ZokiAsov Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, Filozof manijak said: Kakve slatke projekcije Dobar je memo
uini Posted June 14 Posted June 14 3 minutes ago, Filozof manijak said: Kakve slatke projekcije moje ili duletove? posto, ukoliko je tacno ovo sto dule govori (ne mora da znaci da jeste ali recimo da je tako), zanimljivo mi je da zeljko ne digne glas, nego bude u fazonu, a jebigica. pri cemu ja zaista nisam siguran u pricu, jer se to rutinski resava nesnimanjem duleta u krupnom kadru i/ili utisavanjem zvuka na 10ak sekundi.
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 (edited) Odnosilo se na kraljev post Edited June 14 by Filozof manijak
kralj Posted June 14 Posted June 14 (edited) Evo je i 8:0 ekipa. Tribina podigla, osedlala. upregla. Ona im je i jedini životni orijentir. Edited June 14 by kralj
kralj Posted June 14 Posted June 14 1 minute ago, Filozof manijak said: Mislio sam kraljev post Ambiciozno.
copkillah Posted June 14 Posted June 14 14 minutes ago, kralj said: Evo je i 8:0 ekipa. Tribina podigla, osedlala. upregla. Ona im je i jedini životni orijentir. ako stvarno tako misliš, onda ti ozbiljno treba pomoć ako podjebavaš/provociraš onda ok, kontam
Heaviside Posted June 14 Author Posted June 14 1 hour ago, kralj said: Naravno, svi su do guše u istom SNS igrokazu. Dujan se malo preigrao, pa je privremeno ispao, ali ne bih se iznenadio da se vrati. Kad je mogao 1 Duda, može i Dujan i to po slabijoj tarifi. Mada, meni su svi koji su snimali reklame za kladže još za pedalj dublje na septičkoj skali od pukih SNS pijačnih trgovaca interesom. Baš bih se sjebao da Sferopulos pristane da snimi to sranje. Za Jokaru navijaš iako ti je na septičkoj skali dublje od SNS-ovaca? U stvari, on je i SNS-ovac i reklamira kladžu 4
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 ...jer konzistentnost je briga na koju se ne obaziremo.
Heaviside Posted June 14 Author Posted June 14 sprdam se malo, smešno mi malo kakva crna moralna policija, ja sam čovek koji otvoreno navija za doktora Čovića dok god je u Zvezdi
Eleniko Posted June 14 Posted June 14 mi cigani svakako nismo moralna policija sami znamo da ćemo doktora nebojšu i njegovo pecanje u mulju praviti od blata kad jednog dana ode u zatvor penziju nismo se dovoljno divili ovom njegovom 6D šahu u bukvalno svim finalima boltauzer, naneli, vraćanje na teren da ovaj čovek vodi srbiju nama bi bile granice tamo negde oko ludvigshafena
kralj Posted June 14 Posted June 14 56 minutes ago, Heaviside said: Za Jokaru navijaš iako ti je na septičkoj skali dublje od SNS-ovaca? U stvari, on je i SNS-ovac i reklamira kladžu Nije stvar u navijanju. Ove legende relativizuju svaku sponu KKP i SNS, iako je ta spona ona najtipičnija skorojevićka, sa sve analfabetom zanatlijom na čelu, visokopozicioniranim u vrhu stranke. Pritom im je i dileveri na tom ultras nivou. Ako se setim nekog kreativnijeg motiva koji bi to objasnio ovo šta rade, podeliću. 1 1
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 Iz jevanđelja po Mateju, poglavlje 7: A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš? 1
Recommended Posts