Nikodije Posted May 18 Posted May 18 9 minutes ago, Milošica said: Ja sam počeo sa godina osam. Kako ide?
Milošica Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Nikodije said: Kako ide? Nakratko sam prestao da treniram zbog keca iz likovnog. 1
Eleniko Posted May 18 Posted May 18 13 minutes ago, Milošica said: Nakratko sam prestao da treniram zbog keca iz likovnog. daj da vidimo neko tvoje slikarstvo
sigurnost Posted May 18 Posted May 18 1 hour ago, Milošica said: Ja sam počeo sa godina osam. U stoleću sedmom?
warp Posted May 18 Posted May 18 1 hour ago, Ted said: meni je ovo prodao Nezaslužen kec, u tom uzrastu ovo je sigurno dovoljno za dva 1
Блок_64 Posted May 18 Posted May 18 (edited) 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jesi ti beše rekao da ta njegova škola košta neke sulude novce Da bas tako.Samo ne skola kosarke vec tamo pioniri,kadeti,juniori..osim ako igrac nije bas talentovan pa ne placa nista.Mislim ruku na srce lepo oni rade sa decom. Sto se kazne tice,dobio je i zabranu prisustvovanja kosarkaskim utakmicama do konacne odluke disciplinske komisije. Edited May 18 by Блок_64 1
Блок_64 Posted May 18 Posted May 18 13 hours ago, SNARC said: Supruga moja trazila skolu kosarke za mog Urosa..u uzrastu ispod 5 godina valjda se samo Guroviceva skolica bavi decom. Pusti ti njih.I moj je poceo sa toliko pa evo dogura do KLS-a . Realno jeste rano,moj savet je neka skola plivanja,karate,atletika,ali nemoj da zakasnis cim krene u drugi razred odma na kosarku.Svrha svega toga jeste da zavoli sport.
SNARC Posted May 18 Posted May 18 21 minutes ago, Блок_64 said: Pusti ti njih.I moj je poceo sa toliko pa evo dogura do KLS-a . Realno jeste rano,moj savet je neka skola plivanja,karate,atletika,ali nemoj da zakasnis cim krene u drugi razred odma na kosarku.Svrha svega toga jeste da zavoli sport. Voli fudbal..ali za kosarku zivi. Vodi loptu..sutira na kos, imam na jednom igralistu u bloku neki manji kos, visok nesto malo preko 2m, ubi se od sutiranja na isti. Kuci imamo onaj mali, nalepljen na orman..bar dva puta dnevno sutiramo do 10.. Moram negde da ga udenem a nije jos ni 5 godina napunio.
Блок_64 Posted May 18 Posted May 18 40 minutes ago, SNARC said: Voli fudbal..ali za kosarku zivi. Vodi loptu..sutira na kos, imam na jednom igralistu u bloku neki manji kos, visok nesto malo preko 2m, ubi se od sutiranja na isti. Kuci imamo onaj mali, nalepljen na orman..bar dva puta dnevno sutiramo do 10.. Moram negde da ga udenem a nije jos ni 5 godina napunio. Ako hoces mogu da pitam trenera Planet basketa oni su u Lazi Kostic.Imaju grupu skolice kosarke pa neka ga tamo neka trenira.On je mog trenirao kada je imao toliko.
uini Posted May 19 Posted May 19 nisu javili liku o prijateljstvu na relaciji paok-partizan :i https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/incident-u-solunu-navijac-paok-a-pljunuo-matijasa-lesora-video/482624 ovo se na gejt7 tekmi nikada ne bi desilo, to bi se pevalo o vaznesenju matijasovom medj publiku ali nismo isti 2
uini Posted May 19 Posted May 19 5 minutes ago, levi said: zašto uvek on ma dobro, zavitlavam se vise na odnos zvezda oly gej7, pa je lessort u tim narodnim predanjima zakljucio da je dobra prilika da udje medju raju
levi Posted May 19 Posted May 19 taj navijački deo me ne zanima mnogo, nego uvek neka frka oko Lesorta, why always me
Eleniko Posted May 19 Posted May 19 socijalna inteligencija slaba do nikakva, ali brat @Milošica će to bolje
Recommended Posts