Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Ne može sad da se uđe, redari prokucavaju karte. 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

kog tačno

koliko mi se čini, jedino takve i ima istetovirane, pa je svejedno kog

Posted

sumnjam da ima ovog vašeg iz haga

Posted

Stigla naredba sa Andrićevog venca da se pusti Makabi. 

Posted

pišeš kao da je to nešto loše

Posted

Da, treba kao veliki Srbi da razmišljate o koeficijentu srpskih klubova u Evropi. 

Posted

Darkeemov potkast je čisto blago. Jao pritom gori nego ikad. Bukvalno su ga sa najdosadnijim tizerom izreklamirali, bućka kao takva.

Posted

Ono kad je pričao za ćaleta i draft i kako je popizdeo je zlato, danas sam slušao. Bukvalno nije imao šansu da uspe pored svih ostalih faktora (Krajinaš, četnik, lud ko klinac) 

• +1 5
Posted

Da, meni su hajlajts: ćaleta pogodio loptom u nos na draftu (a on najviše mrzi kad ga se udari u nos), davljenje u bazenu, krokodil, Mutombo i 'nemojte da me trejdujete, napraviću ozbiljno sranje'.

• +1 3
Posted

To sa Mutombom je  vrh. “Konačno sam dobio šansu da igram i sad treba ovog patosiram” :D

Dobra mi je priča i kada je jurio Hauarda po terenu da ga bije.

Foliranje da je povređen da bi Peković igrao jer mu je trebalo društvo, a Pekmen je hteo da ide jer ne igra. Posle se Darko nije vratio u petorku jee je Nikola pokidao. “Nismo se dogovorili da trpaš po 30” :D 

sve priče sa ćaletom su dobre, sajam automobila, krokodil i motorke su mi favoriti. 

Kad se navuko na rulet u Vršcu pa mu ćale doneo 350 dinara 

Odličan je bio Darko 

• +1 2
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

četnik

To mu je jedini plus :fantom:

• +1 4
Posted

I taj 1 kos sto je ubacio... Diop nije skautirao da je ovaj levoruk pa ga je tako zajebo :D

• +1 2
Posted

SUZ0Q.gif

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Darko nije rodjen talentovan za kosarku i radnu etiku. Bilo je to vise ganjanje njega jer je imao nerealne fizicke predispozicije i to za buducnost. Prelazak u Hemofarm mu je bio spas, posle su ga vrv udarile pare. Ipak mogu reci da je sad skroz druga osoba i trebalo mu je puno da sazri i nauci zivot. Bolje ikad nego nikad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...