Milošica Posted February 25 Posted February 25 2 minutes ago, sigurnost said: Što su tebe utamničili ovi dobri ljudi? Nisam našao ni jedan inkriminisani post. Zvaničan razlog je jedan, ali ubeđen sam da je nezvaničan potpuni drugi. Da ne otvaram tu temu po hiljaditi put jer se protiv sile ne može 2 1
napadaj Posted February 25 Posted February 25 29 minutes ago, Heaviside said: Ne sporim da zanatlija ima veliki reach i da je idol armiji odraslih ljudi obrazovanijih od njega kojima je on veći i od Partizana i od Srbije, ali to ne menja činjenicu da radi za platu koju mu neko isplaćuje. Taj neko se zove Ostoja i može za te pare da nađe drugog zanatliju slične stručnosti. Ne isplaćuje mu je Ostoja, isplaćuje mu je predsednik preko Ostoje, jerbo se Ostoja ne pita ama baš ništa. Željko sere, a cigani ne mogu da prihvate da su oni oduvek i u svemu veći državni projekat, odnosno projekat službe. 2 1
SNARC Posted February 25 Posted February 25 39 minutes ago, Heaviside said: Ne sporim da zanatlija ima veliki reach i da je idol armiji odraslih ljudi obrazovanijih od njega kojima je on veći i od Partizana i od Srbije, ali to ne menja činjenicu da radi za platu koju mu neko isplaćuje. Taj neko se zove Ostoja i može za te pare da nađe drugog zanatliju slične stručnosti. Ovo je jace od mene pa moram da probam..imamo valjda ljude koji poznaju Ustav pa neka me isprave ako gresim.. Dakle : Ne sporim da Vucic ima veliki reach i da je idol armiji odraslih ljudi obrazovanijih ili ne od njega kojima je on veći i od Srbije, ali to ne menja činjenicu da radi za platu koju mu neko isplaćuje. Taj neko se zove Ana Brnabic i može za te pare da nađe drugog zanatliju slične stručnosti. Svakako..cenim da je jednaka verovatnoca za oba scenarija.
Shaq Posted February 25 Posted February 25 (edited) najjaca emisija bi bila da robija i ostoya gostuju zajedno, i onda imamo robiju koji bi pricao svoju delulu istinu™ a sa druge strane ostoyu koji bi morao da brani vucica a opet i da se ne posere po robiji a sto je nemoguce posto jedno iskljucuje drugo.. ustvari najjace bi bilo da sva trojica gostuju zajedno Edited February 25 by Shaq 2
Mindaugas Žukauskas Posted February 25 Posted February 25 Ne samo da još uvek ne skandirate protiv žvalavog, nego imate i 1 odvratan napad na državu manje od KKP. I i dalje vas nije blam da se javljate ovde 1
warp Posted February 25 Posted February 25 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne samo da još uvek ne skandirate protiv žvalavog, nego imate i 1 odvratan napad na državu manje od KKP. I i dalje vas nije blam da se javljate ovde Kako da mu vičemo da je peder kad je par puta ženjen ? Za odvratan napad na državu se slažem... 1
Nikodije Posted February 25 Posted February 25 (edited) 32 minutes ago, Shaq said: najjaca emisija bi bila da robija i ostoya gostuju zajedno, i onda imamo robiju koji bi pricao svoju delulu istinu™ a sa druge strane ostoyu koji bi morao da brani vucica a opet i da se ne posere po robiji a sto je nemoguce posto jedno iskljucuje drugo.. ustvari najjace bi bilo da sva trojica gostuju zajedno Robija je odelo, al žvalavi je košulja, tako da se zna ko je pošumljenom bliži jbg. Edited February 25 by Nikodije
Heaviside Posted February 25 Author Posted February 25 1 hour ago, Milošica said: Heavi kad je u naletu >>> Svi ostali navijači Zvezde zajedno Jes me krenulo danas
sigurnost Posted February 25 Posted February 25 30 minutes ago, Shaq said: najjaca emisija bi bila da robija i ostoya gostuju zajedno, i onda imamo robiju koji bi pricao svoju delulu istinu™ a sa druge strane ostoyu koji bi morao da brani vucica a opet i da se ne posere po robiji a sto je nemoguce posto jedno iskljucuje drugo.. ustvari najjace bi bilo da sva trojica gostuju zajedno Da je Džeri Springer živ ...
Nikodije Posted February 25 Posted February 25 3 hours ago, Heaviside said: Dobar Ostoja, kulturno stavio svog zaposlenog koji lupeta van okvira svojih zadataka na mesto. Ali ako zaposleni radi na reč™ a ne na ugovor, onda on nije zaposlen nego je frilenser?
nenad Posted February 25 Posted February 25 1 hour ago, Milošica said: Heavi kad je u naletu >>> Svi ostali navijači blizanaca zajedno jos cekamo da se sa vase strane pojavi neko ko na ovom topiku nece pisati potpune nebuloze. 3
Heaviside Posted February 25 Author Posted February 25 (edited) 1 hour ago, napadaj said: Ne isplaćuje mu je Ostoja, isplaćuje mu je predsednik preko Ostoje, jerbo se Ostoja ne pita ama baš ništa. Željko sere, a cigani ne mogu da prihvate da su oni oduvek i u svemu veći državni projekat, odnosno projekat službe. Ja prihvatam ovo iz drugog pasusa i ne smeta mi uopšte. Nije to albanska nego državav pa da mi smeta nego naša, što bi rek’o Ćoki 52 minutes ago, SNARC said: Ovo je jace od mene pa moram da probam..imamo valjda ljude koji poznaju Ustav pa neka me isprave ako gresim.. Dakle : Ne sporim da Vucic ima veliki reach i da je idol armiji odraslih ljudi obrazovanijih ili ne od njega kojima je on veći i od Srbije, ali to ne menja činjenicu da radi za platu koju mu neko isplaćuje. Taj neko se zove Ana Brnabic i može za te pare da nađe drugog zanatliju slične stručnosti. Svakako..cenim da je jednaka verovatnoca za oba scenarija. Lol, to ti kažem. Željko™ je veći od KKP i tako treba i da bude. Kao što iskreni radikali misle da je Vučić veći od države Srbije i da tako i treba da bude. Ne impliciram da si ti radikal, čitam rado tvoje postove na politici. Edited February 25 by Heaviside
SNARC Posted February 25 Posted February 25 6 minutes ago, Heaviside said: Lol, to ti kažem. Željko™ je veći od KKP i tako treba i da bude. Kao što iskreni radikali misle da je Vučić veći od države Srbije i da tako i treba da bude. Ne impliciram da si ti radikal, čitam rado tvoje postove na politici. Zeljko je veci od Ostoje..to je nesumnjivo i bespredmetno je da pricamo o tome. On je ozbiljna velicina Partizana, iz zezanja ga mozemo zvati i pokretnom kapitalnom imovinom KKP..ali nije veci od kluba. Nema pojedinca ili grupe pojedinaca koje su veci od KKP.
Milošica Posted February 25 Posted February 25 14 minutes ago, nenad said: jos cekamo da se sa vase strane pojavi neko ko na ovom topiku nece pisati potpune nebuloze. 6
Heaviside Posted February 25 Author Posted February 25 22 minutes ago, Nikodije said: Ali ako zaposleni radi na reč™ a ne na ugovor, onda on nije zaposlen nego je frilenser? Nemoj mi Željka™ gurati u te zemaljske okvire. Pitaj idoloplonike za pravi epitet, ima već nekih predloga iznad. 2
Recommended Posts