weedman Posted April 26 Posted April 26 sve na stranu, ali koje govno moraš biti da se useres čoveku u život i karijeru zbog jednog parfema da bi sta? eliminisao nekog zato što ti nije po volji? tek će sad suci da ih jebu ja već spremio kokice i lavore za reke pravednickih suza.. 2
kud u maglu Simoviću Posted April 26 Posted April 26 a možda ima veze sa rezolucijom o srebrenici 1 1
Ros Posted April 26 Posted April 26 2 minutes ago, weedman said: sve na stranu, ali koje govno moraš biti da se useres čoveku u život i karijeru zbog jednog parfema da bi sta? eliminisao nekog zato što ti nije po volji? tek će sad suci da ih jebu ja već spremio kokice i lavore za reke pravednickih suza.. sta je par tona marihuane? nije to kokain, a i legalizovana je u mnogo zemalja. ko ga jebe, da nije krao ne bi bio u novostima danas 2
Heaviside Posted April 26 Author Posted April 26 4 minutes ago, weedman said: sve na stranu, ali koje govno moraš biti da se useres čoveku u život i karijeru zbog jednog parfema da bi sta? eliminisao nekog zato što ti nije po volji? tek će sad suci da ih jebu ja već spremio kokice i lavore za reke pravednickih suza.. Koje govno treba da budeš da kradeš po prodavnicama a zarađuješ 2500 evra nedeljno. 1
uini Posted April 26 Posted April 26 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da ne kažemo naručiti ubistvo prvog demokratskog premijera vidim da je ovde to komotno napisati; chovic je gnjida najobicnija ali racunati da je on organizator atentata na djindjica na osnovu onih prilicno tankih izjava [na stranu zdrav razum], samo pokazuje koliko smo nepovratno sjebani kao drustvo. to su bas ozbiljne optuzbe ali nama srblju, je kao dobar dan da furamo taj narativ jer ne podnosimo nekoga. i onda smo odjednom i mi deo informer-problema. 1 1 1
MiddleClass Posted April 26 Posted April 26 20 minutes ago, copkillah said: Nije ona baš random osoba, na par gostovanja je postala persona non grata, ali je, ruku na srce, smanjila pojavljivanja u javnosti +1 Nosila je kratku suknju 1 1
MiddleClass Posted April 26 Posted April 26 8 minutes ago, weedman said: sve na stranu, ali koje govno moraš biti da se useres čoveku u život i karijeru zbog jednog parfema da bi sta? eliminisao nekog zato što ti nije po volji? tek će sad suci da ih jebu ja već spremio kokice i lavore za reke pravednickih suza.. 1 1 1
booyaka Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, uini said: vidim da je ovde to komotno napisati; chovic je gnjida najobicnija ali racunati da je on organizator atentata na djindjica na osnovu onih prilicno tankih izjava [na stranu zdrav razum], samo pokazuje koliko smo nepovratno sjebani kao drustvo. to su bas ozbiljne optuzbe ali nama srblju, je kao dobar dan da furamo taj narativ jer ne podnosimo nekoga. i onda smo odjednom i mi deo informer-problema. Ovde ti sve vrvi od crno belih DJ Vučićevića, get used to it.
uini Posted April 26 Posted April 26 Just now, booyaka said: Ovde ti sve vrvi od crno belih DJ Vučićevića, get used to it. ma nebitno je da li si zvezdas ili partizanovac, isto bi bilo i da je obrnuto
Heaviside Posted April 26 Author Posted April 26 18 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Gle čuda, Boltauzer uhvaćen da krade po aerodromu Kakvo iznenađenje Evo i Janning se pita koliko đubre treba da budeš da takvom čoveku sjebeš karijeru 1
booyaka Posted April 26 Posted April 26 2 minutes ago, uini said: ma nebitno je da li si zvezdas ili partizanovac, isto bi bilo i da je obrnuto Mi toliko ne kenjamo o Vučeli, na primer, a mogli bi, ima više putera na glavi od Čovića.
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 11 minutes ago, Heaviside said: Koje govno treba da budeš da kradeš po prodavnicama a zarađuješ 2500 evra nedeljno. Nisi čuo za kleptomaniju, bolest najmiliju
Recommended Posts