Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Eto imaju i cigani sad jednog predstavnika u opoziciji

Posted
7 minutes ago, *edited by mod said:

Ružno je jer isforsirano sa jedne strane. Svakako da nisam za to da se neko na silu zadrži, ali da je sve bilo čisto sa naše strane ne bi se ni jedan klub petljao u to. Ovako je bio praktično free game.

A dušebrižnici se uvek fino pokažu ako im daš dovoljno vremena, pa brzo iskoči neka "bednik" ili slična etiketa.

Pa i ti kad bi menjao firmu jer ti kasni plata, drugi daje bolje uslove, gazda tera da ostaneš sa "ja sam te izvukao iz anonimnosti", pa još ti crta target po medijima, bio bi i tebi bednik. Nego ovde je na delu kombinacija gloginja, tuđeg kurca i navijačke pomućene percepcije. 

• +1 1
  • -1 2
Posted (edited)

Realno je glupo što je Željko pomenuo to, ali suditi na osnovu toga kakav je neko je blago rečeno tendenciozno. Posebno komentari "bednik" i slični(kapiram da ni Čović ni Miško na primer ne misle to o Željku privatno). Pa videti samo na forumu koliko puta pokleknemo na nekim stvarima zbog emocija i pristrasnosti, a posebno u tom "velikom" svetu je izraženo.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
31 minutes ago, MeanM@ said:

U čije se broji Tomaš?

Pitam za…

u milogorce

:fantom:

Posted

Cek kad Madar to uradi onda to nije lepo a kad vi tako dovedete Kabokla onda to nije isto.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
24 minutes ago, sigurnost said:

90% "novinara" portala Nova su teška govna.

Ne bih se opredeljivao između njih i Čovića.

salis se, zar ne?

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Moća said:

Cek kad Madar to uradi onda to nije lepo a kad vi tako dovedete Kabokla onda to nije isto.

kod madara je problem što je u utorak tvrdio da mu je sve potaman, a u četvrtak da mu je malo para(čiji je rast bio utvrđen dve godine pre toga, pri potpisivanju ugovora)

a i taj “doček” je bio ništa spec, par puta fak ju, i jebo te miško

mož misliti

:covid19:

• +1 2
Posted

Meni je skandiranje Madaru debilno, kao što su mi najnormalnije ovacije koje je dobio Lesor.

A naravno da ni Madarov postupak prema Partizanu i Brunov prema Veneciji nisu ok, i naravno da nas zabole za Veneciju, nećemo valjda toliko da morališemo jbt, kao što ni vi ne biste drugačije razmišljali.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
11 minutes ago, Moća said:

Navijaci Venecije da dodje do meca sa Partizanom pretpostavljam da ne bi zvizdali i vredjali Bruna, jer su fino vaspitani.

• +1 1
Posted
31 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Navijaci Venecije da dodje do meca sa Partizanom pretpostavljam da ne bi zvizdali i vredjali Bruna, jer su fino vaspitani.

:D

Jimmy, ovde samo navijači Partizana ginu da opravdaju svaku pošast koja se dešava oko kluba, bilo da je napravi Lesor, Željko, Ostoja ili huligani. Za druge klubove, uključujući Veneciju, još nije utvrđen sličan fenomen. 

Ruku na srce, nama je jedan bivši igrač i bivši trener šuknuo mnogo mučkije od Madara i kao igrač i kao trener, Nebojša ga polivao poput Žoc Madara, al dobija čovek iz utakmice u utakmicu ovacije čak i od naših mandrila jbg. 

• +1 2
Posted

Tužili su nas i Dule i Trinki pa dobijaju ovacije.

Naravno da slučajevi Obradović - Madar nisu za poređenje i ne znam šta uopšte želiš reći time, da smo mi kao navijači drugačiji/gori?

Ali "pošast" koju napravi Željko...Dokle ti ideš jbt.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...