Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 pa i ja kažem da nije ali se sudi uvek kada i kome treba
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: ^da ga ne mešaš sa vlasnikom pekare partizan iz topole? taj je goranac koliko ja znam
SNARC Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 U mom malom mistu jednom Albancu, vlasniku poslasticarnice, ostao zanavek nadimak Nesa Bordzija..jerbo su ga 80-ih optuzivali da u sladoled stavlja sampon, otrov, nesto trece...i ozbiljan broj budala i dan danas ga bojkotuje. Samo napred
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nego da zavirimo u vrtlog politike, odeljenje za buhtle i slatka peciva dame & gospodo mr igor vujičin: e u nizu posle ide i da su drgosrbijanska ustaška gamad jer je taj lebovski napisao svojevremeno da je dara iz jasenovca smeće od filma taj lebovski je debil po mnogo osnova a dara je najmanji od svih, da se ne lažemo
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) ma midle ratuje sa tim geografskim pojmovima, goranci su iz gore(dragaš etc), kosovari su sa kosova, a albanci iz albanije e ne znam čoveka, nit sam mu ikad bio u pekari, al kako sam čuo od tih lanaca pekara h&k, sdp ovi još i nisu loši tj može da se nađe dobar leba Edited November 10, 2023 by kud u maglu Simoviću
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nego da zavirimo u vrtlog politike, odeljenje za buhtle i slatka peciva dame & gospodo mr igor vujičin: e u nizu posle ide i da su drgosrbijanska ustaška gamad jer je taj lebovski napisao svojevremeno da je dara iz jasenovca smeće od filma to je Bagzi, ne IV 1
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Just now, copkillah said: to je Bagzi, ne IV rušiš mu sneška
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Just now, Eleniko said: rušiš mu sneška ma to je samo tehničko pitanje, sve ostalo se svodi na isto, nema neke razlike, osim što je jedan od njih dvojice, pre selidbe u ćokijev čmar, bio jedan od Duletovih svedoka good riddance, što se kaže
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 13 minutes ago, copkillah said: to je Bagzi, ne IV 12 minutes ago, Eleniko said: rušiš mu sneška onaj “funkcioner” kkcz, još gore a zar on nije bio bagzilone ili tako nekako
ZokiAsov Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 15 minutes ago, copkillah said: to je Bagzi, ne IV Ali bagzi... stvarno deluje kao krajnje zajeban lik, onako kad ga vidis 2
MeanM@ Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 22 minutes ago, Eleniko said: taj lebovski je debil po mnogo osnova a dara je najmanji od svih, da se ne lažemo Osnovni osnov je sto je nazvao pekaru Lebovski. Jebo taj smisao za bisnis
copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: onaj “funkcioner” kkcz, još gore a zar on nije bio bagzilone ili tako nekako pa zar misliš da bi neko sva ona govna koja izbacuje, smeo da piše pod svojim imenom?
Recommended Posts