Nikodije Posted June 6 Posted June 6 Zastanimo za trenutak da saslušamo šta ima da kaže gospodin Repetitor, inače najvatreniji ganci na estradi 4 1
sigurnost Posted June 6 Posted June 6 6 hours ago, uini said: daklem, navijači su zamolili željka a upozorili avrama, anđušu i smailagu da se ne igra bez njih & sve bi bilo okej da su se zvaničnici i zvezda složili sa tim pristupom https://nova.rs/sport/kosarka/video-sta-su-grobari-porucili-zeljku-i-igracima-partizana-nemoj-mi-konstantno-neku-gospodu-da-izigravamo/ „Željko, nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni tebe mogu da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj, izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte da igrate bez nas“, poručio je jedan od vođa navijača preko megafona. Takođe, rečeno je Aleksi Avramoviću, Danilu Anđušiću i Alenu Smailagiću da nikako ne nastave utakmicu, jer bi to značilo da idu protivh svojih navijača. Obradović je pozdravio navijače, dok su crno-beli zajedno uslišili njihove molbe, bez želje da nastave utakmicu pred praznim tribinama. Nakon odlaska igrača i stručnog štaba Crvene zvezde sa parketa, crno-beli su ostali na njemu skoro dok se hala nije ispraznila, ali su onda otišli u svlačionice i više se nisu vraćali. Zvezda je to iskoristila, kada se dvorana ispraznila crveno-beli su se vratili na teren, kao i sudije, pa će im zbog toga verovatno biti dodeljena pobeda i pehar šampiona Srbije za ovu sezonu. Svaki put potvrda kakva je splačina portal nova. Zvezda to iskoristila, kao i sudije ps će im zbog toga verovatno biti dodeljen pehar šampiona. Odvratni su.
uini Posted June 6 Posted June 6 ma da, imaju nakon toga odvojenu analizu koju kao da su pisali na partizanovom topiku, sta se desilo majkumu kapiram da je prioritet to da ratuju sa chovketom a podrzavaju partizan jer vicu vucicu pederu al meni je samo bilo zanimljiva ova konsultacija sa grobarima, kako zbog tretmana trenera i igraca, tako i zbog jasnog razloga zasto se nije igralo nakon praznjenja ..najjace da bi smeli da igraju pa jos eventualno da se nesto preokrene tekma 1 2 1
Filozof manijak Posted June 6 Posted June 6 Śta znam, meni je, ono, baš najprikladnije moguće da se završetak Čovićeve lige desi prekidom final zbog vređanja Čovića, i da titulu uzme Čovićev klub. Svaki drugi ishod bio bi travestija sporta i blasfemija regularnosti. Tako da, sve je u najboljem redu. 4 2
*edited by mod Posted June 6 Posted June 6 50 minutes ago, sigurnost said: Zvezda to iskoristila, kao i sudije ps će im zbog toga verovatno biti dodeljen pehar šampiona. Odvratni su. E sa ovim bi se već mogao složiti. 2
sigurnost Posted June 6 Posted June 6 14 minutes ago, *edited by mod said: E sa ovim bi se već mogao složiti. Stoka sa portala nova.
Krošek Posted June 6 Posted June 6 Nemojte kaciti tvitove, videe i sl. koji nisu u sluzbi diskusije 1
*edited by mod Posted June 7 Posted June 7 (edited) Orlić ipak izglasan za dekana na FPN. Prvo rekli da neće, pa se protivnici povukli i otišli kući, onda kada su ostali sami, na brzinu proglasili uspešno glasanje i proslavili. Edit: evo stvarno ne znam šta mi bi da postavim ovde ovo. Neka moderacija prebaci na topic o FPN ako ima, a ako nema onda ništa neka stoji ovde... Edited June 7 by *edited by mod 5
*edited by mod Posted June 7 Posted June 7 8 minutes ago, booyaka said: A i nije Orlić nego Orlović. Istina, već sam se prebacio na Euro mod, svi su mi Orlići. 3
Recommended Posts