smooth.Op Posted March 1 Posted March 1 Ljudi plate da bi skandirali Obradoviću i dođu o svom trošku. Vučić preti, ucenjuje, deli sendviče, obezbeđuje buseve da se čuje Aco Srbine. I opet Žoc pobedijo. 1
smooth.Op Posted March 1 Posted March 1 2 minutes ago, Eleniko said: grešiš, oduševljeni cigani. ne kažemo mi džabe dabogda vas vodio dok ne umre na klupi. 3
kralj Posted March 1 Posted March 1 Just now, smooth.Op said: Ljudi plate da bi skandirali Obradoviću i dođu o svom trošku. Vučić preti, ucenjuje, deli sendviče, obezbeđuje buseve da se čuje Aco Srbine. I opet Žoc pobedijo. Plus tripuju da su opozicija. Jednog dana će Grobari Jug ući u monografije svetskih diktatura. Orvel da je ovo video, zgužvao bi ceo opus i stavio novi papir u mašinu. 1 4
Ratamahatta Posted March 1 Posted March 1 Trofeji nisu bitni, bitno je koliko je reprezentativaca Azerbejdzana napravio, i u tome je najbolji 1
Mindaugas Žukauskas Posted March 1 Posted March 1 Ček ovde neko ozbiljno računa KLS trofeje u trofeje 1 1
garmonbozia Posted March 1 Posted March 1 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Ček ovde neko ozbiljno računa KLS trofeje u trofeje nisu mu računali da je izgubio trofej uzbekistanske treće lige. 1
ZokiAsov Posted March 1 Posted March 1 A bas sam se jutros pitao gde su nam komsije nestale... izgleda su kuntali malo duze
copkillah Posted March 1 Posted March 1 4 minutes ago, Pantelija jr said: Pusti, imali su tešku noć… i svesni su da ih čeka još jedna ista takva :(
Ratamahatta Posted March 1 Posted March 1 (edited) Pa nije skroz netacno, osvojio je 1 trofej u 8 natjecanja u kojima je u ovom mandatu ucestvovao do sada, 2 su jos aktivna, a iz 3 je pobego uspeo je da od KKP napravi redovnog neucesnika prvenstva drugoplasirane zemlje sveta u drzavnoprojektizmu kosarci ABA: 1/2 - Yveyda EC: 0/1 - bivsi trener Yveyde EL: 0/1 KRK: 0/3 - Yveyda, Yveyda, Yveyda ABA SK: 0/1 Mislim jbg, lako je potcenjivati PSD trofeje ili zajebanciju sa SK Derbijem, ali ipak ih je vaznije i lepse osvojiti nego izduvati, i svi biste bili srecniji da ste ih osvojili. A i nije mi bas jasno sto onda igra kup, i kako bi se ohoho pricalo o kosarci umesto o novcima da je kojim slucajem pobedijo Edited March 1 by Ratamahatta 5
Shaq Posted March 1 Posted March 1 18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ček ovde neko ozbiljno računa KLS trofeje u trofeje pitajte vasu legendicu duloa dal su bitni kls-ovi? Da ne kazem da je i sadasnji pecednik kss drzao vrata sudijama u tim nebitnim takmicenjima.. no nista neocekivano za fenove, koji su poceli da prate kosarku od pre 3 godina i kojima se pamcenje skratilo..
Ratamahatta Posted March 1 Posted March 1 (edited) Sve je to u redu, mnogo je manje vazno od ABA i EL, stavise boli me kompletan kurac da li ce biti osvojeno ako se igra protiv Mege, FMP, koga god Ali manite me demagogije da je bolje izgubiti nego pobediti i da je veca pobeda ne ucestvovati nego izgubiti na terenu. A pitanje je i da li bi izgubio, mozda i ne bi Edited March 1 by Ratamahatta
Recommended Posts