Malvo Posted May 19 Posted May 19 17 minutes ago, levi said: taj navijački deo me ne zanima mnogo, nego uvek neka frka oko Lesorta, why always me Nije tačno da je stalno oko njega, evo i oko Nanelija je.
Nikodije Posted May 19 Posted May 19 1 hour ago, booyaka said: E Nikodije, uvek sam hteo da te pitam otkud ti znaš sve tako, ko šta radi, ko ne radi i slično? 1 4 1
Shaq Posted May 20 Posted May 20 projekat zeljko obradovic je najgori drzavni projekat i investicija jos od ski staze na kostunjaku.. 60 miliona za 3 godine, sprcano na ovaj ucinak: 2021/2022 kup ❌ 2021/2022 eurocup ❌ 2021/2022 aba ❌ 2021/2022 kls ❌ 2022/2023 kup ❌ 2022/2023 aba ✅ 2022/2023 kls ❌ 2023/2024 supercup ❌ 2023/2024 kup ❌ 2023/2024 aba ❌ 2023/2024 kls ⏳ 1 1 1
Shaq Posted May 20 Posted May 20 2 minutes ago, Eleniko said: Bre šakula kradeš po tvitersima Đe će ti duša sam sam ovo crto™, nadji mi tw koji ukljucuje i aba superkup?
Eleniko Posted May 20 Posted May 20 4 minutes ago, Shaq said: sam sam ovo crto™, nadji mi tw koji ukljucuje i aba superkup? Neko je danas već kačio ski stazu a može biti da je tvoj tviterski genij
Shaq Posted May 20 Posted May 20 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: Neko je danas već kačio ski stazu a može biti da je tvoj tviterski genij a to da za ski stazu, al ovde je samo ovaj post sa robijinim x-ovima, pa sam missio da na to misslis.. esu to izbrisali za ski stazu, il sam postavio na nekom drugom topingu? edit: pijan sam sad vidim da je prva recenica za ski stazu.. Edited May 20 by Shaq 1 1
Eleniko Posted May 21 Posted May 21 brat pantara malo o belim bubrezima malo o kavijaru a najviše o ostojinom kavijaru pogledajte, vredi 1
uini Posted May 22 Posted May 22 1 minute ago, Midgeta said: To ima smisla Nikad mi nece biti jasno kako je uberkul lik popit Teokratije ozenio onako mega utripovanu i iritantnu zenu, pakao bolje ovde nego na partizanu jeste, to sam se i ja pitao ali nikada ne treba potcenjivati mušku fasciniranost erotikom. štagod bio fetiš teokratiji, kontam da ga je profi obradila na temu a naravno, nije ni on neki ideal od čoveka, samo zato što je genije za basket 3
uini Posted May 22 Posted May 22 1 minute ago, booyaka said: Brte, nemoj da ublažavaš i relativizuješ, ovde je tema kapiten Kevin i njegova privrženost šuškama. to sam u prvom postu eksplicitno napisao: bolje iskren kapetan, nego politički korektan hey, to se skoro pa rimuje!1 2 1
Midžeta Posted May 22 Posted May 22 3 minutes ago, uini said: bolje ovde nego na partizanu jeste, to sam se i ja pitao ali nikada ne treba potcenjivati mušku fasciniranost erotikom. štagod bio fetiš teokratiji, kontam da ga je profi obradila na temu a naravno, nije ni on neki ideal od čoveka, samo zato što je genije za basket Ma mogao si i tamo, nista ne bi falilo Ne potcenjujem uopste i verujem da jeste, ali su mi oduvek i zauvek totalni miss match, verujem da je i on no prize sto bi rekle nadrkane crnkinje na mom drugog omiljenom forumu, ali je makar genije u svom poslu, niši, kakogod, a ona je ultramegagigasegauber antipaticna i jedini claim to fame joj je sto je ex zena Vuka Kostica i sadasnja gđa Teokratija Uhvatia sam jednom neki kvazi intervju sa njom, zena je pricala o sebi kao da je u najmanju ruku Reachel Weisz ili tako neko, mnogo neprijatno, peak deluzije i renesamse, cak je i meni bilo tesko da je gledam i slusam, a kad je trešana u pitanju tu sam kao Oscar the grouch 1 1
Milošica Posted May 22 Posted May 22 Just now, Midgeta said: Ma mogao si i tamo, nista ne bi falilo Plaši se bana. Takav je ceo život, samo se nešto plaši. 2
uini Posted May 22 Posted May 22 1 minute ago, Milošica said: Plaši se bana. Takav je ceo život, samo se nešto plaši. više sam u fazonu, da vam upristojim forum malo, pod plaštom opšteg dobra & onda u nekom trenutku krenem da tvrdim da je to moj forum i zavedem autokratiju (otud inception sa teokratijom). to sam već sve radio, pitajte one prethodne nesrećnike 1
Recommended Posts