SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 minutes ago, MiddleClass said: Jedini koji se uneredio si ti cim koristis mnozinu Do danas nisam verovao da umes vise od tri reci da stavis u smislen kontekst..bravo Saznacemo valjda na koga se mislilo na prethodnoj strani.. ?
MiddleClass Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 4 minutes ago, SNARC said: Do danas nisam verovao da umes vise od tri reci da stavis u smislen kontekst..bravo Saznacemo valjda na koga se mislilo na prethodnoj strani.. ? Zabolje me
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Zabolje me E dobro..ovo si vise ti
Greek Freak Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 6 minutes ago, booyaka said: Na koga vi mislite kad napišete booljsoni? Na K2
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 5 minutes ago, booyaka said: Na koga vi mislite kad napišete booljsoni? Errrm pa evo ti nama reci, pošto si prvi na forumu to pomenuo. Na koga se odnosi?
booyaka Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 minute ago, *edited by mod said: Errrm pa evo ti nama reci, pošto si prvi na forumu to pomenuo. Na koga se odnosi? Ne, nisam prvi spomenuo, jedino ako je taj post izbrisan. Spomenuo ga je @MocaVukotic
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ja sam i booljson (singular) udario u search. Izašlo nešto za American Gods kako je booljson serija. Tu već stvarno moram da se složim...
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 minutes ago, booyaka said: Ne, nisam prvi spomenuo, jedino ako je taj post izbrisan. Spomenuo ga je @MocaVukotic U onoj pesmi? Realno su Mocina i Pantelijina pesma jedini svetli momenti ovih rasprava i podjebavanja. Ne računajući sve moje postove. 2
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) 1 minute ago, booyaka said: Ne, nego nakon utakmice sa FMP-om. Nema veze, dobar je Moca. Ne verujem da je imao zlu nameru. Edited December 3, 2023 by Milošica
booyaka Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ali me ne pogađa, budala uvek ima, nije moje da ih sprečim da pišu.
MiddleClass Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 18 hours ago, MocaVukotic said: Al su losi ovi booljsonovi, nemaju veze s vezom, pravi buljsoni. To naviklo na punu boolju simika i ninasta manje ne pristaju 18 hours ago, copkillah said: Ovo možeš da kažeš i u jednini I onda kad dobije porciju kuka. Ko? Nije moje da pricam o tome
copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 22 minutes ago, MiddleClass said: I onda kad dobije porciju kuka. Ko? Nije moje da pricam o tome Kakve tačno ima veze citat sa KKP teme o utakmici u kojoj je tvoj tim dobio punu bulju šimika, sa ovom temom? Udario ti dojč u glavu?
Recommended Posts