Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Ted said:

ne postoji ljigavije biće koje trenutno hoda ovim prostorima. Vučić je mala beba za njega. Muslimanska braća da preuzmu vlast u Srbiji, on bi imao projekat džamije na mestu hale FMP koliko sutra, i tvrdio da se ceo život molio okrenut ka Meki i da je trpeo nezapamćeni teror od pravolasvnih zilota.

Kao kad je Del Boj prodavao kaldrmu demonstrantima :D

• Haha 3
Posted
8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kao veliki štovatelj džoa stramera i benda the clash, osobito albuma sandinista! moram da reagujem i osvetlim mračne špilje popularne kulture onima sa jeftinijim ulaznicama kao što smo otkrili pre par dana tirketa, ne fudbalera već novinara i publicistu bogdana tirnanića velikog zvezdaša. naime j.s. je kao mladi momak radio kao grobar na lokalnom groblju u velsu i ta činjenica i poštovanje prema delu koje je stvorio su uticali da on između ostalih završi na jednom bg grafitu

IMG_7991.thumb.jpeg.134cca1e9031c0d7e25dfa63a3ca7afd.jpeg

:isuse: 

Ovo kao kad Vesna Zmijanac citira manifest. 

Inače, to čime si prosvetiteljski napao dečka, igrom slučaja naravno da nije Tirnanićeva velika mudrost, nego njegov citat komandnta dinarske divizije sa kalifornijske obale. A knjiga iz "knjigu u šake" je jedno arogantno, elitističko, visokoplafonsko smeće u rangu Poslednjeg kruga u Monci. Istina, GTR je skroz na tom tragu, osim što je bolno lišen talenta, pa u tom nastojanju blago kaska za beogradskim sindikatom. 

A Stramera da izviniš. Taj bi tu jedinu mršavu vezu u vidu lopate bez ikakve metafore polomio o sve što Kkp svetonazori proklamuju. 

• Wub 1
Posted

đoa smo vam davno rešili 

ali vi sigurno imate neko objašnjenje i za ovo

CX_cpkTWcAEkQ7m.jpg

• +1 3
Posted (edited)

Vidi kako ga je brat stisao za rame, Joe nije imao izbora no da drzi cvrsto svetu kappa majicu.

Btw, kad smo vec kod toga, koja je prica sa StPMorisseyem?
Nad kojom rakom je on zasluzio takvu paznju romanticne skupine djecaka?

Edited by MeanM@
  • +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)

brat coja, tačnije. vodio sam ga na asvel, uvek ristepak, uvek zvezda.

Edited by Eleniko
Posted
5 minutes ago, MeanM@ said:

stara ljubav prema uniformi zaborava nema

a ima i ta fizička sličnost sa grobarom tomom

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, kralj said:

Inače, to čime si prosvetiteljski napao dečka, igrom slučaja naravno da nije Tirnanićeva velika mudrost, nego njegov citat komandnta dinarske divizije sa kalifornijske obale. A knjiga iz "knjigu u šake" je jedno arogantno, elitističko, visokoplafonsko smeće u rangu Poslednjeg kruga u Monci. Istina, GTR je skroz na tom tragu, osim što je bolno lišen talenta, pa u tom nastojanju blago kaska za beogradskim sindikatom.

Možeš ti da pričaš da je arogantno koliko god želiš, ali ako neko u 2023. ne zna za priču o "četiri stuba srpstva", složićemo se da to mnogo govori o manjku nekog opšteg obrazovanja te osobe, zar ne? Nazovimo stvari pravim imenom :fantom:

• +1 1
Posted
13 minutes ago, MeanM@ said:

bila je neka zastava sa stihom “to die by your side is such a hevenly way to die” što zvuči 100% romantičarski kao da ga je napisao bajron ili šeli

Posted

Nego, jeste li podmirili dug prema Areni i kada ćete?

Posted
15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

bila je neka zastava sa stihom “to die by your side is such a hevenly way to die” što zvuči 100% romantičarski kao da ga je napisao bajron ili šeli

Dobro, kul je ta energija i zelja, tacnije imaginacija i licni dozivljaj kluba kao neceg sto bas i nije. 
Voleo bih i ja Pixies na Marakani na poluvremenu, nego jebe me malo ta realnost.

• Haha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, MeanM@ said:

Dobro, kul je ta energija i zelja, tacnije imaginacija i licni dozivljaj kluba kao neceg sto bas i nije. 
Voleo bih i ja Pixies na Marakani na poluvremenu, nego jebe me malo ta realnost.

:wacko:

pričamo o jednoj fb stranici i zastavi, ne o klubu

e

koja sebe naziva treš romantizmom, ajmo uključiti prekidače za ironiju i sarkazam

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Haha 1
Posted
24 minutes ago, MeanM@ said:

imaš nešto protivu dragana kojića kebe

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

imaš nešto protivu dragana kojića kebe

Posebnu emociju i smrzavanje prstiju u boksu na jugu vezem za spontano horsko pevanje hita ‘Imao sam’ uoci doceka Ronalda i drugara :wub:

• Wub 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...