SNARC Posted April 7 Posted April 7 3 minutes ago, Nikodije said: sta znam, ja bih u obrnutoj situaciji navijao da partizan dobije, al to sam samo ja Imali su sve potrebno na svojoj strani..vazda punu halu kad se igra kuci, podrska na svakom gostovanju, placeni su valjda redovno i bogato..i sad neko drugi da im radi domaci. Sikter more..nije zasluzeno. 4
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 2 minutes ago, Valkyrie said: Zato jako do pobede protiv Efesa, sve pare na 2. + 1000 svakako ne mozemo da dobijemo, ali nadam se da ce u klubu zadrzati minimum dostojanstva i da ce igrati najbolje sto mogu u skladu sa mogucnostima 2 1
*edited by mod Posted April 7 Posted April 7 Da nam treba pobeda Zvezde protiv bilo koga za npr razliku između 6og i 7og mesta ili da maštamo još jače između 4og i 5og sigurno da bi navijao da dobijete. Ovako između 10og i 11og stvarno ne znači gotovo ništa. Nismo u nekom naletu pobeda pa da kažeš uhvatili smo zalet. Baš naprotiv. A uz to dodaj kako igramo u gostima u EL ove sezone i sve je jasno. Tu smo gde smo po igrama zaslužili. 10- ili 11+
napadaj Posted April 7 Posted April 7 5 minutes ago, Nikodije said: nadam se da ce u klubu zadrzati minimum dostojanstva A lol 1 1
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 4 minutes ago, SNARC said: Imali su sve potrebno na svojoj strani..vazda punu halu kad se igra kuci, podrska na svakom gostovanju, placeni su valjda redovno i bogato..i sad neko drugi da im radi domaci. Sikter more..nije zasluzeno. pa dobro, desava se, promasili su selekciju, sta sad. to sto je hala puna i podrska uvek na max je super stvar, a lopta je okrugla. mozda vam se vrati sledece sezone. robija sigurno nece dozvoliti dve lose sezone zaredom. 1 1
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted April 7 Popular Post Posted April 7 Kad bi Zvezda drknula Efesa, a Partizan izgubio od Valensije, to bi bilo najjače 'neka hvala', like evar 3 1 7
*edited by mod Posted April 7 Posted April 7 (edited) 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad bi Zvezda drknula Efesa, a Partizan izgubio od Valensije, to bi bilo najjače 'neka hvala', like evar I onda da kukamo zajedno kad Šabaz i Mirotić osvoje EL. Neka hvala. Edited April 7 by *edited by mod
Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 19 minutes ago, Valkyrie said: Zato jako do pobede protiv Efesa, sve pare na 2. Zli Glintić likes this 1 1
Ratamahatta Posted April 7 Posted April 7 (edited) 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kad bi Zvezda drknula Efesa, a Partizan izgubio od Valensije, to bi bilo najjače 'neka hvala', like evar To ce se i desiti I na kraju otac Mirotije nabije kitu do nafte jer nije dovoljno nabio letos, pa ce sveprisutni bog odluciti da je on bolji hriscanin od Alekse jer je finansirao laminat u manastiru Edited April 7 by Ratamahatta
booyaka Posted April 7 Posted April 7 32 minutes ago, Nikodije said: sta znam, ja bih u obrnutoj situaciji navijao da partizan dobije, al to sam samo ja I ja bih navijao u obrnutoj situaciji da Partizan pobedi, a sada navijam da se Zvezda dobro pripremi za ABA & da se niko ne povredi. 1
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 Just now, booyaka said: I ja bih navijao u obrnutoj situaciji da Partizan pobedi, a sada navijam da se Zvezda dobro pripremi za ABA & da se niko ne povredi. pripremamo se za aba od decembra, kao da letimo u kosmos™ 1
Ratamahatta Posted April 7 Posted April 7 Dobvo smo se pvipvemivi, Topica smo sakrili k'o Ivana Zigon erogene zone 4
Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 1 minute ago, booyaka said: Neko se priprema a neko ne. KK Rekreativo la Euroliga
Recommended Posts