dragance Posted April 26 Posted April 26 Sad vidis kako je nama bilo pre. A kad smo vam mi isto govorili, pevalo se svasta. Ima jos da vam se vrati kusur.
copkillah Posted April 26 Posted April 26 25 minutes ago, Nikodije said: Mene više zanimaju grami 1 hour ago, Heaviside said: Mene zanima da li je na copijevom sudu sedenje splavaruše u krilu dok pijan voziš otežavajuća ili olakšavajuća okolnost. Jel to onda teško ubistvo ili ubistvo iz nehata ili i dalje samo ubistvo? Čisto akademski me zanima pošto se u svakom slučaju radi o serijskom ubici po Copi pravu. Ne pratiš, struka se oglasila, ali izgleda da struka nema baš sve podatke :(
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 (edited) 19 minutes ago, copkillah said: Ne pratiš, struka se oglasila, ali izgleda da struka nema baš sve podatke :( Ma dobro, neka prvi baci kamen onaj ko nikad nije pijan ubio babu. Edited April 26 by Nikodije 4
copkillah Posted April 26 Posted April 26 17 minutes ago, Nikodije said: krenula kampanja "hoćemo srpske sudije u finalu"
pantelia Posted April 26 Posted April 26 22 minutes ago, Nikodije said: Moze da se pravda kao Meho Omerovic . U trenutku sletanja na frankfurtski aerodrom imao sam vrlo malo vremena do sledećeg leta, ali sam kod gejta 25 i 26 primetio male fri šopove i akciju od 30 odsto sniženja na parfeme, pa sam uzeo u ruke parfem i tri "loreal" karmina. Odjednom, međutim, doživljavam jak, stravičan, snažan i neizdrživ bol u stomaku, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne - prepričavao je Omerović. 9
kud u maglu Simoviću Posted April 26 Posted April 26 ćoki ko da je vanbračni sin krcuna i slavka zečevića 1
copkillah Posted April 26 Posted April 26 cepanje pasoša jednom sudiji, maltretiranje Monekea... ovaj je makar sam pao i sam se ubio
garmonbozia Posted April 26 Posted April 26 objavljuje i ostojin telesport https://www.instagram.com/p/C6Ob8letFk6/?igsh=MWw5dXR2NWpxa2o0cw%3D%3D
MiddleClass Posted April 26 Posted April 26 53 minutes ago, Nikodije said: Jbt, ovaj Robijin specijalac krade i na terenu i van terena 1
booyaka Posted April 26 Posted April 26 Robija ne bi imao taj nadimak da mu je ovaj sudio za ubistvo babe. 1
Recommended Posts