Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Svi znaju, a niko da napise konkretno.

Sve kao "zna se, ali nije na njima da pricaju"

Sise..

napisao sam gore čija je glavna lova u kafeteriji ... imenom i prezimenom. za manje ribe ne znam.

nije to neka grobarska stvar, što je glavni finansijer precednik uo kkp, druga strana je ciganjska. oni nemaju takav problem sa time kao mi jadnici ovde, zato ni kuče nema zašta da nas ujede.

@Milošica

ne bi voleo da jedan llull igra za tvoj klub, priznaj al iskreno

Posted

Bih, ali baš zbog opšteprisutnog licemerja retko i pokrećem neku patkometriju.

Branio bi ti Željka sve u 16 da je vaš, volimo ti i ja takve likove :fantom:

Posted

odbijam da prihvatim da sam pokretač patkometrije. ne bi da se ovo dalje razvlači, muka mi je od licimura i demona na temi ali ti si ovde na ovoj temi pomenuo džejmijev restoran a ne ja.

lep dan svima, ja ću do pretopa.

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

lep dan svima, ja ću do pretopa.

Svaka čast, ja stvarno ne mogu ta moderna munze dranja a La Koordinata i njihov komšiluk.

Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Svaka čast, ja stvarno ne mogu ta moderna munze dranja a La Koordinata i njihov komšiluk.

promenjen plan, dolaze drugari moram da smislim koji sushi da naručim

Posted
6 minutes ago, Eleniko said:

promenjen plan, dolaze drugari moram da smislim koji sushi da naručim

Omakase. Nema bolji u BG. 

• +1 2
Posted
6 minutes ago, *edited by mod said:

Omakase. Nema bolji u BG. 

Meni dobar Ljuti Monah.

• +1 2
Posted

moj zaječarac mijat nešto gadno prezupčio

nije stvar u tome da je željko državni projekat nego - kk partizan

a zeljko je samim tim državni projekat isto koliko je to karaičić, androić, izkuerdo, moma jakovljević, anđušić ili koprivica.

bolje da mu to pogleda neki lekar dok još nije kasno, ipak je u osetljivim godinama - 71 pa nije ok da lupeta gluposti

• +1 4
  • Haha 1
Posted

:D

Mijat o košarci zna samo kako se pravilno ta reč piše.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

to je postalo opšte mesto svih tih sveznajućih likova - od nemanje rujevića do mijata.

Posted

Čim se ekspresno okupila standardna ekip'ca da polije blatom govornika, mora da je ubo u sridu ovaj sredovečni gospodin :happy:

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 2
  • Vojvodo,serdare 4
Posted
31 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Čim se ekspresno okupila standardna ekip'ca da polije blatom govornika, mora da je ubo u sridu ovaj sredovečni gospodin :happy:

Peščanik je staro GTR uporište :fantom:

Posted

robia je pre par nedelja odbio ponudu kkp-a, neveruem da je to zbog dubaia, vec u kontekstu kako su se stvari odvijale nakon toga, cilj je da se jos vise  para izmuze iz drzave..

najpre se ostoya nicim izazvano javlja, da pre produzenje treba definisati budzet bla bla.. missim ako tvrdis da je satro 80% iz sopstvenih™ prihoda, sto bi se javno oglasavao, uzmes i u tisini zavrsis produzenje, dabome..

a nakon toga ide i ova panicna reakcija robie da su neki drugi drzavni projekat, a on mukica radi iz ljubavi i pravi cuda sa vrabcem i djumicem..

tako da ono, bumo vidli..

mada ne sumnjam da ce na kraju dobiti i 40m po sezoni, ipak je to drzavni projekat..:fantom:

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...