kud u maglu Simoviću Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, smooth.Op said: Naravoučenije, bolje ukrasti pare s Kosova nego parfem. da ne kažemo naručiti ubistvo prvog demokratskog premijera 1 1 1
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, garmonbozia said: I Bolthauzer je nečija porodica 😭 ostojina? 9
Heaviside Posted April 26 Author Posted April 26 3 minutes ago, garmonbozia said: I Bolthauzer je nečija porodica 😭 smeju clanovi koje snime kako kradu dva puta u istom danu 3
copkillah Posted April 26 Posted April 26 8 minutes ago, Heaviside said: fino je bockanje danas, steta da se predje granica uvlacenjem clanova porodice u priču Nije ona baš random osoba, na par gostovanja je postala persona non grata, ali je, ruku na srce, smanjila pojavljivanja u javnosti
copkillah Posted April 26 Posted April 26 54 minutes ago, dragance said: Koga je Kuzmic usmrtio? Kako ti nazivaš vožnju 125kmh gde je ograničenje 60, sa 2,27 promila u krvi?
Ros Posted April 26 Posted April 26 2 hours ago, Tresko said: Evo iznad ti je pojasnio čovek. Ko je govorio o manipulisanom snimku? tvrdis da je ovim covic hteo da kazni boltauzera. kako je to covic mogao? ili je boltauzer ukrao parfem ili mu je covic to namestio nekim manipulisanim snimkom? nema trece
Ros Posted April 26 Posted April 26 14 minutes ago, smooth.Op said: Naravoučenije, bolje ukrasti pare s Kosova nego parfem. opa, tuce se teskom artiljerijom. sta li ce biti atomska bomba veceras?
garmonbozia Posted April 26 Posted April 26 Poprilično je jasan tok događaja: 1) Bolthauzer krade Monako u decembru 2) Bolthauzer krade parfem u decembru jer nije dovoljno pokrao Monako ili ga Ostoja izjebao za dnevnicu 3) Priznaje krivicu da ne bi išao u tvorza 4) 4 meseca kasnije, Čović izbacuje obaveštenje o bacanjometriji, čisto kao analizu, ni zbog čega drugog 5) Par sati kasnije leakuje se snimak sasvim slučajno, nepovezano sa saopštenjem 1
Heaviside Posted April 26 Author Posted April 26 6 minutes ago, copkillah said: Nije ona baš random osoba, na par gostovanja je postala persona non grata, ali je, ruku na srce, smanjila pojavljivanja u javnosti ma dobro, tesko da je naivna, nije da me sad boli srce al vuce mi na sipku a dobar je flow...mada realno ja sam ga vise poremtio moralisanjem nego brat weedman 1
copkillah Posted April 26 Posted April 26 4 minutes ago, Ros said: tvrdis da je ovim covic hteo da kazni boltauzera. kako je to covic mogao? ili je boltauzer ukrao parfem ili mu je covic to namestio nekim manipulisanim snimkom? nema trece Što je snimak izašao tek sada? Šta je tvoja pretpostavka? 1
Ros Posted April 26 Posted April 26 2 minutes ago, copkillah said: Što je snimak izašao tek sada? Šta je tvoja pretpostavka? ko zna? mozda je neki djetic koji radi na aerodromu prosledio bokanu taj snimak? ima i buducnost motiva da se ukloni boltauzera
smooth.Op Posted April 26 Posted April 26 2 minutes ago, booyaka said: Trebali su da izađu dokazi krađe sa Kosova. Što bi ti rekao, nema demanti, nema neke odbrane. Znači sve je jasno.
Recommended Posts