakmicu su sudije svirale izuzetno lose, pamtim faulove u napadu, ne samo na kraju na kraju su i proveravali ponesto bilo bi dobro da malo odu na led kad su se vec izjasnili o kvalitetu sudjenja Edited December 8, 2023 by cedo 1
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Realno, ne bi imali dve pobede u EL da nam nije sudija. Na šta se sve troši novac građana Srbije...cccc
*edited by mod Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Šokiran sam da na kraju produžetka pred 20k navijača i u trenutku kada se igra full court presing sudije pogreše za jednu sekundu prilikom prenošenja lopte a uz sve to ni nemaju pomoćni sat za napad kao orijentaciju. Gore je to što su vraćali snimak i opet nas oštetili ali nismo mi zlopamtila ili neki koji će da kukaju na to. Nego, stvarno koja je logika da se gasi pomoćni sat na manje od 24 sekunde pre kraja četvrtine?
*edited by mod Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 4 hours ago, garmonbozia said: lebranko potpisao podršku vučiću i sns, šokiran sam a i kuzmić A i prepodobni Jokara, doduše on stvarno ne bira, Jelen, SNS, Banka, Guarana, Kladionice, Čips, jebe mu se tačno. Kontam da sam nešto zaboravio. 1
MiddleClass Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 3 hours ago, Filozof manijak said: Realno, ne bi imali dve pobede u EL da nam nije sudija. Na šta se sve troši novac građana Srbije...cccc Imali bi dvije, ali kovertama zavrsavate ne bi li se skalamerija od kluba uvukla u plejof. Srecom ce se naci opet neki Ljulj, Laptovitola, Larkin na braniku kosarke 3
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 A i te koverte, sigurno nisu iz privatnih džepova.
theanswer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 25 minutes ago, *edited by mod said: Šokiran sam da na kraju produžetka pred 20k navijača i u trenutku kada se igra full court presing sudije pogreše za jednu sekundu prilikom prenošenja lopte a uz sve to ni nemaju pomoćni sat za napad kao orijentaciju. Gore je to što su vraćali snimak i opet nas oštetili ali nismo mi zlopamtila ili neki koji će da kukaju na to. Nego, stvarno koja je logika da se gasi pomoćni sat na manje od 24 sekunde pre kraja četvrtine? Pa sat može da se resetuje na 14 i 24 automatski, ostalo mora ručno. Drugo, omoćni sat bi onda pokazivao isto što i glavni pa samim tim nema potrebe da teče i on. Treće, sudije su pogrešile jer nisu odbrojavale uopšte. A da su odbrojavale ne bi prošlo 8 sekundi u odbrojavanju jer to obično ide sporije nego vreme. Ja sam skoro imao situaciju sa protivničkom ekipom koja je prevodila loptu 10 sekundi i mi skačemo i pokazujemo sat i ništa i glavni sudija kaže jbg ne može po semaforu, mora ovaj da odbrojava. I jbg. 2
Tresko Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 3 hours ago, MiddleClass said: Imali bi dvije, ali kovertama zavrsavate ne bi li se skalamerija od kluba uvukla u plejof. Srecom ce se naci opet neki Ljulj, Laptovitola, Larkin na braniku kosarke
Milošica Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 3 hours ago, theanswer said: Ja sam skoro imao situaciju sa protivničkom ekipom koja je prevodila loptu 10 sekundi i mi skačemo i pokazujemo sat i ništa i glavni sudija kaže jbg ne može po semaforu, mora ovaj da odbrojava. I jbg. Nijesedesilo 3
Recommended Posts