Jimmy Kowalski Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 minute ago, smooth.Op said: Nisam znao da Žoc vodi armije Instagram botova i piše saopštenja. Licno ima vise instagram profila i ostavio je na desetine uvredljivih komentara na racun Madara. Ja u zivotu nisam video toliku bednost.. 1 5
smooth.Op Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Uf znaš kako meni gori račun. Ostoja uplaćuje redovno. Čak da malo i nove modele. Nije stipsa, pun rezervoar normalno. A Tegi stipsa neće ništa da uplati, nego mi bar ne spominje mamu na instagramu i to je nešto.
samo_opusteno Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, ToniAdams said: usrose pićkica 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: neće sisa da dođe Stvarno cudno da nece da dodje... Covek bez principa kao sto je on je morao da dodje i da na tezi nacin nauci sta je rec. Ko je bolji da ga tome poduci od mrzitelja Vucica koji se otimaju za karte da navijaju za Vucicev i Ostojin projekat.
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, smooth.Op said: Uf znaš kako meni gori račun. Ostoja uplaćuje redovno. Čak da malo i nove modele. Nije stipsa, pun rezervoar normalno. A Tegi stipsa neće ništa da uplati, nego mi bar ne spominje mamu na instagramu i to je nešto. KKP i jeste najuspešniji SNS projekat zato što na drugim frontovima ovo što vi pišete, oni moraju da plate. Nije bog zna šta, sendvič i crvena, al svejedno. Vajdica je. 3 1 1 1
booyaka Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 minute ago, Greek Freak said: "..., to je nova reč za vaaaaas..." Kako si misteriozan 1 1
copkillah Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 (edited) Edit: obrisano u međuvremenu Edited December 2, 2023 by copkillah
sigurnost Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) 12 hours ago, kralj said: KKP i jeste najuspešniji SNS projekat zato što na drugim frontovima ovo što vi pišete, oni moraju da plate. Nije bog zna šta, sendvič i crvena, al svejedno. Vajdica je. Ovo pinovati na svaku stranicu ovog foruma. Edited December 3, 2023 by sigurnost
Tresko Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 3 skupa SNS u tri dana. Sve u Areni. Mora se klapusati iz Železnika na Novi Beograd.
copkillah Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 hours ago, sigurnost said: Ovo pinovati na svaku stranicu ovog foruma. kakav god kralj lik bio, nije lepo ismevati ga na takav način, koliki god da je idiotluk to što je napisao 1 1
ZokiAsov Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 2 hours ago, sigurnost said: Ovo pinovati na svaku stranicu ovog foruma. A kkcz beograd najneuspesniji
samo_opusteno Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ja bih pre rekao da je najuspešniji zato što su na primeru Kkp pokazali snagu, da mogu, ako zele, preko noci od 7. ekipe Aba da naprave kandidata za F4. Pokazali su da ako se hoce mogu se dovesti i F4 igraci u evrokup. Da se ne lazemo ozbiljnu sposobnost su pokazali. A i ide im na ruku sto navijacima Partizana to ne smeta, oni se cak i ponose sto su se "izborili" za taj status. Njima dakle ne smeta Vucic kao Vucic nego kao zvezdas a sada im je jako toplo i lepo u njegovom narucju. Mozda smo i mi malo precenili navijace Partizana. I oni su ljudi i samo hoce da njihov klub bude u centru pažnje. Svakako ako navijas za vojni klub, vecito privilegovan, i nemaš bas naviku da ti se gadi povlascen status. 3 1 3
Recommended Posts