Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ono kad ni mim ne umeju da naprave bez pravopisnih grešaka, tipačna napredna škola :laugh:

da ne pričamo što je džiberski, koliko god da je DKT ljudsko smeće

Posted (edited)

možda se baš partizai ispravno piše na kamerunskom, da bi razumeli

partizai i samo partizai

najbolji je oi

on je šampioi

inače se slažem da je fora bzvz, jače je bilo kad je neko napisao da zna rnićepo koji počinju ovako

Edited by Eleniko
Posted
16 minutes ago, Eleniko said:

možda se baš partizai ispravno piše na kamerunskom  pakistanskom, da bi razumeli

najbolji je oi polloi!

on je šampioi

Jer pravi (gtr) pankeri znaju zašto :D

Posted

takoe, inače bi stihoklepao za gtr za dobre pare

Posted
4 hours ago, Filozof manijak said:

Ono kad ni mim ne umeju da naprave bez pravopisnih grešaka, tipačna napredna škola :laugh:

Cenim da je zbog ovog partizai :D

Di--cK_W4AAZ1Sb?format=jpg&name=900x900

• Haha 7
Posted (edited)

dupli

Edited by Renegade
Posted

Realno ne bih se ja previse busao oko toga da sam na njihovom mestu

image.png.204b9348040a067d4ee6fefe4422fb95.png

Posted

Ma dobro, navijačka zajebancija obična. Ovde je takav font da se iz daljine ne vidi razlika između pojedinih slova. A ovo grobarsko na tribini se poremetila koreografija, ne verujem da neko stvarno misli da ne znaju n ćirilično kako se piše.

Posted

Na meču "SportyMate" lige između Zvezdare i AST-a u Beogradu došlo je do opšte tuče između košarkaša, a sve je počelo nakon jedne "jače odbrane" na Filipu Čoviću. Bivšem košarkašu FMP Železnika i Crvene zvezde nije se dopala grubost u duelu, tako da je odgurnuo jednog igrača protivničkog tima, a nakon toga je nastala gužva na terenu.

Pih, moraće tata i ovu rekreativnu ligu da zajaši, da tamo postavi nekog svog zeta, šuraka da može Kevin Panter da pobedjuje.

Posted
6 hours ago, Filozof manijak said:

Jer pravi (gtr) pankeri znaju zašto :D

6 hours ago, Eleniko said:

takoe, inače bi stihoklepao za gtr za dobre pare

IMG-7875.jpg

:sleep:

Posted

Pazi ovo govedo vučićevskog tipa...

Pazi kako se ceri i smeje podcenjivački na potpuno logična pitanja novinara (nakon dugo vremena nešto konkretno i od njih), tokom čitave KZŠ... A posebno ovaj deo odakle sam pustio snimak;

Pitanje zašto nije igrao Bolomboj - mislio sam da je umoran - pa onda pauza i cerekanje, jer je nešto mnogo smešno, poraz pred 20K ljudi, naročito.

Kakva pogan, pasivna agresija ko kod Žvalje, samopouzdanje do neba bez ikakve zaleđine. Hrk, pu!!!

Posted

Dripac matori, šta očekivati. Celu konferencija je u fazonu “Izgubili pa šta, bože moj™.”

• +1 1
Posted

Ne bih imao razumevanja za ovakvo ponašanje ni da smo pobedili. Ali ovaj nastup, ova nabeđenost kako je popio svu pamet sveta, ovo se samo još kod Vučića redovno viđa.

Posted

Jbg, prošle godine kada je došao i pobjeđivao zvali smo taj njegov stav na konferencijama "samopouzdanje", "vjera u tim" itd..

• +1 3
Posted

U međuvremenu se ispostavilo da je to obična Naprdnjačka™ demagogija i populizam - tačno taj vajb - ili srpski, sviranje kurcu za male pare.

Očekujem nakon razvaljivanja u Bolonji da KZŠ završi sa Živela Srbija!!!

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...