*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 1 minute ago, kralj said: Ne pred izbore. Ima toga dugo, nego kako biste vi to znali kad nema u Zoni pres i na storijima. Stvarno? Daj neki snimak da vidim/čujem. Iskreno bi me obradovalo kao neki vesnik proleća.
*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 37 minutes ago, kralj said: Ne kačim huliganske uretke, sry. Nažalost to već ima dosta više smisla. Smetaju ti huligani koji vređaju predsednika... 1
Krošek Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 @kralj bez vi/mi, svako pise u svoje ime Ne odgovarati na ovaj post. 1 3
Popular Post theanswer Posted December 5, 2023 Popular Post Posted December 5, 2023 Čović jednom u saopštenju napisao sedmoplasirani klub ABA lige i dežurni Orlići i dan danas to ponavljaju. Da se patnja može mazati na lebac ala bi curelo oko usta. 11
warp Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Kolko je fudbal samo godspodskiji sport od toksične košarke 1 3
MiddleClass Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=12&dd=05&nav_id=2445323 Mijailović najavljuje nova pojačanja: Naći ćemo rešenje i povećaćemo budžet Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o eventualnim pojačanjima za tekuću sezonu. Koga mrzi da cita - samo da prodju izbori i sns pobjedi i zavucemo ruku u dzep gradjana i dovesti pleja 1
booyaka Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Grobari, onda znate šta vam je činiti 17-og decembra i za koga da glasate da bi dobili pojačanja. 1
*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 11 minutes ago, booyaka said: Grobari, onda znate šta vam je činiti 17-og decembra i za koga da glasate da bi dobili pojačanja. Grbovića? Samo sam njega od političara video na utakmici. Sergeja nisam računao u političare čak ni kada se bavio time.
Lord Stef Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 1 hour ago, copkillah said: za koga? Pa za precednika koji rado dolazi na nase utakmice ogrnut nasim salom... ovaj, kome se ne pevaju pogrdne pesme gde se naziva homoseksualcem.... htedoh reci, koji nikada nije javno odgovorio nasem fudbaleru na zajebanciju za dve leve noge... a nema veze.
copkillah Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 56 minutes ago, Lord Stef said: Pa za precednika koji rado dolazi na nase utakmice ogrnut nasim salom... ovaj, kome se ne pevaju pogrdne pesme gde se naziva homoseksualcem.... htedoh reci, koji nikada nije javno odgovorio nasem fudbaleru na zajebanciju za dve leve noge... a nema veze. Ma nema šanse, kakav god on lik bio, ne želim da verujem da je i SNS botina
Eleniko Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 38 minutes ago, Krošek said: @kralj bez vi/mi, svako pise u svoje ime Ne odgovarati na ovaj post. eleniku prvi muštuluk da imamo novog moderatora na sportu čestitke krošek
Recommended Posts