Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, booyaka said:

Tebi su Kačavenda i Pahomije asocijacije na srpstvo a ne meni. Jbga, više sreće sledeći put.

na stub srpstva, SPC, nemoj te spinove od dva dinara molim te

1 minute ago, Eleniko said:

jao bože sad i ja treba da vas podsećam da ste se razsrbili onoliko još pod dulom

a na forumu to krijete ko zmija noge, čemu

ovde je tema što se bljaka ponosi time što je u istom košu kao SPC, SANU i Politika, ovo što si okačio možeš na onu patkometrijsku temu da nas podjebavaš, to je apsolutno okej

Posted

Meni stub srpstva nije samo SPC, nije mi čak prva asocijacija na srpstvo iako sam vernik, prvo nauka, pa kultura. Kao što rekoh, više sreće u narednom izvlačenju.

Posted

od kad si ti etalon za bilo šta? to je citat bogdana tirnanića

knjigu u šake, a ne da smaraš po forumima

• +1 2
Posted
8 minutes ago, booyaka said:

Meni stub srpstva nije samo SPC, nije mi čak prva asocijacija na srpstvo iako sam vernik, prvo nauka, pa kultura. Kao što rekoh, više sreće u narednom izvlačenju.

Jao pa ti u stvari nisi ni čuo za pojam "četiri stuba srpstva" :lol: 

OK, ostavljam mogućnost da si živeo ispod kamena ili da si naučio da čitaš pre par godina.

Posted

Ne vredi ti sad da se izvlačiš, mleko je prosuto. Nemoj samo da sad spominješ na šta te mleko asocira, dosta je bilo.

Posted

Jedino što je ovde prosuto su tvoje neobrazovanje i neobavešenost. Knjigu u šake, što reče gospodin kums.

Posted

Sve je ostalo zapisano i ko je prvi spomenuo Kačavendu, Pahomija i Porfyyyyyja

Posted

Tako je, oni su deo jednog od "četiri stuba srpstva", obrazuj se, čitaj, nikad nije kasno.

btw cigani na forumu počeli da skupljaju pare da ti daju da pređeš kod nas, pa ti vidi kakav ti je forumski učinak.

• Haha 1
Posted

Evo lupiću ti smajli da se ložiš da si duhovit

• Haha 1
Posted

Dok čekamo da bujaka pročita neku knjigu, vesti sa tržišta igrača:

Milan Mačvan i Pero Antić nova pojačanja stranke na vlasti (mada za Mačvana nisam siguran da li je nov ili je od ranije?)

Posted

Move along nothing to see here...

Screenshot_20231102-170533.png

• Haha 2
Posted

Nije, Mirota je pobožan izuzetno ne bi lagao, pogotovo nešto takvo, ja mu verujem i vi biste trebali 

• Haha 2
Posted (edited)

zapravo nije demantovao ništa. pošto Patrijarh nije "ljudi iz politike i crkve", a Obradović nije pominjao Patrijarha, nego ljude iz politike i crkve.

mislim, Patrijarh nije ljud iz politike, a u crkvi ima dosta ljudova, a ne samo Patrijarh

Edited by Ted
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...