copkillah Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 4 minutes ago, *edited by mod said: Protivnik si slobodne Palestine? ili ljubitelj genocida možda? Just now, Eleniko said: ko je kome u tom stisku ruke otvorio srednji prst, zna li se obojica
ZokiAsov Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 52 minutes ago, Milošica said: "Ee jebo sam ti kumu" 4
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 4 minutes ago, ZokiAsov said: "Ee jebo sam ti kumu" Ko je Robijina kuma?
SNARC Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 8 minutes ago, booyaka said: Ko je Robijina kuma? Tebi (da ne kazem vama) je bas tesko da pomislite da je predsednik drzave u podredjenoj ulozi..jel to bas toliko zajeban scenario
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Sa stanovišta moći, to je prvo što sam pomislio, nevezano šta mislim o predsedniku
cedo Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 7 hours ago, Eleniko said: za ovakav ulaz u cilindar protivničkog igrača ni partizanu nikad ne bi dali 3 bacanja jamais preporucujem jedan prost test zaustavi video u momentu kada dorsi pocinje skok sut (to je otprilike mesto gde se nalazi dupe vilbekina (igrac sa brojem 3)), malo posle pocetka klipa klikni i zadrzi pointer misa na tom mestu dok svi igraci ne zavrse svoje kretnje javi da li je nanali usao u cilindar
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 35 minutes ago, cedo said: preporucujem jedan prost test zaustavi video u momentu kada dorsi pocinje skok sut (to je otprilike mesto gde se nalazi dupe vilbekina (igrac sa brojem 3)), malo posle pocetka klipa klikni i zadrzi pointer misa na tom mestu dok svi igraci ne zavrse svoje kretnje javi da li je nanali usao u cilindar sve ok, pobedi se u zube ne gleda a tvoj cu test cilindra da primenim kad sledeci put budu svirali 3 bacanja panteru naneliju i kome vec bude trebalo moze tako 1
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 mogli su komotno da dosude nanulici bacanje. kao u play off seriji, mislim panteru, za ono bacakanje dženana muse kod šuta za tri 2 1
cedo Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 10 minutes ago, Eleniko said: sve ok, pobedi se u zube ne gleda a tvoj cu test cilindra da primenim kad sledeci put budu svirali 3 bacanja panteru naneliju i kome vec bude trebalo moze tako a jbg gazzo, rekao si da je nanulica usao u cilindar dorsiju, kazi sad dal jeste ili nije test je univerzalan/ok za primeniti uvek
Eleniko Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 2 minutes ago, cedo said: a jbg gazzo, rekao si da je nanulica usao u cilindar dorsiju, kazi sad dal jeste ili nije test je univerzalan/ok za primeniti uvek PJ, gledaš pogrešnog igrača dorsey je pao na njega. mislim ja bi to pravilo ukinuo ali kako se svira u EL, čak i na PO utakmicama za prolaz u F4, faul kao kuća
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) nego da zavirimo u vrtlog politike, odeljenje za buhtle i slatka peciva dame & gospodo mr igor vujičin: e u nizu posle ide i da su drgosrbijanska ustaška gamad jer je taj lebovski napisao svojevremeno da je dara iz jasenovca smeće od filma Edited November 10, 2023 by kud u maglu Simoviću 2
cedo Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 4 minutes ago, Eleniko said: PJ, gledaš pogrešnog igrača dorsey je pao na njega. mislim ja bi to pravilo ukinuo ali kako se svira u EL, čak i na PO utakmicama za prolaz u F4, faul kao kuća dobro pj, corav sam ali ne navijacki poput tebe nije odbrambeni faul
kud u maglu Simoviću Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 (edited) ^da ga ne mešaš sa vlasnikom pekare partizan iz topole? Edited November 10, 2023 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts