Milošica Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) 5 minutes ago, kralj said: Šta si pokušao poslednjim postom? Da objasniš kako je KKP nemilosti Sns-a zbog prenosa na areni? Nemoj pokusavati. Čoveče, na prvu vest o dolasku Tea si pomenuo F4 2010, na prvu vest o sednici KKCZV si pomenuo nešto u kontekstu kako će Grobari bez Čovića, na repka temi kada sam probao da bacim ova naša klupska prepiranja na šalu ti nisi popuštao, sada pominješ Željka i Bogdana iz čista mira. Možda najvažnije što kategorički odbijaš priču o Mirotiću. I ovo samo iz glave. Sve nas nekad odradi klubaštvo, ali ovo što ti radiš na sportu je mnogo toksično. Edited October 12, 2023 by Milošica 2
Milošica Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Just now, booyaka said: Milošice, mojne ga stalkuješ To nije stalkovanje.
Tresko Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 2 hours ago, Milošica said: Zašto pokušavam. Pa nisi mi jasan stvarno. Vidiš da je čovek u ozbiljnoj krizi. Ne zna više šta bi. Fali društvo u svinjcu, a niko neće da se valja sa njima i Čovićem. Bukvalno ih svi ignorišu u ABA ligi, u Euroligi Čović služi za sprdnju kao potpuno lud čovek i kriminalac. Teško je.............. 1
MiddleClass Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 49 minutes ago, red star forever said: Šta je bilo sa Miroticem? Uktatko 2 1
kralj Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 11 hours ago, Milošica said: Čoveče, na prvu vest o dolasku Tea si pomenuo F4 2010, na prvu vest o sednici KKCZV si pomenuo nešto u kontekstu kako će Grobari bez Čovića, na repka temi kada sam probao da bacim ova naša klupska prepiranja na šalu ti nisi popuštao, sada pominješ Željka i Bogdana iz čista mira. Možda najvažnije što kategorički odbijaš priču o Mirotiću. I ovo samo iz glave. Sve nas nekad odradi klubaštvo, ali ovo što ti radiš na sportu je mnogo toksično. Klubaštvo je kad ja spomenem da su se Bogdan i Kari lizali sa Vučićem, a zasvrbi samo Bogdan. Isto ja za Ćokija & Žoca. Prethodnih primera se ne sećam, ovaj poslednji je sasvim indikativan da se napravi rekonstrukcija. Teo došao, Gtr ekipa se sjatila da nam objašnjava. Ta neka skupština, ista gtr ekipa deli linkove i vitla emotikonima. Za Mirotića treba imati neznatno veći IQ od visine wc šolje, poznavati elementarnu logiku i shvatiti kakva je to budalaština. Uskoro ćemo čitati i da su Žocov povratak Vučić i glavni odbor Snsa hteli da sabotiraju, ali ljubav prema klubu... E to je klubaštvo i time se rukovodite gro vas koji nas častite svojim prisustvom na topiku kkcz strogo između utakmica (Tresku se izvinjavam, on dalje od wc šolje ne treba da čita). 4 2
Filozof manijak Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 ti nisi kralj, ti si 1 car Hvala ti za ovaj post, ulepšao mi jutro 1
kralj Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: ti nisi kralj, ti si 1 car Hvala ti za ovaj post, ulepšao mi jutro Nema na čemu, bitno da se vrti repom.
Milošica Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) Znaš kako, možda zvuči nadmeno ali moj odnos prema Zvezdi možeš znati samo kad bi me upoznao, jer ovo što si naveo kao primer mog klubaštva ti je ili jako pogrešna logika ili spinovanje. I kod Bogdana(i Karija, ne menja suštinu) i kod Tea i kod Čovića je bio inicijalni post a ne reakcija na nečiju provokaciju. Za Mirotića ništa nisi odgovorio, plus si ponovo uvredio. Sinoć (tek) sam shvatio da je ignor bolja opcija nego da gubim vreme. Kad ga gubim, makar neka bude utrošeno na pozitivne stvari na ovom forumu. Nekako nemam osećaj da sam na ppp kad čitam ove etikete gtrovci, rsbovci...Kao neka politička retorika, dečija edicija. Edited October 13, 2023 by Milošica
Milošica Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) A sad vidim da si u odgovoru na moj post stavio "vas" na kraju... Vidiš nešto pogrešno u mom delovanju na Zvezdinoj temi? Da li sam jedan jebeni put došao da napadam Zvezdu ili nešto vezano za nju? Ili je to "vas" posmatranje na navijače kluba kao čopor...I to je politička retorika dečija edicija i skroz mi nema neki ppp vajb. Ili bar kako ja zamišljam sport na ppp. Aj sad ignor. Edited October 13, 2023 by Milošica
Filozof manijak Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Ono kad ni mim ne umeju da naprave bez pravopisnih grešaka, tipačna napredna škola 1
Recommended Posts