Filozof manijak Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 26 minutes ago, Venom said: Deluje kao nešto što bi SNS social media team smislio. Možda da se zaposliš u Partizanu da mogu da te plaćaju. Please, tell me more
assignment Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 20 minutes ago, bradilko said: ne hvalim se nista nego je glupo da zvezdasi pisu za partizan gde ste tu ste a zvezda na zacelju od pocetka lige Mala nebitna korekcija, posle prvog kola Zvezda je bila prva na tabeli 6
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 (edited) 14 hours ago, bradilko said: kako se to vi sprdate s komsijama? sori brt, ali mnogo je smesno to sto vam plasman dalje zavisi od zvezde Edited April 7, 2024 by Nikodije 3
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 meni je smešnije što cigani misle da ijedan grobar priželjkuje pobedu zvezde u konstantinopolju kako kaže božo koprivica Spoiler to je pitanje estetike 6 2
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 (edited) svejedno, dobar je materijal za sprdnju. vi grobari barem razumete salu, nadam se da se ne ljutite Edited April 7, 2024 by Nikodije 2 1 4
Tresko Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 4 hours ago, Ratamahatta said: Pa lepo, opalili smo vas 15 razlike u dvorani u kojoj stanujete pa ste sad tu gde ste I to u rekreativo modu posle decembra Činjenično, opalili ste nas zubima po mudima.
Tresko Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 1 hour ago, smooth.Op said: A ZvicEr, Bjelivuk i žvaljo nisu bili na istoj liniji? Nemoj sad menjati tajmlajn. Kako misliš bili? 1
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 31 minutes ago, assignment said: Mala nebitna korekcija, posle prvog kola Zvezda je bila prva na tabeli stop the count retroaktivno
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 14 minutes ago, Nikodije said: svejedno, dobar je materijal za sprdnju. vi grobari barem razumete salu, nadam se da se ne ljutite dobar je i onaj 300€ aranžman(hotel, transfer, karta) 200€ doplata ko hoće da igra 3
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dobar je i onaj 300€ aranžman(hotel, transfer, karta) 200€ doplata ko hoće da igra hahahahahahahahahah
Hele Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni je smešnije što cigani misle da ijedan grobar priželjkuje pobedu zvezde u konstantinopolju kako kaže božo koprivica Hide contents to je pitanje estetike Daj ne seri Da izvines, ali nemoj. 1
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 2 minutes ago, Hele said: Daj ne seri Da izvines, ali nemoj. ne sere. kumsara je gadan sektas, on stvarno veruje u to i stvarno navija da zvezda izgubi u istanbulu 1 1
SNARC Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Ja ne zelim da prodjemo sa ovom njesra igrom i diskutabilnim pristupom utakmicama..Ko bi tu morao koga i kako da dobije, da se dovija, trudi i zlopati...zastole me bojko. Da navijam za Zvezdu da bi nas posle u jednoj tekmi izbacila neka Baskonija ili tako neki Armani..neka hvala. Tacno smo tamo gde nam je mesto 1
Nikodije Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 sta znam, ja bih u obrnutoj situaciji navijao da partizan dobije, al to sam samo ja 3
Valk Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 21 minutes ago, Nikodije said: ne sere. kumsara je gadan sektas, on stvarno veruje u to i stvarno navija da zvezda izgubi u istanbulu Kums gleda dalekosežnije. Bolje i 11. mesto nakon ne baš zadovoljavajuće sezone, ali da ne sluša Cigane narednih ko zna koliko kako spominju uslugu uz Konstantinopolja u "Mi smo vas oslobodili" stilu. Zato jako do pobede protiv Efesa, sve pare na 2. 1
Recommended Posts