copkillah Posted March 14 Posted March 14 1 hour ago, Eleniko said: kog tačno koliko mi se čini, jedino takve i ima istetovirane, pa je svejedno kog
garmonbozia Posted March 14 Posted March 14 Da, treba kao veliki Srbi da razmišljate o koeficijentu srpskih klubova u Evropi.
kralj Posted March 15 Posted March 15 Darkeemov potkast je čisto blago. Jao pritom gori nego ikad. Bukvalno su ga sa najdosadnijim tizerom izreklamirali, bućka kao takva.
garmonbozia Posted March 15 Posted March 15 Ono kad je pričao za ćaleta i draft i kako je popizdeo je zlato, danas sam slušao. Bukvalno nije imao šansu da uspe pored svih ostalih faktora (Krajinaš, četnik, lud ko klinac) 5
kralj Posted March 15 Posted March 15 Da, meni su hajlajts: ćaleta pogodio loptom u nos na draftu (a on najviše mrzi kad ga se udari u nos), davljenje u bazenu, krokodil, Mutombo i 'nemojte da me trejdujete, napraviću ozbiljno sranje'. 3
Popular Post SNARC Posted March 15 Popular Post Posted March 15 Darkic, tada valjda jos maloletan, na treningu Hemofarma.. Struja Lukajic urla na njega "Milicicu ti me ne jebes dva posto..ali dva posto me ne jebes" "Ma jebem te Strujo..majke mi". 14
Heaviside Posted March 15 Author Posted March 15 To sa Mutombom je vrh. “Konačno sam dobio šansu da igram i sad treba ovog patosiram” Dobra mi je priča i kada je jurio Hauarda po terenu da ga bije. Foliranje da je povređen da bi Peković igrao jer mu je trebalo društvo, a Pekmen je hteo da ide jer ne igra. Posle se Darko nije vratio u petorku jee je Nikola pokidao. “Nismo se dogovorili da trpaš po 30” sve priče sa ćaletom su dobre, sajam automobila, krokodil i motorke su mi favoriti. Kad se navuko na rulet u Vršcu pa mu ćale doneo 350 dinara Odličan je bio Darko 2
Ratamahatta Posted March 16 Posted March 16 I taj 1 kos sto je ubacio... Diop nije skautirao da je ovaj levoruk pa ga je tako zajebo 2
Marco Cake Posted March 16 Posted March 16 Darko nije rodjen talentovan za kosarku i radnu etiku. Bilo je to vise ganjanje njega jer je imao nerealne fizicke predispozicije i to za buducnost. Prelazak u Hemofarm mu je bio spas, posle su ga vrv udarile pare. Ipak mogu reci da je sad skroz druga osoba i trebalo mu je puno da sazri i nauci zivot. Bolje ikad nego nikad.
Recommended Posts