dragance Posted April 26 Posted April 26 8 minutes ago, Heaviside said: Mene zanima da li je na copijevom sudu sedenje splavaruše u krilu dok pijan voziš otežavajuća ili olakšavajuća okolnost. Jel to onda teško ubistvo ili ubistvo iz nehata ili i dalje samo ubistvo? Čisto akademski me zanima pošto se u svakom slučaju radi o serijskom ubici po Copi pravu. Po tome ispade da je Robija krvoločni ubica ako se već koristimo sličnim “argumentima”.
copkillah Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, dragance said: Po tome ispade da je Robija krvoločni ubica ako se već koristimo sličnim “argumentima”. Moguće, složiću se, samo mi reci kojom brzinom je vozio i gde, sa koliko promila alkohola u krvi?
dragance Posted April 26 Posted April 26 21 minutes ago, copkillah said: Moguće, složiću se, samo mi reci kojom brzinom je vozio i gde, sa koliko promila alkohola u krvi? Poenta je da je zaista ubio babu.
copkillah Posted April 26 Posted April 26 5 minutes ago, dragance said: Poenta je da je zaista ubio babu. Hevisajd nije pričao o tome, pitanje važi i za njega, o vožnji sa "splavarušom" u krilu, gde, šta, koliko?
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 3 minutes ago, copkillah said: Hevisajd nije pričao o tome, pitanje važi i za njega, o vožnji sa "splavarušom" u krilu, gde, šta, koliko? A to što vozi pijan se podrazumeva pa si izostavio
Milošica Posted April 26 Posted April 26 Sve je stvar emocija i stila. Moral je precenjena i labava kategorija, nismo ni svesni kako lako padamo. 1
copkillah Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, Nikodije said: A to što vozi pijan se podrazumeva pa si izostavio To je podrazumeva, jer sam tražio promile, kao i sve ostale detalje, ali mrka kapa za sada :(
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 1 minute ago, copkillah said: To je podrazumeva, jer sam tražio promile, kao i sve ostale detalje, ali mrka kapa za sada :( Mene više zanimaju grami
booyaka Posted April 26 Posted April 26 14 minutes ago, dragance said: Poenta je da je zaista ubio babu. Grannykillah
Nikodije Posted April 26 Posted April 26 (edited) 1 minute ago, ZokiAsov said: Koja ljubomora cigana, bole ribe u robiinom fici Gomile riba tu, grami dvocifreni, fali mu samo 7 promila za tripl dabl Edited April 26 by Nikodije 5
dragance Posted April 26 Posted April 26 Jos jednom se zakucao u telefonsku govornicu pre 25 godina, no tek je tada - prema sopstvenoj izjavi - "shvatio koliko je zivot dragocen" jer je zamalo sam sebe ubio. A babu ko jebe.
ZokiAsov Posted April 26 Posted April 26 3 minutes ago, Nikodije said: Gomile riba tu, grami dvocifreni, fali mu samo 7 promila za tripl dabl Laadno si editovo osmicu... Ne ljubomorisite docicete i vi na red, vrlo brzo
Recommended Posts