weedman Posted April 5 Posted April 5 2 minutes ago, Hele said: Sta nam date da pobedimo Efes? reci će ti već neko
Nikodije Posted April 5 Posted April 5 7 minutes ago, booyaka said: Još dva godine Robije na klupi KKP i dogovorili smo se. 1 hour ago, booyaka said: Na koliko Robija potpisuje novi ugovor, na 2,3 ili 5 godina? 37 minutes ago, weedman said: diši malo jbt..samo kkp u glavi
Filozof manijak Posted April 5 Posted April 5 I posle kad kažemo jedno brdo - dva Univereskporta, nešto se bunite. Gli, jel vidis razliku sada? 1 1
garmonbozia Posted April 5 Posted April 5 (edited) Niste videli kako je tiranin Žoc uspeo da i Tristana natera da igra za Grčku umesto za Srbiju. Edited April 5 by garmonbozia 1
Zli Gli Posted April 5 Posted April 5 43 minutes ago, Filozof manijak said: I posle kad kažemo jedno brdo - dva Univereskporta, nešto se bunite. Gli, jel vidis razliku sada? Ne vidim brate nista osim da me ubibobi zeza dve stranice ranije nesto za kladionicu iako zna da sam psihofinansijski propo™ zbog te opake bolesti zavisnosti. Ne znam coveka ali znam sigurno da je grobar, cigani ne udaraju tako nisko...
Nikodije Posted April 5 Posted April 5 12 minutes ago, Zli Gli said: Ne vidim brate nista osim da me ubibobi zeza dve stranice ranije nesto za kladionicu iako zna da sam psihofinansijski propo™ zbog te opake bolesti zavisnosti. Ne znam coveka ali znam sigurno da je grobar, cigani ne udaraju tako nisko... Šta predlažeš da se igra na Efes - Zvezda? Ja mislim da dolazi kec 1 1
Valk Posted April 6 Posted April 6 4 hours ago, Ratamahatta said: Bukvalno, Hezonja poklonio bar 10 poena u 4/4 kretenskim sutevima, kretenskim faulovima i cuvanjem senki, jos se dere ko magarac na Kampaca I pokusava da pokloni jos poen na tehnicku jer napickava sudije vec nekoliko minuta To je predstava za crno-belu armiju ljubavi koja ga čeka željno. On se borio ali nepravda i Ciganin Kampaco. 3 1
Filozof manijak Posted April 6 Posted April 6 (edited) 4 hours ago, Zli Gli said: Ne vidim brate nista osim da me ubibobi zeza dve stranice ranije nesto za kladionicu iako zna da sam psihofinansijski propo™ zbog te opake bolesti zavisnosti. Ne znam coveka ali znam sigurno da je grobar, cigani ne udaraju tako nisko... Jesi se i ti radovao sinoć kao da je tvoj tim pobedio u finalu F4 Evrolige? Zamisli da si u istom društvu sa booyakom i šakulom Edited April 6 by Filozof manijak 2
kralj Posted April 6 Posted April 6 Jes vala, natopila sa KKCZ tema od tih utakmica u kojima nismo igrali. Eno vidim legenda Tresko čak i piše kako je Partizan izgubio. Tim rečima. Subjektivni osečaj. 1
Recommended Posts