Nikodije Posted April 3 Posted April 3 U kontekstu ovog topika važno je da je pustio krik ugroženog i progonjenog grobara. 1
Ratamahatta Posted April 3 Posted April 3 9 hours ago, copkillah said: kad na sajt naravno nije stavio sva ta smeća koja je radio, samo par novijih, kad je i on ponešto naučio mislim, never forget: meh, bolji mu je bio onaj psihodelični Čvarkov Zasto Djuro Radonjic Grof vice na Blaza Sliskovica, i kakve to veze ima sa Srbijom? 2
booyaka Posted April 3 Posted April 3 (edited) Lepo sam ga ja oslovio od samog početka, Calikis. Edited April 3 by booyaka
Milošica Posted April 3 Posted April 3 8 minutes ago, booyaka said: Lepo sam ga ja oslovio od samog početka, Calikis. Mnogo je Calikis, mnogo nije Vukčević. 1
*edited by mod Posted April 3 Posted April 3 3 hours ago, kralj said: E jebiga ako za Pijanistu treba 2nd opinion. Tačno je da je u međuvremenu napredovao - sporo i jedva malo. Nacrtao je hektare murala, bilo je neminovno, ali to je nivo talenta 1 jagodinskog muzeja voštanih figura. Ni konceptualna umetnost nije ništa bolja. Okupirala ga zlatna faza, pa mu se sve svelo na farbanje u zlatno - kontejnera, Isusa, četke za WC, onog hrčak točka, falusa. Iza svega stoji do zla boga banalan koncept, koji bolje da ne objašnjava. Pokušao sam da ga slušam u jednom potkastu kad je pričao o popularnoj kulturi, ali nije imao fundus informacija ni za 15 minuta priče, pa je razvlačio Pikasa i Dalija wiki edition da ispuni termin. Posle mi je drugarica rekla da je u istom potkastu gostovala i njegova žena, glumica, nije čula za seriju Office. Ne znam šta tačno radi na fakultetu, nadam se da nema veze sa vizualnim komunikacijama. Kakva zemlja takav nam je i Benksi. Hit mi je što je i sam skinuo rane radove sa sajta, ne bi me čudilo da je išao i lično da ih prekreči. 4
MiddleClass Posted April 3 Posted April 3 Da se vratimo na temu... Posto nije osvojio prvo mjesto u regularnom dijelu aba, Zoc zvani zero tituli je odlucio da ove godine ipak igra KLS kako bi imao vise sansi da ne zavrsi sezonu sa krompirom od trofeja. Posto nema teorijske sanse da objasni zasto do sada nije igrao to taknicenje, a sada igra zakljucak se sam namece - Robija je tezak kompleksas 3 2 1
smooth.Op Posted April 3 Posted April 3 Nadam se da će opet zaboraviti da podnesu prijavu na vreme. 4
Milošica Posted April 3 Posted April 3 Jeste da velikim delom funkcionišemo samostalno, ali uvek mogu za nešto da nas uhvate Ne bi me čudilo da je rečeno da ovaj put "mora".
booyaka Posted April 3 Posted April 3 1 hour ago, MiddleClass said: Da se vratimo na temu... Posto nije osvojio prvo mjesto u regularnom dijelu aba, Zoc zvani zero tituli je odlucio da ove godine ipak igra KLS kako bi imao vise sansi da ne zavrsi sezonu sa krompirom od trofeja. Posto nema teorijske sanse da objasni zasto do sada nije igrao to taknicenje, a sada igra zakljucak se sam namece - Robija je tezak kompleksas Ističe ugovor, i u tom kontekstu sasvim logična odluka Robije da se igra KLS da bi se dobio produžetak. Zna se šta je njegov prioritet. Šuške, ne titule. 1
Jimmy Kowalski Posted April 3 Posted April 3 14 minutes ago, smooth.Op said: Nadam se da će opet zaboraviti da podnesu prijavu na vreme. Siki da dobije otkaz ako to opet uradi..
sigurnost Posted April 3 Posted April 3 1 hour ago, MiddleClass said: Da se vratimo na temu... Posto nije osvojio prvo mjesto u regularnom dijelu aba, Zoc zvani zero tituli je odlucio da ove godine ipak igra KLS kako bi imao vise sansi da ne zavrsi sezonu sa krompirom od trofeja. Posto nema teorijske sanse da objasni zasto do sada nije igrao to taknicenje, a sada igra zakljucak se sam namece - Robija je tezak kompleksas Šta će izabrani soj igrati privatnu ligu Ćokija iz Železnika? Novi momenti. 1 1
Jimmy Kowalski Posted April 3 Posted April 3 Da se vratimo na temu. Da li vise Sicve spominje Lasdjia ili Bujaka Robiju?
bradilko Posted April 3 Posted April 3 dokoni navijaci kk kraj sezone je pred happy new year se bas trude
Recommended Posts