MiddleClass Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Dok je Lesor bratina jer su ga ignorisali za novi ugovor pa je potrazio druge opcije.
cedo Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 2 minutes ago, MiddleClass said: Dok je Lesor bratina jer su ga ignorisali za novi ugovor pa je potrazio druge opcije. i bas posle takvog odnosa odlucio da se ponasa kako se ponasao kada je dosao u bgd cudan taj lesor 3
*edited by mod Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, kralj said: Pa ne obraćam se nikom nužno da iz prvog lica objašnjava. Nekada se doduše podrazumevalo da ovde ne pišu poluljudi koji one gadosti viču bivšim igračima, a danas baš i nisam siguran. Šta je toliki greh Madara prilikom odlaska? Što je hteo da ostane pa se predomislio? Stvarno nemam uvid u to ko sa foruma ide i šta kome peva na utakmicama. Otišao je na način na koji nije bio baš prijateljski jer je imao ugovor (iako je tome doprineo propust naše uprave i Miškovo mešetarenje) tako da nije nikakvo čudo što su njega dočekali drugačije od Lesora ili od toga kako bi dočekali PPPa da nije povređen. Jednostavno igrači dolaze i odlaze ali postoji neki ustaljeni način na koji se to radi. I da ponovim još jednom da sam 100% siguran da je na kraju otišao u Fener uz Željkov amin, ali način na koji je do toga došlo je bio ružan. 1
Nikodije Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 minute ago, *edited by mod said: I da ponovim još jednom da sam 100% siguran da je na kraju otišao u Fener uz Željkov amin, ali način na koji je do toga došlo je bio ružan. sta je ruzno ako je uz njegov amin? ruzno je valjda ako amina nema. i ruzno je to sto su navijaci nahuskani da mrze madara, iako je ovaj otisao uz ociglednu saglasnost kluba. 3 1
Tresko Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 https://nova.rs/sport/evroliga/skandal-u-areni-novinarima-nova-rs-covic-zabranio-ulaz/ Ne znam što se čude, kad je njima zabranjen ulazak na skupove SNS-a. 2 2
Jimmy Kowalski Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 9 minutes ago, *edited by mod said: Stvarno nemam uvid u to ko sa foruma ide i šta kome peva na utakmicama. Otišao je na način na koji nije bio baš prijateljski jer je imao ugovor (iako je tome doprineo propust naše uprave i Miškovo mešetarenje) tako da nije nikakvo čudo što su njega dočekali drugačije od Lesora ili od toga kako bi dočekali PPPa da nije povređen. Jednostavno igrači dolaze i odlaze ali postoji neki ustaljeni način na koji se to radi. I da ponovim još jednom da sam 100% siguran da je na kraju otišao u Fener uz Željkov amin, ali način na koji je do toga došlo je bio ružan. Ne znam kako definisemo aminovanje. Ne pokusavas da zadrzis nekog ako taj ne zeli da ostane. "Vrlo smo otvoreno razgovarali sa igračima na kraju prošle sezone. Otvoreno smo im rekli šta klub može kome da ponudi. I ovo je idealna prilika da javno zahvalim Kevinu, Zeku, Džejmsu, Balši i Aleksi što su produžili ugovore. Igrači koji su otišli otvoreno su govorili o svojim razlozima. Skoro svi. Matijas Lesor je rekao da ima sjajne finansijske ponude i pošto mi to nismo mogli da ispratimo, odlučio je da ode. Pošteno. Dante Egzum je želeo da se vrati u NBA i proba ponovo tamo i ja mu želim svu sreću. I to je pošteno. Papapetru je dobio odličnu ponudu da se vrati kući i rekao je da mu je to velika želja. Opet pošteno. U slučaja Jama Madara, ipak, ne mogu da kažem da je sve bilo iskreno“, rekao je Obradović za Nedeljnik. Odmah je pojasnio. “Stvar je išla ovako – on je doleteo specijalno iz Tel Aviva da bi razgovarao sa mnom. Sedeli smo u kafiću blizu moje kuće oko dva sata i pričali o daljim planovima. Nijednog trenutka on nije govorio o bilo čemu osim o minutaži, prilici da igra, planovima, zahvalnosti i svemu što je vezano za napredak koji je ostvario. Tako smo se rastali i ja sam otišao na trenersku kliniku. Nije prošlo mnogo, eto ga Madar, zove me i spominje novac. Kaže, nezadovoljan je ugovorom. Ja ga pitam što mi nije spominjao novac kad smo pričali, on kaže da je shvatio da nije dovoljno plaćen. Neću apsolutno ga ulazim u to ko ga je savetovao, ali je jasno da ga je neko posavetovao. Rekao sam mu da bez obzira na njegov kvalitet i napredak koji je ostvario ne želim da ga odvajam od drugih igrača njegovog uzrasta, podsetio da smo ga mi izvukli iz jedne anonimnosti i da smo napravili plan o budućem radu u kom je njegovo mesto bilo vrlo važno. Kada sam shvatio da više nemam šta da mu kažem, uputio sam ga na Zorana Savića i stvar se završila kako se završila“. 1
booyaka Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 26 minutes ago, Nikodije said: sta je ruzno ako je uz njegov amin? ruzno je valjda ako amina nema. i ruzno je to sto su navijaci nahuskani da mrze madara, iako je ovaj otisao uz ociglednu saglasnost kluba. Ne pita se klub ništa kada se plate ne isplaćuju redovno, igrač nije dužan da ima razumevanja za to, pogotovo ako selektivno kasne plate. Mogu samo na upravu da budu ljuti.
Nikodije Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 minute ago, booyaka said: Ne pita se klub ništa kada se plate ne isplaćuju redovno, igrač nije dužan da ima razumevanja za to, pogotovo ako selektivno kasne plate. Mogu samo na upravu da budu ljuti. madar im je valjda poslao opomenu zbog kasnjenja, a ista je zavrsila u spamu lol dakle, da su hteli mogli su da ga plate i ovaj bi ostao. procena je bila da ne zele da ga zadrze samo jednu godinu i da je bolje da ide odmah, sve ostalo je prazna prica. 1
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Ali "podsetio ga da su ga izvukli iz jedne anonimnosti". Kakav je to bednik. Mogu misliti kako je bilo kad je Zoki preuzeo. 2 2
Nikodije Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 53 minutes ago, kralj said: Ali "podsetio ga da su ga izvukli iz jedne anonimnosti". Kakav je to bednik. Mogu misliti kako je bilo kad je Zoki preuzeo. pa dobro, ti veliki treneri uvek imaju stav da oni cine uslugu igracima, nije to nista novo. cesto prenebregavaju cinjenicu da se ugovor potpisuje na obostranu korist i zadovoljstvo. 1
samo_opusteno Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, Tresko said: https://nova.rs/sport/evroliga/skandal-u-areni-novinarima-nova-rs-covic-zabranio-ulaz/ Ne znam što se čude, kad je njima zabranjen ulazak na skupove SNS-a. Cude se otkud da im Zvezda zabrani a ne klub projekat Sns-a. 2
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 38 minutes ago, Nikodije said: pa dobro, ti veliki treneri uvek imaju stav da oni cine uslugu igracima, nije to nista novo. cesto prenebregavaju cinjenicu da se ugovor potpisuje na obostranu korist i zadovoljstvo. Uvek? Ni slučajno.
*edited by mod Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 2 hours ago, Nikodije said: sta je ruzno ako je uz njegov amin? ruzno je valjda ako amina nema. i ruzno je to sto su navijaci nahuskani da mrze madara, iako je ovaj otisao uz ociglednu saglasnost kluba. Ružno je jer isforsirano sa jedne strane. Svakako da nisam za to da se neko na silu zadrži, ali da je sve bilo čisto sa naše strane ne bi se ni jedan klub petljao u to. Ovako je bio praktično free game. A dušebrižnici se uvek fino pokažu ako im daš dovoljno vremena, pa brzo iskoči neka "bednik" ili slična etiketa.
Recommended Posts