Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, SNARC said:

Shone Slina nas simpatise valjda ali nije smeo od gazde da se ofira...Zastava sa Seseljevim likom se vukla po jugu neko vreme cini mi se..Dobri covek Rasim...

Seticu se valjda jos nekog..

Neša Slina je doveo Trinkijerija, gde nije smeo da se eksponira. Aca Papić donosio pare u džakovima u Partizan

Posted

Nije smeo da se ofira kao sto sad Ostoja ne sme da brani Zvezdi treniranje u Areni... 

• Haha 1
Posted
9 minutes ago, SNARC said:

Aj..ovo je bilo nisko

nego da pominjanje momčila đujića ne prođe neprimećeno, jedino dovođenje njega u vezu sa izjavom “o 4 stuba srpstva” se nalazi na internet forumu krstarica i to od člana koji kao avatar koristi sliku uroša mišića i ima tezu da je zvezda kao simbol odabrana jer svako pero ima određeno značenje, a jedan je pravoslavlje

:lolol:

vrlo verovatno da je tirke to negde čuo i iskoristio u svojoj kolumni u ninu(ili u nekoj knjizi), a dok to moderna istorija ne rasvetli i dalje važi knjigu u šake a ne zvona i praporce

Posted

Nego, šta će biti plaćanje duga ili treninzi van Arene?

Posted

Izgleda čović hoće da igra utakmice u maloj sali u Areni, jer to mogu da napune otprilike.

Posted
2 hours ago, Tresko said:

Izgleda čović hoće da igra utakmice u maloj sali u Areni, jer to mogu da napune otprilike.

Objavili lagano 11.000 navijaca... 

• +1 1
  • Haha 1
Posted
6 minutes ago, ZokiAsov said:

Objavili lagano 11.000 navijaca... 

Izbroj ponovo - 15730

Posted
3 minutes ago, booyaka said:

Izbroj ponovo - 15730

Pa meni se i cini da je bilo bar toliko

Posted

Stigao gajbi pre sat vremena...parkirao opusteno..da je bilo 15 tisuca gledatelja, kruzio bih unaokolo kao sumanut.

Posted

Nego, jeste li podmirili dug prema Areni?

Posted

Evo, ja cu svoj deo da podmirim cim izbrojim do 15730..veliki je to broj

Posted

Prije bih povjerovao da ih je bilo 15.732 nego okruglo 15.370.

Posted
19 minutes ago, SNARC said:

Stigao gajbi pre sat vremena...parkirao opusteno..da je bilo 15 tisuca gledatelja, kruzio bih unaokolo kao sumanut.

Cigani pjesace

• Haha 1
Posted
29 minutes ago, booyaka said:

Izbroj ponovo - 15730

Koliko? 

Screenshot_2023-11-05-21-43-08-493_com.android.chrome-edit.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...