Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kralj said:

Ne pred izbore. Ima toga dugo, nego kako biste vi to znali kad nema u Zoni pres i na storijima. 

Stvarno? Daj neki snimak da vidim/čujem. Iskreno bi me obradovalo kao neki vesnik proleća. 

Posted
37 minutes ago, kralj said:

Ne kačim huliganske uretke, sry. 

Nažalost to već ima dosta više smisla. Smetaju ti huligani koji vređaju predsednika...

• +1 1
Posted

@kralj bez vi/mi,  svako pise u svoje ime

Ne odgovarati na ovaj post.

• +1 1
  • Hvala 3
Posted

Kolko je fudbal samo godspodskiji sport od toksične košarke :nobles:

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Grobari, onda znate šta vam je činiti 17-og decembra i za koga da glasate da bi dobili pojačanja. :fantom:

• Wub 1
Posted
11 minutes ago, booyaka said:

Grobari, onda znate šta vam je činiti 17-og decembra i za koga da glasate da bi dobili pojačanja. :fantom:

Grbovića? Samo sam njega od političara video na utakmici. Sergeja nisam računao u političare čak ni kada se bavio time.

Posted
1 hour ago, copkillah said:

za koga? 

Pa za precednika koji rado dolazi na nase utakmice ogrnut nasim salom... ovaj, kome se ne pevaju pogrdne pesme gde se naziva homoseksualcem.... htedoh reci, koji nikada nije javno odgovorio nasem fudbaleru na zajebanciju za dve leve noge... a nema veze.

Posted
56 minutes ago, Lord Stef said:

Pa za precednika koji rado dolazi na nase utakmice ogrnut nasim salom... ovaj, kome se ne pevaju pogrdne pesme gde se naziva homoseksualcem.... htedoh reci, koji nikada nije javno odgovorio nasem fudbaleru na zajebanciju za dve leve noge... a nema veze.

Ma nema šanse, kakav god on lik bio, ne želim da verujem da je i SNS botina 

Posted
38 minutes ago, Krošek said:

@kralj bez vi/mi,  svako pise u svoje ime

Ne odgovarati na ovaj post.

eleniku prvi muštuluk da imamo novog moderatora na sportu

čestitke krošek

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...