Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Buducnost KKP je u evropskim integracijama i suocavanju s prosloscu
Nikodije Posted June 5 Posted June 5 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jbt nikodije postao si kau boj Kažeš to kao da je to nešto loše. Ako se ne varam ti si učestvovao na Vučićevim izborima u nedelju, pa ako se ložiš na to siguran sam da ti se dopada i Vučićevo fudbalsko i košarkaško prvenstvo. Nema razloga da jedno voliš a drugo ne 2 2
uini Posted June 6 Posted June 6 daklem, navijači su zamolili željka a upozorili avrama, anđušu i smailagu da se ne igra bez njih & sve bi bilo okej da su se zvaničnici i zvezda složili sa tim pristupom https://nova.rs/sport/kosarka/video-sta-su-grobari-porucili-zeljku-i-igracima-partizana-nemoj-mi-konstantno-neku-gospodu-da-izigravamo/ „Željko, nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni tebe mogu da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj, izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte da igrate bez nas“, poručio je jedan od vođa navijača preko megafona. Takođe, rečeno je Aleksi Avramoviću, Danilu Anđušiću i Alenu Smailagiću da nikako ne nastave utakmicu, jer bi to značilo da idu protivh svojih navijača. Obradović je pozdravio navijače, dok su crno-beli zajedno uslišili njihove molbe, bez želje da nastave utakmicu pred praznim tribinama. Nakon odlaska igrača i stručnog štaba Crvene zvezde sa parketa, crno-beli su ostali na njemu skoro dok se hala nije ispraznila, ali su onda otišli u svlačionice i više se nisu vraćali. Zvezda je to iskoristila, kada se dvorana ispraznila crveno-beli su se vratili na teren, kao i sudije, pa će im zbog toga verovatno biti dodeljena pobeda i pehar šampiona Srbije za ovu sezonu. 2 2
uini Posted June 6 Posted June 6 ... šta hoću da kažem, to je isto sranje navijačko-mafijaške batine, koje čak i jedan željko obradović mora da trpi ili da se pokupi i ode. s'jedne strane ovi što gledaju ko je platio za kosovo, ko je čiji državljanin a s'druge ovi što postrojavaju najvećeg trenera i evrope i svog kluba da ga lepo zamole a igrače upozoravaju. 3
Tresko Posted June 6 Posted June 6 Pa da, sve ono sinoć je napravljeno da bi deca iz Leposavića™, mogla da odu na spavanje što pre jer ujutru imaju časove. 1
uini Posted June 6 Posted June 6 moguće, samo primećujem kako je tužno kada takav autoritet mora da se pravi da "priča" sa navijačima. nebitno je dal' je partizanov šljam sinoć ili neke zvezdin juče i sutra. 1
kralj Posted June 6 Posted June 6 Meni aktera nije žao, znali su gde dolaze i sasvim sam siguran da su dovoljno pametni da su i ovakve stvari uvrstili u matematiku kad su sabirali i oduzimali dal da parafiraju ugovor. Žao mi je što delimo kiseonik sa mandrilima. 6
Jesper23 Posted June 6 Posted June 6 Hljeba i igara, klasično skretanje pažnje sa bitnih životnih pitanja. Somovi su se uvijek hvatali na bućku! 2
booyaka Posted June 6 Posted June 6 27 minutes ago, uini said: ... šta hoću da kažem, to je isto sranje navijačko-mafijaške batine, koje čak i jedan željko obradović mora da trpi ili da se pokupi i ode. s'jedne strane ovi što gledaju ko je platio za kosovo, ko je čiji državljanin a s'druge ovi što postrojavaju najvećeg trenera i evrope i svog kluba da ga lepo zamole a igrače upozoravaju. Zna on zašto sve to "trpi", itekako. "Trpeće" i naredne dve godine. 2 1
MiddleClass Posted June 6 Posted June 6 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/istorija-se-ponovila-zvezdina-deveta-uzastopna-titula-kao-partizanova-2010/484019 Ovo su priredili Hemofarmu kad nije bilo Covica niti Vucica. Naivno smo vjerovali da ce stvari biti zdravije kad debeli dukljanin ode, ali... 5 1
kralj Posted June 6 Posted June 6 47 minutes ago, booyaka said: Zna on zašto sve to "trpi", itekako. "Trpeće" i naredne dve godine. Trpeće i Teo, nije to poenta. Ima sportista koje takve stvari i stimulišu, naročito nemam nikakve empatije za ove koji se šlihtaju navijačima preko svake mere, ali to ne menja činjenicu da je glavni problem na tribinama, a ne igračima, trenerima, sudijama i delegatima.
Malvo Posted June 6 Posted June 6 Veliki gospodin Željko Obradović, nenaviknut na ovaj brlog nakon praznika sportske kulture u Turskoj i Grčkoj. 3 5
Recommended Posts