copkillah Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 1 minute ago, Milošica said: Partizan je Milorad Dodik, Ivica Dačić, Neša Stefanović, Branko Ružić, Pavle Grbović, Miloš Jovanović. i Toma Nikolić 2
radisa Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Just now, copkillah said: i Toma Nikolić A Vučelića zaboravljate? 2
Ratamahatta Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) Ne znam ko je blizi Sormazovom srcu, to je 1 vrlo solidan indikativ Edited November 5, 2023 by Ratamahatta
*edited by mod Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 42 minutes ago, booyaka said: Zvezda je Boban Petrović, muzičar i svašta još nešto, ne košarkaš Pa valjda je Zdravković prvi medju vašim Bobanima?
ZokiAsov Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 17 minutes ago, radisa said: A Vučelića zaboravljate? Jebo Vucelu, fali otac nacije Franjo Tudjman 1 1
nenad Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 laskas sebi snarce ako mislis da je meni cilj da te provociram. prosto konstatujem cinjenice, treba ljudi da znaju s kim raspravljaju.
Eleniko Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 (edited) 4 hours ago, Tresko said: Partizan je Partizan. zvezda je vučić, čović, terzić, j. vučićević, sarapa i dileja, djuka bizon i njima slični. jbga, ja sam prvi za detant ali kad baš moraš da vučeš za jezik partizan nije partizan nego ratko mladić, ivica dačić i ceo vrh SPS, vučela, toma nikolić, kusturica, dodik itd itd - jel dovoljno.... mislim, mi smo jadni ali vi niste ti koji imaju osnov da nam nešto kažu. edit - nisam video da ste se već zaleteli u gnomometriju.... Edited November 5, 2023 by Eleniko
SNARC Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Shone Slina nas simpatise valjda ali nije smeo od gazde da se ofira...Zastava sa Seseljevim likom se vukla po jugu neko vreme cini mi se..Dobri covek Rasim... Seticu se valjda jos nekog..
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Sergej Trifunović, za Gorčina čekamo da se politički angažuje
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Shone Slina nas simpatise valjda ali nije smeo od gazde da se ofira...Zastava sa Seseljevim likom se vukla po jugu neko vreme cini mi se..Dobri covek Rasim... Seticu se valjda jos nekog.. 1
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Fotomontaža ili populizam, nema treće https://n1info.rs/sport-klub/fudbal/a202221-za-koga-su-navijali-bivsi-i-sadasnji-balkanski-politicari/
Recommended Posts