Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Evo da vidimo kolika ste goapoda i kako cete docekati Mirotica :fantom:

• Tužno 1
Posted
4 minutes ago, kralj said:

:D

Jimmy, ovde samo navijači Partizana ginu da opravdaju svaku pošast koja se dešava oko kluba, bilo da je napravi Lesor, Željko, Ostoja ili huligani. Za druge klubove, uključujući Veneciju, još nije utvrđen sličan fenomen. 

Ruku na srce, nama je jedan bivši igrač i bivši trener šuknuo mnogo mučkije od Madara i kao igrač i kao trener, Nebojša ga polivao poput Žoc Madara, al dobija čovek iz utakmice u utakmicu ovacije čak i od naših mandrila jbg. 

Apsolutno tacno. Ne postoje gori navijaci na kugli zemaljskoj od navijaca Partizana. Oko toga nema rasprave..

• Wub 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

To je drugo ipak je on cepao srbsku zastavu :fantom:

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, bradilko said:

salis se, zar ne?

Ne. Sportska redakcija 100% govna.

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Tužili su nas i Dule i Trinki pa dobijaju ovacije.

Naravno da slučajevi Obradović - Madar nisu za poređenje i ne znam šta uopšte želiš reći time, da smo mi kao navijači drugačiji/gori?

Ali "pošast" koju napravi Željko...Dokle ti ideš jbt.

Pretpostavljam da bi ih dobijao i Madar da nije bilo saopštenja kluba i da Željko nije stavio soli na rep. 

Sašu Obradovića sam pomenuo zato što je i Nebojša, poput Žoca, inicirao hajku, al u ovom slučaju se nije primila. 

Željko ima čitavu istoriju, bednih, malicioznih, licemernih poteza, kad god mu nešto nije po volji. Ja verujem da je to deo njegovog pobedničkog mentaliteta, mnogi šampioni ne umeju da gube. Što na semaforu, što kad mu igrač ode u drugi klub. Evo i Pao i Oli imaju spisak preletača, pa je jedino on sa Spanulisom pravio cirkus. 

• Tužno 1
Posted (edited)

Željko ume biti nedosledan i patetičan, ali je u ovom našem sportskom blatu on najmanji problem od "istaknutijih" ličnosti.

Čuj "iniciranje hajke", "bednik"...

Edited by Milošica
  • +1 2
Posted (edited)
18 minutes ago, Milošica said:

Željko ume biti nedosledan i patetičan, ali je u ovom našem sportskom blatu on najmanji problem od "istaknutijih" ličnosti.

Ne postoji bedniji trener sa toliko trofeja na svetu od Zeljka. Nema sanse da pronadjes..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted
47 minutes ago, MiddleClass said:

Izgleda da je neizvestan za sutrašnji meč, ne znam da li i za četvrtak :fantom:

Posted
10 minutes ago, Milošica said:

Izgleda da je neizvestan za sutrašnji meč, ne znam da li i za četvrtak :fantom:

neće sisa da dođe

• +1 2
Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

neće sisa da dođe

tek sam sad ovo video

IMG_8153.thumb.jpeg.8bd1d5452d39cff4f76a0775461204ea.jpeg

povrđujem gore napisano i dižem na 3

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

To kad nekome daš nagradu zvezdaš godine, a on igra za konkurente u istom takmičenju i nikad nije igrao za tvoj klub, kako se to zove? 

Poprilično sam siguran u to da sam na ovom forumu čitao da nije ok što dajemo priznanja našim bivšim igračima pre utakmice. 

Posted
27 minutes ago, Milošica said:

Nikakvi navodnici ne trebaju. Gledao sam Madarov instagram tada, ništa slično u životu nisam video. Ruku na srce, ni ovde nije bilo suštinski drugačije, sve je ličilo na antologijsku scenu iz Dr. Strangelovea. 

Posted

Grobari i danas po starom.

Puna Arena, prazan JNA.

Posted

Nisam znao da Žoc vodi armije Instagram botova i piše saopštenja. 

• Haha 2
Posted

3 minutes ago, smooth.Op said:

To kad nekome daš nagradu zvezdaš godine, a on igra za konkurente u istom takmičenju i nikad nije igrao za tvoj klub, kako se to zove? 

Poprilično sam siguran u to da sam na ovom forumu čitao da nije ok što dajemo priznanja našim bivšim igračima pre utakmice. 

kriza identiteta

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...