Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

vi ste protiv priznanja kosova?

pa kakvi ste to jugoslaveni jbt

Polovni

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

vi ste protiv priznanja kosova?

pa kakvi ste to jugoslaveni jbt

Iskreni...Kosovo je AP, nije republika.

Jeste li vi, dragi Eleniko, za samostalnost pokrajina ?  Ovaj u mom avataru bi se obradovao tome..ali bi to znacilo da ste izdali par stubova srpstva :)

• Haha 3
Posted
8 minutes ago, SNARC said:

Eto..ne voli vas dovoljno..a seta se unaokolo ogrnut salom u vasim bojama i gleda vase tekme..

Nama da tako nesto uradi, mi bi ga prozivali na svakoj tekmi..i pravili snimke kako ga prozivamo..

Cuj mene, snimke :laugh:

Ovako vas citira kao što je nekada citirao Šešelja. Toliko se naslađuje vašim prozivkama da bi promoćurniji pomislili da ih naručuje. Eno i dan žalosti je pomerio da bi ga vi prozivali. 

Mogu misliti kako se tek sprda sa činjenicom da skupljate pare za 'porez'. :wub:

• +1 1
Posted
3 minutes ago, kralj said:

Ovako vas citira kao što je nekada citirao Šešelja. Toliko se naslađuje vašim prozivkama da bi promoćurniji pomislili da ih naručuje. Eno i dan žalosti je pomerio da bi ga vi prozivali. 

Mogu misliti kako se tek sprda sa činjenicom da skupljate pare za 'porez'. :wub:

Promocurniji...dobro...mislio sam da se to kaze drugacije, nema veze.

Elem..mislis da nam on zato daje ove silne milione ?  Onda ih posteno zaradjujemo, imamo to i dokumentovano.

A sto li ih vama daje koju picku svoju materinu, cime ste vi zasluzili ? Moze li to "promucurno" da se izanalizira ?

Posted
4 minutes ago, SNARC said:

Elem..mislis da nam on zato daje ove silne milione ?  Onda ih posteno zaradjujemo, imamo to i dokumentovano.

A sto li ih vama daje koju picku svoju materinu, cime ste vi zasluzili ? Moze li to "promucurno" da se izanalizira ?

Daje nam jer nas je vise?

Posted

6 minutes ago, SNARC said:

Ah, nešto mi se ne polemiše sa forumskim pravopisnim higijenicarima. Inace je vrlo jednostavno. Za Zvezdu se navija, Partizan se voli. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, assignment said:

Daje nam jer nas je vise?

Zaista je cudna koincidencija sto na esperantu "Nas je vise" znaci "Nosi crveno beli sal oko vrata" :)

Posted
11 minutes ago, SNARC said:

Zaista je cudna koincidencija sto na esperantu "Nas je vise" znaci "Nosi crveno beli sal oko vrata" :)

Ne, to je odgovor zasto nam daje pare....

Posted

old news

večeras

IMG_8053.thumb.jpeg.ba0970835146df2146858ed55b0b880c.jpeg

:wacko:

• Haha 8
Posted
9 hours ago, Eleniko said:

evo i dritan vam izašao iz ormana

a šta, kao nadao si se da Albanac navija za vas a ne za Partizan? :fantom:

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

a šta, kao nadao si se da Albanac navija za vas a ne za Partizan? :fantom:

Neka vam ga

Posted
5 minutes ago, booyaka said:

Neka vam ga

bojim se da se ti tu ništa ne pitaš

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...