*edited by mod Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Omić mučeni je iskreni navijač Zvezde ali su ga prilično napadali navijači sa tribina, beše bilo transparenta a i bojkota zbog njega. 2
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 6 minutes ago, Eleniko said: Istorijski gledano, mitovi ne podležu objašnjavanju i racionalizaciji, oni su takvi kakvi jesu i svako može verovati u njih koliko i kako želi. Kraljevi mitomanije!
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, *edited by mod said: Omić mučeni je iskreni navijač Zvezde ali su ga prilično napadali navijači sa tribina, beše bilo transparenta a i bojkota zbog njega. Sećam se slučaja i Kikanović, ali naravno, treba razdvojiti organizovanu stoku od običnih navijača. To jeste bio "zvanični" stav tribine, ali ne i uniformni.
kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 kako beše ona pesma koju su mu najverniji posvetili “elmedine, elmedine hoćeš li slanine, da ti babo, da ti babo sa tavana skine” 1
Božo Crveni Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Zlatko Krdžević je bio 5 sezona u najdražem dresu, a najverniji tek naknadno saznali da je...
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, Božo Crveni said: Zlatko Krdžević je bio 5 sezona u najdražem dresu, a najverniji tek naknadno saznali da je... ne nego nas boli qrac za to, ne pravimo svoj imaginarni identitet na osnovu toga. pa mi smo u poslednjih 5 godina imali koliko ibrahima i mustafa /ne mislim na onog vašeg/ u oba kluba?
Filozof manijak Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Eleniko said: ne nego nas boli qrac za to, ne pravimo svoj imaginarni identitet na osnovu toga.
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 a što si obrisao deo sa ibrahimima i mustafama
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Koji tačno imaginarni identitet? Da je Partizan otvoren za sve? Šta je tu tačno imaginarno? Zar vi niste prvi pevali kako smo "muslimanski tim", kako smo "Hrvati, Jugosloveni" itd itd?
Ted Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) 33 minutes ago, Eleniko said: Istorijski gledano, mitovi ne podležu objašnjavanju i racionalizaciji, oni su takvi kakvi jesu i svako može verovati u njih koliko i kako želi. evo saopštenja Spoiler "Ugovor sa našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je između ostalog i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo, da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana, nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane i pravilo za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana, neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance, ići ćemo od slučaja, do slučaja). U narednom periodu pisaćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavive ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima." sad, nisam ispratio dal je bio još ovih ideoloških poslanica, ali je jasno da dogovr sa upravom napravljen. ti ja ne možemo da pravimo nikakv dogovor sa upravama kluba, pošto ih zabole kurac šta ti ili ja mislimo. ali ima onih koji mogu. Edited November 15, 2023 by Ted
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, copkillah said: Koji tačno imaginarni identitet? Da je Partizan otvoren za sve? Šta je tu tačno imaginarno? Zar vi niste prvi pevali kako smo "muslimanski tim", kako smo "Hrvati, Jugosloveni" itd itd? koji vi? da li misliš na mene i kojih još talno 4 miliona građana ove zemlje ili na šačicu sa tribine kojih se svaki normalan cigan stidi a šta znam, možda ste svi vi grobosi krimosi, mesari iz ritopečkog podruma i ubice kao oni sa vaše tribine znam da možda i niste ali čisto pokušavam da ti aktiviram hipotalamus, ako se ima šta aktivirati 3 1
Filozof manijak Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 8 minutes ago, Eleniko said: a što si obrisao deo sa ibrahimima i mustafama Zato što vas ne boli kurac i zato što upravo tako gradite svoj imaginarn identitet Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija Stup SrBstva 1
Eleniko Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Just now, Filozof manijak said: Zato što vas ne boli kurac i zato što upravo tako gradite svoj imaginarn identitet Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija Stup SrBstva pa kako gradimo identitet a igraju nam hasani, ibrahimi i mustafe? meka, srbija, nikad jugoslavija
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 2 minutes ago, Eleniko said: koji vi? da li misliš na mene i kojih još talno 4 miliona građana ove zemlje ili na šačicu sa tribine kojih se svaki normalan cigan stidi a šta znam, možda ste svi vi grobosi krimosi, mesari iz ritopečkog podruma i ubice kao oni sa vaše tribine znam da možda i niste ali čisto pokušavam da ti aktiviram hipotalamus, ako se ima šta aktivirati da si pročitao šta sam napisao i da si se sećao šta si ti napisao, ovog posta, uz neuspešni pokušaj da uključiš vređalicu, ne bi ni bilo.
Filozof manijak Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 1 minute ago, Eleniko said: pa kako gradimo identitet a igraju nam hasani, ibrahimi i mustafe? meka, srbija, nikad jugoslavija Iz Afrike, a iz ex SFRJ?
Recommended Posts