Jump to content
IGNORED

Košarka u vrtlogu politike

Heaviside

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Ne bavim se spekulacijama :fantom:

nisu spekulacije, zna se ko stoji iza kafeterije od trenutka kada su krenuli da se šire na više od 1-2 objekta u gradu.

evo ti si mlad pa probaj ali je možda bolje da prihvatiš bez provere

quod licet Iovi, non licet bovi

Posted (edited)

Hajde od dragančeta nisam ni očekivao da neće razvodniti moju početnu zajebanciju na nebitne stvari za temu, od tebe sam očekivao da ćeš shvatiti :fantom:

Edited by Milošica
Posted
Just now, Milošica said:

Hajde od dragančeta nisam ni očekivao da neće razvodniti početnu priču na nebitne stvari, od tebe sam očekivao da ćeš shvatiti :fantom:

Što sam razvodnio? Samo dodajem da je mega glupost izbor licence, ko god da je iza toga.

Posted
Just now, dragance said:

Što sam razvodnio? Samo dodajem da je mega glupost izbor licence, ko god da je iza toga.

Ma dobro, do mene je, umara stalna ozbiljnost na ovoj temi.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Eleniko said:

nisu spekulacije, zna se ko stoji iza kafeterije od trenutka kada su krenuli da se šire na više od 1-2 objekta u gradu.

evo ti si mlad pa probaj ali je možda bolje da prihvatiš bez provere

quod licet Iovi, non licet bovi

Ko stoji?

Ajde pisi imena i prezimena, sve na sunce..

• +1 1
Posted

shvatio sam kao šalu.

jel sam pogodio?

a nije mi smešno odavno. ali me u među vremenu uhvatila radikalna kurcobolja kao i tvoju generaciju, mada u kafeteriju ne idem zato što prave najgoru kafu u univerzumu. bela kafa koju su mi davali u obdaništu je bukvalno svemir za ovo što geri, kovač i marko mišković prodaju kao kapućino.

• Haha 1
Posted

Sve zna Eleniko.

I ko je koja BIA struja, i ko stoji iza čega, čuje se "po gradu" :lolol:

Posted

znaš i ti samo se praviš mlad.

Posted

Ja iz ove moje pripizdine znam ko stoji iza svakakvih lokala po BG, a mladi milošica da ne zna?

Posted (edited)

A imamo i teorije zavere o meni :lolol:

Sve je tu, ostaje samo kakav sam pojedinac i na kojoj relaciji.

@dragance

Jedno je kad o tome razglabaš u nekom neformalnom razgovoru sa društvom o svemu i svačemu, drugo je kad nekom svaki drugi post na ovoj temi izgleda kao neka zavera, strogo usmerena na jednu stranu. 

Edited by Milošica
Posted

Zar ovo nije “neformalan razgovor”? Ipak je ovo forum.

• Hvala 1
Posted
Just now, dragance said:

Zar ovo nije “neformalan razgovor”? Ipak je ovo forum.

Jedno je kad se tu i tamo baci neka zajebancija i navijački obojena priča, ali gospodin Eleniko je konstantno spreman za to.

Rekao bih da je digao lestvicu kod onog relativizovanja nasilja nakon utakmice u Areni, i ne spušta je.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Milošica said:

Jedno je kad se tu i tamo baci neka zajebancija i navijački obojena priča, ali gospodin Eleniko je konstantno spreman za to.

Rekao bih da je digao lestvicu kod onog relativizovanja nasilja nakon utakmice u Areni, i ne spušta je.

očinski savet - mani se šipkarenja i učitavanja. ti si ok momak, ne stoji ti lepo.

Posted (edited)

I odmah nakon očinskog saveta vrati Ljulja :D

Ali eto, možda ti forum služi da izbaciš ono negativno što leži u svakom od nas, i onda ti u RL ostaje da daš samo ono pozitivno :fantom: Znam da ti ne smeta ovo blago ad hominem, koristimo obojica.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
34 minutes ago, Milošica said:

Sve zna Eleniko.

I ko je koja BIA struja, i ko stoji iza čega, čuje se "po gradu" :lolol:

Svi znaju, a niko da napise konkretno.

Sve kao "zna se, ali nije na njima da pricaju"

Sise..

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...