Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, booyaka said:

Ne postoji, molim te ne pričaj gluposti 

Dobro, prihvatam da možda grešim. Reci mi, kada je Vučić govorio istinu, daj neki primer?

Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

praćnuo se šarančić :ajde:

Taman posla, samo konacno odgovaram na pitanje zasto ne placamo svoje obaveze, zasto se ponasamo bahato i ko nas stiti.

Posted
2 minutes ago, booyaka said:

B92 nije relevantan medij

Da li je TV Prva relevantan medij?

Posted
Just now, copkillah said:

Da li je TV Prva relevantan medij?

Valjda je direktor Arene najrekevantniji. Pa ako i on kao Partizanov covek kaze da Partizan ne placa onda ne znam cemu polemika. 

Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Dobro, prihvatam da možda grešim. Reci mi, kada je Vučić govorio istinu, daj neki primer?

Vrlo rado: " biće izgrađeno toliko i toliko km puta koji će povezivati grad A sa gradom B"

On pritom ne kaže da će biti probijeni rokovi, da će se nekvalitetno uraditi, da će se on i njegovi pajtosi debelo ugraditi itd. itd.

• Haha 1
Posted (edited)

26 minutes ago, John Coltrane said:

plus nova strana 

ja da treba da te nacrtam..ovako bi to izgledalo..tako mi nekako delujes :)

Samo manje suza..nista vise :)

Edited by SNARC
  • Haha 1
Posted
Just now, SNARC said:

ja da treba da te nacrtam..ovako bi to izgledalo..tako mi nekako delujes :)

Samo manje suza..nista vise :)

Daj saberi se malo, ubio si se ponavljajući sagovornicima da si izvukao neke snimke navijača kao dokaz da ste neka kurčeva opozicija, šta li?

U neka bolja vremena ovog foruma se za kačenje navijačkih klipova išlo u banovinu, a ti ne dobacuješ dalje od kačenja istih. 

Posted (edited)

Vidis da te je pogodilo..rekoh ti. Mi jesmo opozicija..a ko je kurceva, pogledaj na svoju polovinu. 

Kad smo kod klipova..evo ti jos jedan :) 

PS. Ispred rastavnih veznika ne ide zarez 

Spoiler

Edited by SNARC
Posted
2 minutes ago, samo_opusteno said:

Valjda je direktor Arene najrekevantniji. Pa ako i on kao Partizanov covek kaze da Partizan ne placa onda ne znam cemu polemika. 

Ljubane, nije reč o tome da li Partizan redovno plaća (niko ne veruje u to da redovno plaća), već o ćokijevoj tvrdnji da je ugovor raskinut petog maja, u šta neki slepo veruju.

Grbović je izjavio da crno-beli imaju važeći ugovor, ali da je moguće doći do konzenzusa po ovom pitanju.

"Partizan ima ugovor, dosta kompleksan i transparentan, potpisan 2019, pa 2021. na trajanje od pet godina, uz ‘hiljadu’ nekih nepravilnosti i reprograma prema dvorani. Razumem i Zvezdu, od trenutka kada se ruši, ne ulazim u razloge, dvorana na Čukaričkoj padini. Kod njih se javlja problem gde će klinici, pre svega, da treniraju. Onda bi trebalo dva kluba da se dogovore. To je samo tehnički problem koji je rešiv u sportskom kontekstu. Ideja crveno-belih je da se dele termini u maloj sali, u kojoj trenutno Partizan ima 15 sati dnevno, od 8.00 do 23.00. Mislim da je moguć konsenzus. Arena nema veze sa tim, ugovor sa crno-belima je svojevremeno potpisan, pa je usledio novi… Ima i drugih stvari, koje nisu tema, ni teza koje mogu da se brane“, izjavio je prvi čovek te dvorane i potom se osvrnuo na ne baš redovno ipsunjavanje ugovornih obaveza od strane Partizana.

"Zna se šta povlači takvo ponašanje, odnosno konsekvence, od puštanja menica do raskida. U tom kontekstu, niko, pa ni ja, nema pravo da ne postupa po zakonu, ali… Ne radi se samo o striktnom poštovanju slova ugovora, onda bi bilo jednostavno. I jednima, i drugima, pružamo određene benefite."

Lagano je ugasio Ćokijevu priču da je ugovor raskinut, a samim tim je ugasio i mučenog bujaku :(

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Vidis da te je pogodilo..rekoh ti. Mi jesmo opozicija..a ko je kurceva, pogledaj na svoju polovinu. 

Kad smo kod klipova..evo ti jos jedan :) 

PS. Ispred rastavnih veznika ne ide zarez 

Reveal hidden contents

Mene je pogodilo, a ti sad moraš da potegneš i gramatiku ne bi li negde “poentirao” :ajde: Idi spavaj…

Posted

Vazi..idem...laku noc.

PS. Ne bih otvarao ovo na tvom mestu..mani, pusti..sutra je novi dan..

Spoiler

• Haha 1
Posted

Nije on nikog ugasio, rekao je da je ugovor kompleksan™, niti je rekao da Čović nije u pravu. Ne znam da li ste upoznati, ali kad neka strana ne poštuje odredbe ugovora druga može jednostrano da ga raskine.

E sad, po čijoj direktivi je taj dug reprogramiran s obzirom da je dvorana u državnom vlasništvu i ipak omogućeno klubu da koristi sve raspoložive kapacitete dvorane to je pravo pitanje.

Ima neko neku ideju ko bi to mogao da bude?

Posted (edited)
11 minutes ago, copkillah said:

Ljubane, nije reč o tome da li Partizan redovno plaća (niko ne veruje u to da redovno plaća), već o ćokijevoj tvrdnji da je ugovor raskinut petog maja, u šta neki slepo veruju.

Lagano je ugasio Ćokijevu priču da je ugovor raskinut, a samim tim je ugasio i mučenog bujaku :(

Nije on nista ugasio nego potvrdio da Partizan ne placa i da je do zakona morao bi da raskine ugovor, ali... Obzirom da Co ima sve informacije mislim da je tu u maju nesto bilo, verovatno je muceni Grbovic hteo da raskine, mozda i raskinuo ali dobio cusku jer je projekat od interesa Vucica u pitanju. 

Edited by samo_opusteno
Posted
5 minutes ago, booyaka said:

Nije on nikog ugasio, rekao je da je ugovor kompleksan™, niti je rekao da Čović nije u pravu. Ne znam da li ste upoznati, ali kad neka strana ne poštuje odredbe ugovora druga može jednostrano da ga raskine.

E sad, po čijoj direktivi je taj dug reprogramiran s obzirom da je dvorana u državnom vlasništvu i ipak omogućeno klubu da koristi sve raspoložive kapacitete dvorane to je pravo pitanje.

Ima neko neku ideju ko bi to mogao da bude?

Rekao je da Partizan ima važeći ugovor, a ti i ćoki tvrdite da je ugovor raskinut petog maja.

Toliko o tome :by:

Posted (edited)

Da dodam i ovo, Čović nije veverica da misli da ćete izmiriti taj dug, ovo je pritisak da se dobiju termini za trening u maloj dvorani Arene u čemu će verovatno uspeti.

To se tako radi u zemlji Srbiji.

Edited by booyaka
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...