MiddleClass Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Just now, smooth.Op said: Taj Kaboklo se smucao po NBA od svoje 18. do 25. godine. Koje etikete. Još jedan FIJASKO 🤣 Odgovori mi na pitanje. Sa Tristanom umjesto Kabokla ne bi bili drugi u aba, finalisti kupa i 13. u EL na danasnji dan? 1
Nikodije Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 13 minutes ago, MiddleClass said: I sad mi reci da je Tristan uzeo Kaboklu minute cijele sezone... bili bi gori od drugog mjesta u aba, ne bi igrali finale kupa niti bi bili u top 13 EL? Jos jedan fijasko Zoca Ne znam da li je opasniji po babe ili po mlade igrače 1 1
smooth.Op Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 4 minutes ago, MiddleClass said: Odgovori mi na pitanje. Sa Tristanom umjesto Kabokla ne bi bili drugi u aba, finalisti kupa i 13. u EL na danasnji dan? Nešto mi ne radi kugla. 2
*edited by mod Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 4 minutes ago, MiddleClass said: Odgovori mi na pitanje. Sa Tristanom umjesto Kabokla ne bi bili drugi u aba, finalisti kupa i 13. u EL na danasnji dan? Ovako kao kapetan hindsight rekao bi ne. Svima je jasno da je Tristan rupa u odbrani uprkos fizikalijama koje ima. Na to dodaj da je i prošle godine otprilike u ovo vreme zapalio da igra trening kampove i da je verovatno već tada bilo jasno ljudima u klubu da će ove godine da dobije poziv za NBA i da se na njega ne može računati kao na nosioca igre, posebno ne u trenutku kada je timu očajnički trebao jak i skočan centar. 1
booyaka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Ne da nije bio nosioc, nego je 1 Jaramaz imao veću minutažu od njega. Edited April 4, 2024 by booyaka 1
*edited by mod Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 34 minutes ago, booyaka said: Ne da nije bio nosioc, nego je 1 Jaramaz imao veću minutažu od njega. Jooooj bre, stvarno nekad nisam siguran da li iskreno pišeš tako glupe stvari ili se samo u navijačkom inaćenju i dokazivanju nedokazivog zapetljaš u mentalnoj akrobatici. Šta znači ti poređenje Jaramazovih i Tristanovih minuta? Jel trebao možda Tristan da prenosi loptu ili Jaramaz da igra centar? 2
booyaka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Poenta je da nije trebalo da ima najmanju minutažu u timu. Po meni je bolji igrač i od Koprivice (koji je u timu zbog čistog nepotizma) i od Smailagića. 1
Milošica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Kod ogromnih talenata koji zahtevaju loptu, kakav Tristan jeste, nema svrhe davati im ulogu u rotaciji kakvu imaju prethodno nabrojani. Kontraproduktivno je i za igrača i za ekipu. Takvima se daje ili 25+ minuta ili ćao. Vašington to sebi može da dozvoli. EL timovi ne, osim Albe(koja meni lično ima mnogo gotivan sistem). Edited April 4, 2024 by Milošica 2 1
garmonbozia Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Washington koji je 3. najlošiji tim lige bez ikakve šanse za plejof još otkad je počela sezona. Uvek je lako igrati rasterećen, videti pod KKCZ poslednja 4 meseca. 7
Ratamahatta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Zvezda rasterecena opali Makabi, Armani i Fener na strani pa se opet optereti i opet sjebe Pa onda ispegla Virtus i neku/obe od preostalih 1
ZokiAsov Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 1 hour ago, garmonbozia said: Uvek je lako igrati rasterećen, videti pod KKCZ poslednjih 8 godina. Omanja korekcija 1
Filozof manijak Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Još jedno predivno košarkaško veče u Berlinu. Pobedio je bolji tim i tim koji na svom kormilu ima najtrofejnijeg evropskog trenera.
Tresko Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 40 minutes ago, Filozof manijak said: Još jedno predivno košarkaško veče u Berlinu. Pobedio je bolji tim i tim koji na svom kormilu ima najtrofejnijeg evropskog trenera. Zaboravio si da čestitaš ko zna koji top 16. Obezbedili već odavno top 16 i igraju mirno. 1 2
Recommended Posts