Hele Posted April 5 Posted April 5 Ali Ivanovic sto iskusno ne ubacuje Marinkovica da ne bi sabotirao 🤣🤣🤣 6
napadaj Posted April 5 Posted April 5 Zli ima pogrešne tejkove na automobilima, na koroni, na NBA, ovde... Nikako da pogodi bar nešto. 3 2
Hele Posted April 5 Posted April 5 Ovi Realovi ceo zivot vezbaju foliranje, pa sad iskusno i lagano mogu da odglume da im je stalo i da se ljute sto gube 🤣 1 3
Ratamahatta Posted April 5 Posted April 5 (edited) Bukvalno, Hezonja poklonio bar 10 poena u 4/4 kretenskim sutevima, kretenskim faulovima i cuvanjem senki, jos se dere ko magarac na Kampaca I pokusava da pokloni jos poen na tehnicku jer napickava sudije vec nekoliko minuta Edited April 5 by Ratamahatta
Zli Gli Posted April 5 Posted April 5 10 minutes ago, napadaj said: Zli ima pogrešne tejkove na automobilima, na koroni, na NBA, ovde... Nikako da pogodi bar nešto. Opel najbolji odnos cene i kvaliteta, mozemo i mi sirotinja raja da se vozimo kao ljudi u njemackom autu, nisam ti ja kriv sto ne znas. A zamisli kad ste zavisili od Turaka i Spanaca, pa sanse su vam bile u promilima jbt. 1 1
ubibobi Posted April 5 Posted April 5 2 minutes ago, Zli Gli said: Opel najbolji odnos cene i kvaliteta, mozemo i mi sirotinja raja da se vozimo kao ljudi u njemackom autu, nisam ti ja kriv sto ne znas. A zamisli kad ste zavisili od Turaka i Spanaca, pa sanse su vam bile u promilima jbt. Pa nije valjda da nisi uhvatio kvotu 3.20 na baskoniju? 2
smooth.Op Posted April 5 Posted April 5 (edited) Kako su krvoločni ovi grobari jbt 🤣🤣🤣 Edited April 5 by smooth.Op 1 2
garmonbozia Posted April 5 Posted April 5 je l si ladno postovao svoj tvit umesto da napišeš post 😂 šokovi 1 5 1
Dankan Ajdaho Posted April 5 Posted April 5 8 minutes ago, garmonbozia said: je l si ladno postovao svoj tvit umesto da napišeš post 😂 šokovi Nemam Vesaru ovde
booyaka Posted April 5 Posted April 5 Na koliko Robija potpisuje novi ugovor, na 2,3 ili 5 godina? 1 1
Recommended Posts