Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Buducnost KKP je u evropskim integracijama i suocavanju s prosloscu

Posted
11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jbt nikodije postao si kau boj

:sad:

Kažeš to kao da je to nešto loše.

Ako se ne varam ti si učestvovao na Vučićevim izborima u nedelju, pa ako se ložiš na to siguran sam da ti se dopada i Vučićevo fudbalsko i košarkaško prvenstvo. Nema razloga da jedno voliš a drugo ne

• +1 2
  • Haha 2
Posted

da mi se dopada sedeo bih kući

• +1 1
Posted

Kod kuće :hitler:

#grammarnazi

• Haha 1
Posted

daklem, navijači su zamolili željka a upozorili avrama, anđušu i smailagu da se ne igra bez njih & sve bi bilo okej da su se zvaničnici i zvezda složili sa tim pristupom :mellow:

https://nova.rs/sport/kosarka/video-sta-su-grobari-porucili-zeljku-i-igracima-partizana-nemoj-mi-konstantno-neku-gospodu-da-izigravamo/

„Željko, nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni tebe mogu da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj, izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte da igrate bez nas“, poručio je jedan od vođa navijača preko megafona.

Takođe, rečeno je Aleksi Avramoviću, Danilu Anđušiću i Alenu Smailagiću da nikako ne nastave utakmicu, jer bi to značilo da idu protivh svojih navijača.

Obradović je pozdravio navijače, dok su crno-beli zajedno uslišili njihove molbe, bez želje da nastave utakmicu pred praznim tribinama.

Nakon odlaska igrača i stručnog štaba Crvene zvezde sa parketa, crno-beli su ostali na njemu skoro dok se hala nije ispraznila, ali su onda otišli u svlačionice i više se nisu vraćali. Zvezda je to iskoristila, kada se dvorana ispraznila crveno-beli su se vratili na teren, kao i sudije, pa će im zbog toga verovatno biti dodeljena pobeda i pehar šampiona Srbije za ovu sezonu.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

...

šta hoću da kažem, to je isto sranje navijačko-mafijaške batine, koje čak i jedan željko obradović mora da trpi ili da se pokupi i ode.

s'jedne strane ovi što gledaju ko je platio za kosovo, ko je čiji državljanin a s'druge ovi što postrojavaju najvećeg trenera i evrope i svog kluba da ga lepo zamole a igrače upozoravaju.

• +1 3
Posted

Pa da, sve ono sinoć je napravljeno da bi deca iz Leposavića™, mogla da odu na spavanje što pre jer ujutru imaju časove.

• Haha 1
Posted

moguće, samo primećujem kako je tužno kada takav autoritet mora da se pravi da "priča" sa navijačima. nebitno je dal' je partizanov šljam sinoć ili neke zvezdin juče i sutra.

• +1 1
Posted

Meni aktera nije žao, znali su gde dolaze i sasvim sam siguran da su dovoljno pametni da su i ovakve stvari uvrstili u matematiku kad su sabirali i oduzimali dal da parafiraju ugovor.

Žao mi je što delimo kiseonik sa mandrilima.

• +1 6
Posted

Hljeba i igara, klasično skretanje pažnje sa bitnih životnih pitanja. Somovi su se uvijek hvatali na bućku!

• +1 2
Posted
27 minutes ago, uini said:

...

šta hoću da kažem, to je isto sranje navijačko-mafijaške batine, koje čak i jedan željko obradović mora da trpi ili da se pokupi i ode.

s'jedne strane ovi što gledaju ko je platio za kosovo, ko je čiji državljanin a s'druge ovi što postrojavaju najvećeg trenera i evrope i svog kluba da ga lepo zamole a igrače upozoravaju.

Zna on zašto sve to "trpi", itekako. "Trpeće" i naredne dve godine.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
47 minutes ago, booyaka said:

Zna on zašto sve to "trpi", itekako. "Trpeće" i naredne dve godine.

Trpeće i Teo, nije to poenta.

Ima sportista koje takve stvari i stimulišu, naročito nemam nikakve empatije za ove koji se šlihtaju navijačima preko svake mere, ali to ne menja činjenicu da je glavni problem na tribinama, a ne igračima, trenerima, sudijama i delegatima.

Posted

Veliki gospodin Željko Obradović, nenaviknut na ovaj brlog nakon praznika sportske kulture u Turskoj i Grčkoj.

• +1 3
  • Haha 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...