booyaka Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: vi ste protiv priznanja kosova? pa kakvi ste to jugoslaveni jbt Polovni
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: vi ste protiv priznanja kosova? pa kakvi ste to jugoslaveni jbt Iskreni...Kosovo je AP, nije republika. Jeste li vi, dragi Eleniko, za samostalnost pokrajina ? Ovaj u mom avataru bi se obradovao tome..ali bi to znacilo da ste izdali par stubova srpstva 3
kralj Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 8 minutes ago, SNARC said: Eto..ne voli vas dovoljno..a seta se unaokolo ogrnut salom u vasim bojama i gleda vase tekme.. Nama da tako nesto uradi, mi bi ga prozivali na svakoj tekmi..i pravili snimke kako ga prozivamo.. Cuj mene, snimke Ovako vas citira kao što je nekada citirao Šešelja. Toliko se naslađuje vašim prozivkama da bi promoćurniji pomislili da ih naručuje. Eno i dan žalosti je pomerio da bi ga vi prozivali. Mogu misliti kako se tek sprda sa činjenicom da skupljate pare za 'porez'. 1
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, kralj said: Ovako vas citira kao što je nekada citirao Šešelja. Toliko se naslađuje vašim prozivkama da bi promoćurniji pomislili da ih naručuje. Eno i dan žalosti je pomerio da bi ga vi prozivali. Mogu misliti kako se tek sprda sa činjenicom da skupljate pare za 'porez'. Promocurniji...dobro...mislio sam da se to kaze drugacije, nema veze. Elem..mislis da nam on zato daje ove silne milione ? Onda ih posteno zaradjujemo, imamo to i dokumentovano. A sto li ih vama daje koju picku svoju materinu, cime ste vi zasluzili ? Moze li to "promucurno" da se izanalizira ?
assignment Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 4 minutes ago, SNARC said: Promocurniji...dobro...mislio sam da se to kaze drugacije, nema veze. Elem..mislis da nam on zato daje ove silne milione ? Onda ih posteno zaradjujemo, imamo to i dokumentovano. A sto li ih vama daje koju picku svoju materinu, cime ste vi zasluzili ? Moze li to "promucurno" da se izanalizira ? Daje nam jer nas je vise?
kralj Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 6 minutes ago, SNARC said: Promocurniji...dobro...mislio sam da se to kaze drugacije, nema veze. Elem..mislis da nam on zato daje ove silne milione ? Onda ih posteno zaradjujemo, imamo to i dokumentovano. A sto li ih vama daje koju picku svoju materinu, cime ste vi zasluzili ? Moze li to "promucurno" da se izanalizira ? Ah, nešto mi se ne polemiše sa forumskim pravopisnim higijenicarima. Inace je vrlo jednostavno. Za Zvezdu se navija, Partizan se voli. 1 1
SNARC Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 3 minutes ago, assignment said: Daje nam jer nas je vise? Zaista je cudna koincidencija sto na esperantu "Nas je vise" znaci "Nosi crveno beli sal oko vrata"
assignment Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 11 minutes ago, SNARC said: Zaista je cudna koincidencija sto na esperantu "Nas je vise" znaci "Nosi crveno beli sal oko vrata" Ne, to je odgovor zasto nam daje pare....
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 9 hours ago, Eleniko said: evo i dritan vam izašao iz ormana a šta, kao nadao si se da Albanac navija za vas a ne za Partizan?
booyaka Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 2 minutes ago, copkillah said: a šta, kao nadao si se da Albanac navija za vas a ne za Partizan? Neka vam ga
copkillah Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 5 minutes ago, booyaka said: Neka vam ga bojim se da se ti tu ništa ne pitaš
Recommended Posts