samo_opusteno Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 minute ago, SNARC said: Ako ikada Alek dodje na nasu tekmu, ogrnut nasim salom..i ja cu biti spreman da priznam isto Projekat Zeljko nije stvoren iz navijackih razloga pa i nema razloga da ide na utakmice kluba za koji ne navija.
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 4 minutes ago, Milošica said: "Projekat Željko" Cokara i Vesna su onda... Spoiler Molder i Skali
samo_opusteno Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 10 minutes ago, Milošica said: "Projekat Željko" Vrlo moguce da samo zato sto se cini da je projekat ne mora da znaci da to nuzno i jeste. Na primer, prilicno sam siguran da vi u obrnutoj situaciji u kojoj se Zvezdi dovode F4 igraci dok igra evrokup koji nije izborila, to ne biste provlacili kroz prizmu politike. Samo zato što je vama i Pavkov protiv Liverpula bio zasluga Vucica, ne mora da znaci da bi i ovo bilo.
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) Brate kojima "vama". Ako eventualno nastupaš u ime neke grupe, ne projektuj to na sagovornike. Taj meč sam gledao sa drugarom Zvezdašem i bilo mi je drago. Edited December 3, 2023 by Milošica
booyaka Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 hours ago, samo_opusteno said: Ja bih pre rekao da je najuspešniji zato što su na primeru Kkp pokazali snagu, da mogu, ako zele, preko noci od 7. ekipe Aba da naprave kandidata za F4. Pokazali su da ako se hoce mogu se dovesti i F4 igraci u evrokup. Da se ne lazemo ozbiljnu sposobnost su pokazali. A i ide im na ruku sto navijacima Partizana to ne smeta, oni se cak i ponose sto su se "izborili" za taj status. Njima dakle ne smeta Vucic kao Vucic nego kao zvezdas a sada im je jako toplo i lepo u njegovom narucju. Mozda smo i mi malo precenili navijace Partizana. I oni su ljudi i samo hoce da njihov klub bude u centru pažnje. Svakako ako navijas za vojni klub, vecito privilegovan, i nemaš bas naviku da ti se gadi povlascen status. Ja ih nisam precenio, meni je sve to očekivano.
booyaka Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Da napomenem da sam prvi ovde rekao da direktno Vučić pregovara oko dovođenja Robije, i eno ga sad na reklamama državnih firmi. Što bi rekao Šakula slučajnos'? Ne bih rekao.
copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 hours ago, sigurnost said: To što ti ne razumeš pročitano, samo je tvoj problem. 1 hour ago, kralj said: Konkurencija je zdrava, bez nje se čovek uljuljka, ofursati. I ti si bio mnogo učinkovitiji dok je Miša Tumbas bio živ. Uzgred, džabe si se prepoznao pa me zajahao, ni na kraj pameti mi nije bilo da ti svo ovo botovanje za Tegija radiš pro bono. To sam mislio na ove balavce što prebrojavaju navijače i prave viceve sa FMPom. Ti svoj keksić pošteno zaradiš. 1
BWA Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 57 minutes ago, Milošica said: Brate kojima "vama". Ako eventualno nastupaš u ime neke grupe, ne projektuj to na sagovornike. Taj meč sam gledao sa drugarom Zvezdašem i bilo mi je drago. Meni nije.
copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 46 minutes ago, sigurnost said: Na slici kopile i zoki ašov Zoki Ašov znam ko je, ali kopile?
Greek Freak Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 minute ago, copkillah said: Zoki Ašov znam ko je, ali kopile? Bem li ga, ja sam razumeo da su to njih dvojica... pa ih valjda tako zovu u RL... ili neke sifre... neam pojma vise sta bi moglo da bude...
copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Just now, Greek Freak said: Bem li ga, ja sam razumeo da su to njih dvojica... pa ih valjda tako zovu u RL... ili neke sifre... neam pojma vise sta bi moglo da bude... Tja, da ne pretpostavljamo, siguran sam da će nam reći na koga misli.
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 23 minutes ago, copkillah said: Zoki Ašov znam ko je, ali kopile? Jbt..usrali se da ce ih banovati pa nastade mukajet.. I sa ovakvima hocemo da rusimo Vucica..tuga 2 1 1
MiddleClass Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Jbt..usrali se da ce ih banovati pa nastade mukajet.. Jedini koji se uneredio si ti cim koristis mnozinu 2
kralj Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Kada saznate kod Nedića na splavu, prenesite. Kao za onaj instagram nalog. 2
Recommended Posts