Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted

Ne može sad da se uđe, redari prokucavaju karte. 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

kog tačno

koliko mi se čini, jedino takve i ima istetovirane, pa je svejedno kog

Posted

Stigla naredba sa Andrićevog venca da se pusti Makabi. 

Posted

Da, treba kao veliki Srbi da razmišljate o koeficijentu srpskih klubova u Evropi. 

Posted

Darkeemov potkast je čisto blago. Jao pritom gori nego ikad. Bukvalno su ga sa najdosadnijim tizerom izreklamirali, bućka kao takva.

Posted

Ono kad je pričao za ćaleta i draft i kako je popizdeo je zlato, danas sam slušao. Bukvalno nije imao šansu da uspe pored svih ostalih faktora (Krajinaš, četnik, lud ko klinac) 

• +1 5
Posted

Da, meni su hajlajts: ćaleta pogodio loptom u nos na draftu (a on najviše mrzi kad ga se udari u nos), davljenje u bazenu, krokodil, Mutombo i 'nemojte da me trejdujete, napraviću ozbiljno sranje'.

• +1 3
Posted

To sa Mutombom je  vrh. “Konačno sam dobio šansu da igram i sad treba ovog patosiram” :D

Dobra mi je priča i kada je jurio Hauarda po terenu da ga bije.

Foliranje da je povređen da bi Peković igrao jer mu je trebalo društvo, a Pekmen je hteo da ide jer ne igra. Posle se Darko nije vratio u petorku jee je Nikola pokidao. “Nismo se dogovorili da trpaš po 30” :D 

sve priče sa ćaletom su dobre, sajam automobila, krokodil i motorke su mi favoriti. 

Kad se navuko na rulet u Vršcu pa mu ćale doneo 350 dinara 

Odličan je bio Darko 

• +1 2
Posted
1 hour ago, garmonbozia said:

četnik

To mu je jedini plus :fantom:

• +1 4
Posted

I taj 1 kos sto je ubacio... Diop nije skautirao da je ovaj levoruk pa ga je tako zajebo :D

• +1 2
Posted

Darko nije rodjen talentovan za kosarku i radnu etiku. Bilo je to vise ganjanje njega jer je imao nerealne fizicke predispozicije i to za buducnost. Prelazak u Hemofarm mu je bio spas, posle su ga vrv udarile pare. Ipak mogu reci da je sad skroz druga osoba i trebalo mu je puno da sazri i nauci zivot. Bolje ikad nego nikad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...