Milošica Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 (edited) Nema šta meni da poručuje, a ako misliš da je normalno napisati takav post van nekog konteksta zajebancije i pre svega podržati isti, samo napred. Edited April 1, 2024 by Milošica
Eleniko Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 5 minutes ago, Milošica said: Nema šta meni da poručuje, a ako misliš da je normalno napisati takav post van nekog konteksta zajebancije i pre svega podržati isti, samo napred. u slučaju vaše sekte ne da je normalno nego je za standarde foruma retko dobra i precizna ekspertiza ja se samo ne bi zadržao na herbalifeu i avonu, to je benigno, ima tu poznatih družina - adventisti sedmog dana, crkva isusa hrista pravednika svetaca poslednjih dana /mormoni/, zaštitnici kule stražare /jehovini svedoci/ i slično. iz toga naravno izdvajam poslednje ostatke normalnosti i prisebnosti tipa april, zajcev, ima još zna se koji su - bukvalno poslednji ostaci razuma ovde. 1
copkillah Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 4 minutes ago, Filozof manijak said: reče nick sa datom profilnom fotkom ma to je zajebancija, ne razumeš ti to 1
ZokiAsov Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 6 minutes ago, Filozof manijak said: reče nick sa datom profilnom fotkom Pa nije sebe ubrojio u pripadnike normalnosti i pribranosti
sigurnost Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, smooth.Op said: A džabe. Još i sopstvene pare dajemo. Ništa sendvič, ugovor na neodređeno... Energija je ista. Motivi različiti. Utisak isti. Ishod isti.
sigurnost Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 1 hour ago, copkillah said: čini mi se da ti je promaklo spasavanje redova ćokija Ma to je otaljavanje. Onako ofrlje. Kod vas baš derviška posvećenost. 1
copkillah Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 5 minutes ago, sigurnost said: Ma to je otaljavanje. Onako ofrlje. Kod vas baš derviška posvećenost. Drago mi je da si potvrdio da je bio branjen, dovoljno
smooth.Op Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 Razumem vas. Moj venčani kum, čovek dobar, na lebac da ga mažeš. Navija za zvezdu, Vučića mrzi, šalje redovno neke vesti, tvitove o javašluku u državi, žvalji itd. Ali zvezda u podređenom položaju, hibridni rat, nepravda, međutim ide se u lš samo jako, pare od prodaje igrača, terza mađija posluje da mu pozavidi fudbalska Evropa. Ja ni njega, a ni vas ne ubeđujem u nešto. A na Željka ne dam. 1
uini Posted April 1, 2024 Posted April 1, 2024 8 minutes ago, smooth.Op said: Razumem vas. Moj venčani kum, čovek dobar, na lebac da ga mažeš. Navija za zvezdu, Vučića mrzi, šalje redovno neke vesti, tvitove o javašluku u državi, žvalji itd. Ali zvezda u podređenom položaju, hibridni rat, nepravda, međutim ide se u lš samo jako, pare od prodaje igrača, terza mađija posluje da mu pozavidi fudbalska Evropa. Ja ni njega, a ni vas ne ubeđujem u nešto. A na Željka ne dam. zar je ovo nekako razlicito od "..navija za partizan & ali partizan u podredjenom polozaju, hibridni rat, nepravda"? 1
Recommended Posts