copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Opa, kraljeva konkurencija krenula u borbu za primat. 1
sigurnost Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 hour ago, copkillah said: kakav god kralj lik bio, nije lepo ismevati ga na takav način, koliki god da je idiotluk to što je napisao To što ti ne razumeš pročitano, samo je tvoj problem. 1
BWA Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Nije lako. Teško se podnosi sinoćni meč gdje smo u gostima pružili jednu pristojnu partiju.
kralj Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 12 minutes ago, copkillah said: Opa, kraljeva konkurencija krenula u borbu za primat. Konkurencija je zdrava, bez nje se čovek uljuljka, ofursati. I ti si bio mnogo učinkovitiji dok je Miša Tumbas bio živ. Uzgred, džabe si se prepoznao pa me zajahao, ni na kraj pameti mi nije bilo da ti svo ovo botovanje za Tegija radiš pro bono. To sam mislio na ove balavce što prebrojavaju navijače i prave viceve sa FMPom. Ti svoj keksić pošteno zaradiš. 2
Milošica Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 25 minutes ago, ToniAdams said: samo opusteno moj novi omiljeni forumas Nik odabran autosugestijom. 1
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 27 minutes ago, ToniAdams said: samo opusteno moj novi omiljeni forumas Priznaj da je to samo zato sto se ubi covek pokusavajuci da dokaze da smo isti..a da zaista jesmo - ovaj topic ne bi ni postojao
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 51 minutes ago, copkillah said: Opa, kraljeva konkurencija krenula u borbu za primat. Ima, nije da nema. Jedino što bi bilo nefer ubaciti sigurnost u to takmičenje. On je ipak u svojoj kategoriji i u svom svetu i tu nikakve nema pomoći. Tako da što se mene tiče king be the king.
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 21 minutes ago, SNARC said: Priznaj da je to samo zato sto se ubi covek pokusavajuci da dokaze da smo isti..a da zaista jesmo - ovaj topic ne bi ni postojao Nismo isti, rekao je Ćoki legenda™ u čemu je po njemu osnovna razlika. 'nate mi vredjamo predsednika a oni ne.
samo_opusteno Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 27 minutes ago, SNARC said: Priznaj da je to samo zato sto se ubi covek pokusavajuci da dokaze da smo isti..a da zaista jesmo - ovaj topic ne bi ni postojao Ako ikada dovedemo F4 igrace dok igramo evrokup (koji nismo izborili) ja cu priznati da smo isti sa projektom Zeljko. Ne kažem da se to nekada nece desiti iako je malo verovatno.
ZokiAsov Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 hour ago, BWA said: Nije lako. Teško se podnosi sinoćni meč gdje smo u gostima pružili jednu pristojnu partiju. Ovo. Teze su podneli onaj masakr sinoc, nego dva poraza za redom onomad 1 1
SNARC Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 10 minutes ago, samo_opusteno said: Ako ikada dovedemo F4 igrace dok igramo evrokup (koji nismo izborili) ja cu priznati da smo isti sa projektom Zeljko. Ne kažem da se to nekada nece desiti iako je malo verovatno. Ako ikada Alek dodje na nasu tekmu, ogrnut nasim salom..i ja cu biti spreman da priznam isto 1
garmonbozia Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 5 minutes ago, ZokiAsov said: Ovo. Teze su podneli onaj masakr sinoc, nego dva poraza za redom onomad jbg, zbunjujuće je, treba znati za koji PIB navijati.
Recommended Posts