Milošica Posted April 1 Posted April 1 (edited) Nema šta meni da poručuje, a ako misliš da je normalno napisati takav post van nekog konteksta zajebancije i pre svega podržati isti, samo napred. Edited April 1 by Milošica
Eleniko Posted April 1 Posted April 1 5 minutes ago, Milošica said: Nema šta meni da poručuje, a ako misliš da je normalno napisati takav post van nekog konteksta zajebancije i pre svega podržati isti, samo napred. u slučaju vaše sekte ne da je normalno nego je za standarde foruma retko dobra i precizna ekspertiza ja se samo ne bi zadržao na herbalifeu i avonu, to je benigno, ima tu poznatih družina - adventisti sedmog dana, crkva isusa hrista pravednika svetaca poslednjih dana /mormoni/, zaštitnici kule stražare /jehovini svedoci/ i slično. iz toga naravno izdvajam poslednje ostatke normalnosti i prisebnosti tipa april, zajcev, ima još zna se koji su - bukvalno poslednji ostaci razuma ovde. 1
copkillah Posted April 1 Posted April 1 4 minutes ago, Filozof manijak said: reče nick sa datom profilnom fotkom ma to je zajebancija, ne razumeš ti to 1
ZokiAsov Posted April 1 Posted April 1 6 minutes ago, Filozof manijak said: reče nick sa datom profilnom fotkom Pa nije sebe ubrojio u pripadnike normalnosti i pribranosti
sigurnost Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, smooth.Op said: A džabe. Još i sopstvene pare dajemo. Ništa sendvič, ugovor na neodređeno... Energija je ista. Motivi različiti. Utisak isti. Ishod isti.
sigurnost Posted April 1 Posted April 1 1 hour ago, copkillah said: čini mi se da ti je promaklo spasavanje redova ćokija Ma to je otaljavanje. Onako ofrlje. Kod vas baš derviška posvećenost. 1
copkillah Posted April 1 Posted April 1 5 minutes ago, sigurnost said: Ma to je otaljavanje. Onako ofrlje. Kod vas baš derviška posvećenost. Drago mi je da si potvrdio da je bio branjen, dovoljno
smooth.Op Posted April 1 Posted April 1 Razumem vas. Moj venčani kum, čovek dobar, na lebac da ga mažeš. Navija za zvezdu, Vučića mrzi, šalje redovno neke vesti, tvitove o javašluku u državi, žvalji itd. Ali zvezda u podređenom položaju, hibridni rat, nepravda, međutim ide se u lš samo jako, pare od prodaje igrača, terza mađija posluje da mu pozavidi fudbalska Evropa. Ja ni njega, a ni vas ne ubeđujem u nešto. A na Željka ne dam. 1
uini Posted April 1 Posted April 1 8 minutes ago, smooth.Op said: Razumem vas. Moj venčani kum, čovek dobar, na lebac da ga mažeš. Navija za zvezdu, Vučića mrzi, šalje redovno neke vesti, tvitove o javašluku u državi, žvalji itd. Ali zvezda u podređenom položaju, hibridni rat, nepravda, međutim ide se u lš samo jako, pare od prodaje igrača, terza mađija posluje da mu pozavidi fudbalska Evropa. Ja ni njega, a ni vas ne ubeđujem u nešto. A na Željka ne dam. zar je ovo nekako razlicito od "..navija za partizan & ali partizan u podredjenom polozaju, hibridni rat, nepravda"? 1
Recommended Posts