Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Isto tako im i Čović počeo da smeta tek kad je stavio tačku na crno beli svet.

Posted (edited)
6 minutes ago, Eleniko said:

pa vi ne skandirate protiv diktatora

nego skandirate protiv navijača zvezde na čelu države

nemojte baš toliko da se precenjujete

znaju oni to jako dobro, ali njima je potrebno da se loze kako je partizan opozicija u odnosu na zvezdu. to je ok kao forumska sprdnja, ali jr nemoguce je da bilo ko stvarno u to veruje. 

edit

doduse, ja sam mislio da je nemoguce i da se neko lozi na levijatan.

Edited by nenad
  • +1 1
Posted

Ma jok, ovi likovi ovde misle to ozbiljno

E a matori ljudi, da ne poveruješ

Posted
22 minutes ago, Eleniko said:

meni smeta, što pitaš

ili misliš da ovde forumska ciganija podržava vučića

Za neke se ne bih iznenadio da podržavaju vala 

• +1 1
Posted

Ou i talentovani nenad se prikljucio..pa gde si ti lepi moj. Jos uvek verujes da si dovoljno nadaren i bistar da me isprovociras. Cmokic :wub:

Gospodo draga..sedam snimaka..sedam jebenih snimaka sam okacio na prethodnoj strani. 

Koliko vi imate ?

Posted
18 minutes ago, SNARC said:

ja sam postavio 7 snimaka, cini mi se. 

Evo ti bar tri vasa, jel moze tako ? Jel smeta vama Vucic zbog bilo cega majku mu..bude vas na tekmama, valjda nekom smeta inflacija, kriminal, pravosudje, zdravstvo ??

Ljudi ste valjda ?

Ne, nismo. Evo, svi sto navijamo za Zvezdu nismo ljudi. Ne smeta nam nista, svi od reda smo za ove gore pomenute. 
Kakva suluda i bespotrebna generalizacija.

Koliko sam ja uhvatio nije bila teza koja publika sta skandira nego od cijih i kojih novaca se finansiraju ove zajebancije na obe strane.
Ti na to odgovaras kacenjem snimaka koji govore kako su navijaci Partizana u hali/na stadionu svesniji i politicki odgovorniji od Zvezdinih. Formalno ocigledno je da jesu. Da l svesno ili sticajem okolnosti, jasno kojih, to mozemo da polemisemo, ali cinjenica je da se kod vas skandiranje cuje, kod nas ne.
Secamo se, neki od nas, godina kad je bilo obrnuto (SM, ne ovaj sad) al to zaista ne menja nista u odnosu na temu na koju si ti reagovao kacenjem ovih snimaka.

Ja godinama ne idem na stadion, u halu,  ne znam, zanima me kako kategorises nas sto navijamo iz fotelje? Jel smo i mi sns neljudi takodje?

I da, opet, kako to menja ista i razlikuje sta je od ova dva kluba sns projekat, a sta ne? Jel smo to utvrdili izvor novaca? 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Za neke se ne bih iznenadio da podržavaju vala 

daj imena/nickove

Posted
Just now, SNARC said:

Ou i talentovani nenad se prikljucio..pa gde si ti lepi moj. Jos uvek verujes da si dovoljno nadaren i bistar da me isprovociras. Cmokic :wub:

Gospodo draga..sedam snimaka..sedam jebenih snimaka sam okacio na prethodnoj strani. 

Koliko vi imate ?

Kako mi da imamo snimke kada Vucic nije navijac Partizana i nama nije ispran mozak da zeli da nas unisti? Hajde lepo to shvati, a onda ti nabrojim 10 povlastica koje Kk Partizan ima i sto ga cini Beogradom na vodi u sportu i najvecim projektom Snsa u sportu. I ostalim klubovima se pomaze, oprastaju poneki dugovi, daju neke pare ali su svi morali da petljaju da dodju do uspeha, jedino je Kk Partizanu kupljen uspeh sveobuhvatnim projektom u koji izmedju ostalog spada i tema trenutne diskusije, davanje Arene i celodnevnih termina ispod cene u zamenu za neplacanje istih bez ikakvih sankcija. 

• +1 1
Posted
1 minute ago, MeanM@ said:

Ne, nismo. Evo, svi sto navijamo za Zvezdu nismo ljudi. Ne smeta nam nista, svi od reda smo za ove gore pomenute. 
Kakva suluda i bespotrebna generalizacija.

Koliko sam ja uhvatio nije bila teza koja publika sta skandira nego od cijih i kojih novaca se finansiraju ove zajebancije na obe strane.
Ti na to odgovaras kacenjem snimaka koji govore kako su navijaci Partizana u hali/na stadionu svesniji i politicki odgovorniji od Zvezdinih. Formalno ocigledno je da jesu. Da l svesno ili sticajem okolnosti, jasno kojih, to mozemo da polemisemo, ali cinjenica je da se kod vas skandiranje cuje, kod nas ne.
Secamo se, neki od nas, godina kad je bilo obrnuto (SM, ne ovaj sad) al to zaista ne menja nista u odnosu na temu na koju si ti reagovao kacenjem ovih snimaka.

Ja godinama ne idem na stadion, u halu,  ne znam, zanima me kako kategorises nas sto navijamo iz fotelje? Jel smo i mi sns neljudi takodje?

I da, opet, kako to menja ista i razlikuje sta je od ova dva kluba sns projekat, a sta ne? Jel smo to utvrdili izvor novaca? 

Ajde imam vremena sad..

Vidi..generalizacija je kad ljude podelis u dve grupe na konto toga koje klubove simpatisu..Na konto toga idu sva ova prozivanja. Da naglasim, nisu neprijateljska, vecina mojih prijatelja su cigani. 

Grupa ljudi koja navija za klub koji ja simpatisem koristi priliku da se javno izrazi protivu predsednika veoma cesto tokom predsednika. Za to sam postavio dokaze u vidu snimaka. 

Grupa ljudi koja navija za klub koji vi simpatisete ne iskazuje takve stavove prilikom javnih okupljanja..ili ako se to i desava, ja nisam cuo i video.  Ako i bude, valjda mozete da dokazete, majku mu ? 

Posted
2 minutes ago, samo_opusteno said:

Kako mi da imamo snimke kada Vucic nije navijac Partizana i nama nije ispran mozak da zeli da nas unisti? Hajde lepo to shvati, a onda ti nabrojim 10 povlastica koje Kk Partizan ima i sto ga cini Beogradom na vodi u sportu i najvecim projektom Snsa u sportu. I ostalim klubovima se pomaze, oprastaju poneki dugovi, daju neke pare ali su svi morali da petljaju da dodju do uspeha, jedino je Kk Partizanu kupljen uspeh sveobuhvatnim projektom u koji izmedju ostalog spada i tema trenutne diskusije, davanje Arene i celodnevnih termina ispod cene u zamenu za neplacanje istih bez ikakvih sankcija. 

Ako nam je Vucic to sve omogucio..a to se desava od ranije..ja da sam jedan od vas..jebao bih mu sve zivo na prvom sledecem okupljanju..to ce biti sad bese, utorak-sreda ?

Ako niste do sada..hocete li naredne nedelje ?

Posted
49 minutes ago, SNARC said:

Reveal hidden contents

U spoileru sam ostavio jedno 6-7 snimaka na kojima navijaci meni voljenog kluba izrazavaju misljenje o lideru naprednjaka. 

39 minutes ago, SNARC said:

ja sam postavio 7 snimaka, cini mi se. 

7 snimaka

• Haha 3
Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

7 snimaka

Samo nemoj da mi se rasplaces sada..i super smo

• Haha 1
Posted (edited)

9 titula zvezde za 10 godina od kada je derpe na vlasti izborene isključivo na talenat, kreativnost i lepršavost u igri, kako u fudbalu i košarci tako i u ostalim sportovima, recimo vaterpolu u kojem je ruku na srce i tradicionalno važila za 1 giganta, oh wait!

Edited by ubibobi
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, SNARC said:

Ako nam je Vucic to sve omogucio..a to se desava od ranije..ja da sam jedan od vas..jebao bih mu sve zivo na prvom sledecem okupljanju..to ce biti sad bese, utorak-sreda ?

Ako niste do sada..hocete li naredne nedelje ?

Nece, jer i dalje nas niko nije ubedio da hoce da nas unisti. Vujošević je vama par godina time ispirao glavu, u velikoj ste prednosti. Samo nemoj da pricas o stanju u drzavi i kriminalu jer sto rece kolega iskljucivi motiv za prozivanje je Vujošević & navijacka pripadnost. 

Posted
9 minutes ago, Eleniko said:

daj imena/nickove

Neka ih 

11 minutes ago, MeanM@ said:

Secamo se, neki od nas, godina kad je bilo obrnuto (SM, ne ovaj sad)

Joj kad vas čovek sluša, stiče se utisak da ste masovno se okrenuli protiv njega još na Gazimestanu :D

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...