MiddleClass Posted April 5 Posted April 5 @Milošica Jos jedan +1 bih dodao na onaj Zli Glijev post. Na nekoj maloj viber grupi sa dragim ljudima jedan od grobara pise - "'ladno stavili komentatora koji navija za Efes. Kakav gadluk..." @Zli @Zli Gli Svaka ti je zlatna! 2 2
ZokiAsov Posted April 5 Posted April 5 Te crnogorske grobarske viber grupe umeju da budu malo ekstremne 1
nenad Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Milošica said: Ako ti je Grobar u maloj grupi dragih ljudi, onda je sve ok svakako je sve ok, sve je to normalno. zli, kao i obicno, hirurski precizan. 2 1 1 1
Jimmy Kowalski Posted April 5 Posted April 5 Prosto je mrtva trka gde je Zli hirurski precizniji, dal kad secira Grobare, dal Jokica. Milimetri odlucuju.. 8 1
bradilko Posted April 5 Posted April 5 24 minutes ago, MiddleClass said: @Milošica Jos jedan +1 bih dodao na onaj Zli Glijev post. Na nekoj maloj viber grupi sa dragim ljudima jedan od grobara pise - "'ladno stavili komentatora koji navija za Efes. Kakav gadluk..." @Zli @Zli Gli Svaka ti je zlatna! zli, svaka ti je neutralna kao da gledas sa severne tribine. nacitali smo se tih zvezdockinih nerazumevanja sale komike i optuzbi na racun forumasa zato sto je negde nesto neko napisao na vajberu ili nekoj drustvenoj mrezi. problem je sto se zvezdasi ne loze na basket od decembra i sebi ne dozvoljavaju nekakve pristrasne ispade. uvek poznati po onom " ne pratim, nisam gledao" 1 1 1
nenad Posted April 5 Posted April 5 zli je precizan u opisivanju drustvenih pojava i zivota generalno. tuzno je sto takve stvari moraju da se crtaju posle 15+ godina. :( 3
bradilko Posted April 5 Posted April 5 2 minutes ago, nenad said: zli je precizan u opisivanju drustvenih pojava i zivota generalno. tuzno je sto takve stvari moraju da se crtaju posle 15+ godina. :( daleko je on preciznosti i objektivnosti u ovom slucaju kao verovatno i mi drugi. drag mi je deckonja ali i on zaluta.
booyaka Posted April 5 Posted April 5 10 minutes ago, Hele said: Lomi Efes! Najjači kad je najpotrebnije. 1
Zli Gli Posted April 5 Posted April 5 Bice manje crvenila i krvolocnih pogleda, ovo je sve za vase dobro a niste ni svesni. Sad i ABA ligu da vam uzmemo i postacete gospoda kao mi fini navijaci... 1 2
Recommended Posts