Leia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 1 minute ago, SNARC said: zato sto se druzimo, podjebavamo..sve je to sport Obratiti pažnju na naslov topika @booyaka @copkillah upozorenje je za vas 1
kralj Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 3 minutes ago, Eleniko said: a onda Sad će frka ko je ko.
Eleniko Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 ko je reportovao neka se sam javi i neka dođe po macolu i bubotak 4
Filozof manijak Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 8 minutes ago, kralj said: Sad će frka ko je ko. Što frka, rod naziva klubova sve lepo kaže
SNARC Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 9 minutes ago, Leia said: Obratiti pažnju na naslov topika @booyaka @copkillah upozorenje je za vas Ne razumem, hoces pristojniji izraz za glagol "podjebavati"...ovo je kafana bukvalno, pristojnost je ovde out, bar tako ja vidim. 11 minutes ago, Eleniko said: a onda Pa sad..nista nije iskljuceno..dok sam bi mladji sa 5 pet piva je moglo sve...Sad sam postao prefinjeniji, ne ide to vise tako. Inace, u jednoj viber grup sam sa ljudima koje znam od detinjstva..ima nesto preko 30..cigani u blagoj vecini. Vrlo slicno ovome 1
copkillah Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 20 minutes ago, Leia said: Obratiti pažnju na naslov topika @booyaka @copkillah upozorenje je za vas pojasni, gde se tačno prešla granica, bilo bujaka, bilo ja?
Leia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 10 minutes ago, SNARC said: Ne razumem, hoces pristojniji izraz za glagol "podjebavati"...ovo je kafana bukvalno, pristojnost je ovde out, bar tako ja vidim. Bez vredjanja i provokacija koje vode u flejm. 1
SNARC Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Just now, Leia said: Bez vredjanja i provokacija koje vode u flejm. Flejm je u oku posmatraca 1
Leia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 5 minutes ago, copkillah said: pojasni, gde se tačno prešla granica, bilo bujaka, bilo ja? Problematičan deo tvog posta je editovan, nakon što je post reportovan
Leia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Flejm je u oku posmatraca Na posmatraču je da prijateljski upozori.
copkillah Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 2 minutes ago, Leia said: Problematičan deo tvog posta je editovan, nakon što je post reportovan ne može čovek više ni da ukaže nekome na problem sa vidom, a da nema neke woke pahuljice kojoj i to smeta 2
Leia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Verujem da ima i boljeg načina da nekom ukažeš na propust od izigravanja oftalmologa amatera 1
copkillah Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 4 hours ago, Leia said: Verujem da ima i boljeg načina da nekom ukažeš na propust od izigravanja oftalmologa amatera Ako je peti put za istu stvar, onda to neko stvarno mora da pogleda, zar ne?
Eleniko Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 ma fini smo svi smo fini i grobosi su fini mene da zajebava navijač drugog tima koji ima nik bujaka možda bi osvanuo prekršten u buljaka a ljudi to ne rade, znači sve ok kultura civilizacija raziđimo se 1
Recommended Posts