Ratamahatta Posted March 14 Posted March 14 (edited) Nije pizdio na precednika Evrolige, 3 radikalska centra, Avdalovica i Miloja ako sam dobro razumeo? Scepanovic je onaj sto je primecen u kafani u 5 ujutru u Atini, Milicic nume da odigra akciju 5 na 0, Jaric, Rakoc, Gurke i Radman su sabani koji nece da dodaju jedan drugom? Edited March 14 by Ratamahatta
kud u maglu Simoviću Posted March 14 Posted March 14 11 minutes ago, Ratamahatta said: A stvarno, sto Zoc nije eleminiso™ kabadahije na vreme? Tj. ko su bili normalni, a ko nenormalni? I otkud sako na Marijanu Risticevicu Vule Avdalovic u repstaciji prvopozivaca tu je kolko se sećam glavni sukob bio na relaciji rakoč vs. jarić, na sve to dodaj pa jbt vrtela se neko vreme fotka kako je tada radmanu stigao hammer iz usa i oni ga teraju autoputem kod arene a ne haubi neko go do pasa sa flašom u ruci 1
kralj Posted March 14 Posted March 14 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ok ne mogu da se porede imena Miličić i Obradović u smislu šta predstavljaju u svetskoj košarci. Ipak, Darko kao član tog rostera ima pravo da kaže svoje mišljenje i kako je na njega uticalo iznošenje prljavog veša. Koliko sam ja pohvatao slušajući ove silne podkaste sa bivšim igračima, kroz sve te rostere i generacije, konstanta su i neki izlasci, provodi, splavovi tokom samog takmičenja. U Indijanapolisu se izlazilo i cugalo na veliko, ali kad je rezultat tu, nikoga nije briga za ono iza kulisa. S tim u vezi, ako se tako uvek radilo, a Željko je to svakako vrlo dobro znao, malo je bezveze onda kad izgubiš izneti taj prljav veš, iako su se ranije donosila zlata uprkos splavovima i Jarićima i Rakočevićima u ekipama. Da skratim, nisam fan iznošenja prljavog veša i želim da čujem sve igrače iz tog rostera šta imaju da kažu na temu. Iako i ono što @uini priča da je ta konferencija u nekom smislu prodrmala srpsku košarku i učinila da ne odemo skroz u kurac u narednim godinama mi ima takođe smisla. Ipak, više bih voleo da se ta konferencija nije desila. Meni samo nije jasan poslednji pasus, a čujem ga tu i tamo. Imali smo sjajnu generaciju u naponu snage koja se uglavnom skroz raspala (Peđa, Jarić, Miloje, Gurović, Radmanović...). Pre bih rekao da nam je trebalo 4 godine da se oporavimo od ovog fijaska.
kralj Posted March 14 Posted March 14 8 minutes ago, Ratamahatta said: Nije pizdio na precednika Evrolige, 3 radikalska centra, Avdalovica i Miloja ako sam dobro razumeo? Scepanovic je onaj sto je primecen u kafani u 5 ujutru u Atini, Milicic nume da odigra akciju 5 na 0, Jaric, Rakoc, Gurke i Radman su sabani koji nece da dodaju jedan drugom? Ma svi su ljuljali, meni su pričali da čak ni sami igrači nisu znali na koga sve misli. Pričao je skoro Gurović da je sa Tomaševićem i Bodirogom sa Pantersa dolazio na trening. Doduše valjda kod Pešića.. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 14 Posted March 14 ta generacija je došla da nasledi onu zlatnu sa divcem, đorđevićem, paljom, predrag sašom… izgleda da u njoj ipak nije bilo toliko sjajnog potencijala koliko joj se pripisivalo. uz to počeli su da se pojavljuju španci, argentinci su naplatili indijanopolis na oi u atini, kada je u stvari i počeo naš pad
napadaj Posted March 14 Posted March 14 37 minutes ago, kralj said: Evropsku Zvezdu je sprovodila država u najdirektnijem smislu. Ljudi koji veze sa košarkom nemaju, postavljeni od strane stranke na vlasti. Na krilima afere oko "Državnog projekta", ispašće da su i Žika Pauk, Vesić i Žeželj bili opozicija. Neće ispasti, jer nisu bili opozicija, već ih je postavila vlast da parira Partizanu i da ga nadmaši. To što oni nisu uspeli u tome je zasluga Generala, a ne državnog guranja klinova u točkove evropske Zvezde. 1 1
kralj Posted March 14 Posted March 14 Generala su mogli da zbace kao i sad, al se nisu pretrgli, nego su ga pustili da zavodi red, dovodili mu sve same reprezentativce (pa i igrače pod ugovorom iz Evropske Zvezde), dok su ovamo dolazili Subotić, Vitkovac i Radivojević. 2
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 2 hours ago, copkillah said: na kojoj poji tetovažu ratnog zločinca? kog tačno
napadaj Posted March 14 Posted March 14 7 minutes ago, kralj said: Generala su mogli da zbace kao i sad, al se nisu pretrgli, nego su ga pustili da zavodi red, dovodili mu sve same reprezentativce (pa i igrače pod ugovorom iz Evropske Zvezde), dok su ovamo dolazili Subotić, Vitkovac i Radivojević. Dovodio ih je klub, a ne Andrićev venac.
nenad Posted March 14 Posted March 14 7 hours ago, garmonbozia said: ako ćeš da vadiš stvari iz naftalina, onda možeš tako da se pozoveš i na to šta je zvezda zaslužila da plati samo 2.5% od dugova, preimenuje drugi klub, takmiči se pod drugim pibom n godina dok ne opeglaju dugove, da bi na kraju radili zavrzlame sa ivo lola ribar kako bi se vratila "prava" zvezda, kao i zašto nije počela takmičenje iz niže lige po propozicijama ovo je hipotetičko pitanje nije zasluzila, zasluzila je da, isto kao i u prtzn, drzava upumpa dovoljno para da se sve vrati, ali jbg nemamo isti tretman. 2
Eleniko Posted March 14 Posted March 14 šta sam napravio kad sam podsetio kolege da ih iz EL nije izbacio vučić nego bogdanović, milutinov, lovernj, bertans i ekipica. ali dobro oni se ne obaziru na činjenice... 1
kralj Posted March 14 Posted March 14 25 minutes ago, napadaj said: Dovodio ih je klub, a ne Andrićev venac. Nije ni klub, nego su taksijem. 2
SNARC Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: gayyo što nisi u areni nego ovde bacaš bisere Guzva je na ulazu..dok svi otkucaju karte.. 1
garmonbozia Posted March 14 Posted March 14 39 minutes ago, Eleniko said: šta sam napravio kad sam podsetio kolege da ih iz EL nije izbacio vučić nego bogdanović, milutinov, lovernj, bertans i ekipica. Nisu ni oni, već Đorđe Gagić i Nolan Smit. I vas je izbacio Šarić, ali za vas se potegle vezice tada i motivisala se Cibona da odustane. 1
Recommended Posts