Tresko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Quote Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom problema koji imaju sa Beogradskom arenom. KK Crvena zvezda imao je konkretan dogovor da se termini u velikoj i maloj sali Štark arene ravnopravno dele ali sada smo primorani da konstatujemo da je jedan klub (konkretno KK Partizan) uzurpirao tu dvoranu, za koju ima vrlo povlašćene cene zakupa (koje ne izmiruje na vreme, uostalom kao ni porez Republici Srbiji). 2
samo_opusteno Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) "Kada sam pre četiri godine doneo odluku da pređemo u Arenu i govorio da je to jedini održivi poslovni model za košarkaške klubove čija je delatnost generalno neprofitabilna, nisam naišao na veliko razumevanje. Danas mi je, moram priznati drago, kada vidim da je naš gradski rival prepoznao model poslovanja Partizana kao uspešan i da su poučeni našim iskustvom i oni poželeli u Arenu i krenuli sa dovođenjem Da li neko zna zbog čega ovaj sns mentol prica ove nebuloze ako znamo da je Partizan igrao EL 13 sezona u Pioniru prelazivsi u Arenu za onih par utakmica top 16 faza, a da je Zvezda ta koja je od ulaska u EL pocela sve utakmice da igra u Areni (do tada nezamislivo), pa su ovi sad cekali 10 godina da i oni to urade, i jos predstavljaju to kao svoju ideju? Edited November 3, 2023 by samo_opusteno 2
booyaka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) 1 hour ago, SNARC said: Edited November 3, 2023 by booyaka Dupli post
booyaka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 hour ago, SNARC said: Sta hoce konkretno..da dodje publike isto koliko i na nase tekme ? Što bi dolazilo manje publike? 1
*edited by mod Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Jebem li ga meni je žestok cringe ta priča o revolucionarnoj ideji da se u Areni građenoj za košarku igra košarkaško najjače takmičenje u Evropi. Partizan je tu igrao prvi EL i to je to. Ne smatram to nekim istorijskim trenutkom ili kolosalno bitnim podatkom. Doduše nesto ne pamtim da je i Zvezda odmah uletela celu sezonu EL, i tu je bilo ispipavanja terena ali kao što rekoh prilično nebitno. 1
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 prepričajte mi svojim rečima u čemu je problem, ne čitaju mi se priopćenja
samo_opusteno Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Just now, *edited by mod said: Jebem li ga meni je žestok cringe ta priča o revolucionarnoj ideji da se u Areni građenoj za košarku igra košarkaško najjače takmičenje u Evropi. Partizan je tu igrao prvi EL i to je to. Ne smatram to nekim istorijskim trenutkom ili kolosalno bitnim podatkom. Doduše nesto ne pamtim da je i Zvezda odmah uletela celu sezonu EL, i tu je bilo ispipavanja terena ali kao što rekoh prilično nebitno. Partizan je igrao prvi poneku utakmicu u kasnoj fazi takmičenja. Zvezda je odmah od prve utakmice protiv Lokomotive Kuban igrala u Areni sve i tako par godina dok je tim bio konkurentan. Kad je palo interesovanje presla u Pionir. Znaci interesuje me zasto Sns kadar iz Partizana nesto sto je originalno Zvezdina ideja predstavlja kao svoju revolucionarnu ideju a i publika smatra da je Zvezda "kopirala" nesto kad je zapravo obrnuto. 1 1
*edited by mod Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Partizan je igrao prvi poneku utakmicu u kasnoj fazi takmičenja. Zvezda je odmah od prve utakmice protiv Lokomotive Kuban igrala u Areni sve i tako par godina dok je tim bio konkurentan. Kad je palo interesovanje presla u Pionir. Znaci interesuje me zasto Sns kadar iz Partizana nesto sto je originalno Zvezdina ideja predstavlja kao svoju revolucionarnu ideju a i publika smatra da je Zvezda "kopirala" nesto kad je zapravo obrnuto. https://en.m.wikipedia.org/wiki/2013–14_Euroleague_Regular_Season_Group_D Koliko vidim ovde pise 2 samo. Mada i to "Partizan je odigrao poneku košarkašku utakmicu a onda je Zvezda dobila svoju Originalnu ideju" mi malo vuče na "Mi smo došli prvi a oni su već bili tamo." 2
BWA Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Onaj ko redovno puni Arenu treba da igra u njoj. 1
*edited by mod Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 10 minutes ago, Eleniko said: prepričajte mi svojim rečima u čemu je problem, ne čitaju mi se priopćenja Ma preskoči slobodno, nema vatre ni povoda pa se čisto na auto pilotu piše, a Ostoja iskoristio što su svi u Španiji pa udario i on neki generic odgovor. 3
booyaka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) @BWAZnači, nijedan klub Edited November 3, 2023 by booyaka 1
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 meni je arena po dosta parametara odvratno mesto ali srećom da nemamo nijednu pristojnu dvoranu pa onda ne znamo za bolje. pionir to sigurno nije.
SNARC Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 29 minutes ago, booyaka said: Što bi dolazilo manje publike? Ono jes...publika..izbori, sve se to kod onih podobnih lako sredi.. Spoiler 1
Recommended Posts