Filozof manijak Posted April 7 Posted April 7 26 minutes ago, Venom said: Deluje kao nešto što bi SNS social media team smislio. Možda da se zaposliš u Partizanu da mogu da te plaćaju. Please, tell me more
assignment Posted April 7 Posted April 7 20 minutes ago, bradilko said: ne hvalim se nista nego je glupo da zvezdasi pisu za partizan gde ste tu ste a zvezda na zacelju od pocetka lige Mala nebitna korekcija, posle prvog kola Zvezda je bila prva na tabeli 6
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 (edited) 14 hours ago, bradilko said: kako se to vi sprdate s komsijama? sori brt, ali mnogo je smesno to sto vam plasman dalje zavisi od zvezde Edited April 7 by Nikodije 3
kud u maglu Simoviću Posted April 7 Posted April 7 meni je smešnije što cigani misle da ijedan grobar priželjkuje pobedu zvezde u konstantinopolju kako kaže božo koprivica Spoiler to je pitanje estetike 6 2
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 (edited) svejedno, dobar je materijal za sprdnju. vi grobari barem razumete salu, nadam se da se ne ljutite Edited April 7 by Nikodije 2 1 4
Tresko Posted April 7 Posted April 7 4 hours ago, Ratamahatta said: Pa lepo, opalili smo vas 15 razlike u dvorani u kojoj stanujete pa ste sad tu gde ste I to u rekreativo modu posle decembra Činjenično, opalili ste nas zubima po mudima.
Tresko Posted April 7 Posted April 7 1 hour ago, smooth.Op said: A ZvicEr, Bjelivuk i žvaljo nisu bili na istoj liniji? Nemoj sad menjati tajmlajn. Kako misliš bili? 1
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 31 minutes ago, assignment said: Mala nebitna korekcija, posle prvog kola Zvezda je bila prva na tabeli stop the count retroaktivno
kud u maglu Simoviću Posted April 7 Posted April 7 14 minutes ago, Nikodije said: svejedno, dobar je materijal za sprdnju. vi grobari barem razumete salu, nadam se da se ne ljutite dobar je i onaj 300€ aranžman(hotel, transfer, karta) 200€ doplata ko hoće da igra 3
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dobar je i onaj 300€ aranžman(hotel, transfer, karta) 200€ doplata ko hoće da igra hahahahahahahahahah
Hele Posted April 7 Posted April 7 57 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni je smešnije što cigani misle da ijedan grobar priželjkuje pobedu zvezde u konstantinopolju kako kaže božo koprivica Hide contents to je pitanje estetike Daj ne seri Da izvines, ali nemoj. 1
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 2 minutes ago, Hele said: Daj ne seri Da izvines, ali nemoj. ne sere. kumsara je gadan sektas, on stvarno veruje u to i stvarno navija da zvezda izgubi u istanbulu 1 1
SNARC Posted April 7 Posted April 7 Ja ne zelim da prodjemo sa ovom njesra igrom i diskutabilnim pristupom utakmicama..Ko bi tu morao koga i kako da dobije, da se dovija, trudi i zlopati...zastole me bojko. Da navijam za Zvezdu da bi nas posle u jednoj tekmi izbacila neka Baskonija ili tako neki Armani..neka hvala. Tacno smo tamo gde nam je mesto 1
Nikodije Posted April 7 Posted April 7 sta znam, ja bih u obrnutoj situaciji navijao da partizan dobije, al to sam samo ja 3
Valk Posted April 7 Posted April 7 21 minutes ago, Nikodije said: ne sere. kumsara je gadan sektas, on stvarno veruje u to i stvarno navija da zvezda izgubi u istanbulu Kums gleda dalekosežnije. Bolje i 11. mesto nakon ne baš zadovoljavajuće sezone, ali da ne sluša Cigane narednih ko zna koliko kako spominju uslugu uz Konstantinopolja u "Mi smo vas oslobodili" stilu. Zato jako do pobede protiv Efesa, sve pare na 2. 1
Recommended Posts