Eleniko Posted February 28 Posted February 28 uhapsite željka uhapsite željka /u ritmu - uhapsite vlasija/
sigurnost Posted February 28 Posted February 28 26 minutes ago, Eleniko said: uhapsite željka uhapsite željka /u ritmu - uhapsite vlasija/ Ne čujem! Ali uhapsićemo. 2 1
Popular Post Shaq Posted February 28 Popular Post Posted February 28 Rumeni:Mi nismo drzavni projekat,molim clanove kluba da to potvrde!! Covic:Jeste! Vucic:Jeste Ostoja:jesmo! Rumeni:Hvala drzavi! 2 7 1
sigurnost Posted February 28 Posted February 28 pričajmo o košarci, kome je sada do državnog projekta! 4 1
Shaq Posted February 28 Posted February 28 sustina je da je pokazao svoje pravo tj gtr lice.. znaci da stavimo po strani, da je i sam robija rekao da se panter placa van budzeta, kao i da mimo tih 20m, drzava im dala jos 9m da plate poraz, jedini prihodi koje partizan ima iz sopstvenih izvora™ su karte, i to nek bude tih famoznih 8m.. dakle 8m karte + 6m koje priznaju da je od drzave + 6m koje su od pradaje igraca.. oh wait dakle i tih 6m je od drzave, sto kroz privatna sponzartstva preko™ drzave, tj prepostenih bizmismena koju su tu postavljeni takodje preko drzave.. dakle to je 12m od drzave, a 12m je veci od 9m da kazemo.. a on bolje da komentarise kako to da tim koji kosta 20m(sve i da je iz sopstvenih prihoda a nije), tj tim koji ima 3 godine na okupu gubi u serijama od tima, koji nema kontinuitet igraca, unazad 10 godina i koji svake sezone je ostajao bez 4 najbolja igraca?! 2
kud u maglu Simoviću Posted February 28 Posted February 28 moram da priznam da me vrhunski zabavlja kako želimir trigeruje 3
Heaviside Posted February 29 Author Posted February 29 Što ni rekli grobari, namazan je Robija, priča strane jezike i zna da kada nema radosti zbog trofeja onda i zabava usled trigerovanja dobro dođe. 1 2
Ratamahatta Posted February 29 Posted February 29 Jos godinu dana da ostane i pocece da govore da je bolje izgubiti nego pobediti 2 1
smooth.Op Posted February 29 Posted February 29 Umesto da se zahvalite čoveku što vam je omogućio najveći budžet u istoriji, vi tako... 1
Ratamahatta Posted February 29 Posted February 29 Mislim da je ok ideja da se topik prekrsti u Politika u vrtlogu kosarke
Recommended Posts